Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ssc-suni-hu
Hogyne hoznatok el, eszkimo szerveren jatszotok mindig, ahol epp most kezdik tanulni az FPS-eket

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

BurnBaby
SF-ben is vannak taktikusok 😊)) Mi úgy hívjuk õket: camperek. Ezért aztán a mi 5-6 "individualista (monnyonle!) egyéni skilles" játékosunk szétrusholta õket 😊

Nemtom én BF-ni se nagyon tudok máshogy, mint futva 😊 Ha egy helyben kell lennem elalszom

www.battlefield.hu

ssc-suni-hu
Attol fuggetlenul, hogy zendulest szervez ellenem
igaza van nagyon is
:-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

air23
na ja. bf powa 😊 nincs mese, legjobb online játék mostanában 😊

Telitalálat 😊)

ssc-suni-hu
Yeeeeee
az francba ez olyan mint a TK

BurnBaby
gratula...

www.battlefield.hu

air23
na akkor most gyors 50 hozzászólást kérek hogy nelássam ezeket a gifeket.
thx.

Okkaj, nem ismerem azt a modot, mennyire számít ott az egyéni skill és mennyire a csapatmunka ?
Alapvetõen Én az utóbbi miatt játszom egyáltalán multiplayer játékot. Az individualisták mennyenek kvékezni ( monnyanak le ! ) én csapatban szeretek játszani.
CS-ben ez úgy van ( és ezért szeretem nagyon ) hogyha van egy közepes playerekbõl álló csapat, aki kommunikál és van elképzelése arról, hogy mit akar csinálni, az szénné veri azt a csapatot, amelyik sokkal skillesebb játékosokból áll, de nem eggyütt nyomják...

ssc-suni-hu
Nem is kell SOF-ozni, inkabb a BFre koncentralni.
En is kiprobaltam a SOF2-t nemreg, de ugy le vagyok mar abban maradva, hogy csak nacsak

air23
a hentelésrõl ítélve cs-s tapasztalatod van 😊)
jah.. napi 3-4.. dejóislenne 😊 (nemmondom volt már rá példa hogy napi 8 online csak sf, de ugye akkor még no meló...)

BurnBaby
UT Strike Force (real mod)
😊

www.battlefield.hu

air23
lsd uzi ugyanez 😊
persze az sf. bf ben kell minimális taktika.. meg a ts is csak elõnyére válht a csapatnak

Ez milyen játékban történt ?

Nem BF es meccsgyakorlatom nekem is van, tán nem is kevés ... Erre alapozom amit a felkészülésrõl mondtam.
Két út van :
- maradsz fun player, tolod a marhaságot minden este ( asszem Én itt majd jól leragadok 😊 és hentelsz a szervereken, néha elmész a ClanBase re, esetleg nyersz, de inkább bukta
- nekiállsz odakoncentrálni, tolod a gyakorlást, folyamatosan keresed az erõsebb játékosokkal futó szervereket, és beáldozol min. napi 3 - 4 órát.
Ebben az esetben nagyobb esélyed van.

BurnBaby
thx

szal freddy... a nudi SOHA nem tartott gyakorlást, SOHA nem volt taktikánk, SOHA nem játszottunk TS vagy más voice progival 😊 és 2nd position a ClanBase International Ladder-en azért nem rossz 😊))

www.battlefield.hu

air23
második. van jpg is. uzi volt elsõ 1 hétig, most harmadik, nb eu ctf ben elsõ, nb eu 16. conquestben.. hmm magyar sf klán legjobb asszem 6. volt. ja meg elsõ escape ban.. ge powa.

BurnBaby
freddy... eddig 2 klánba játszottam a clanbasen - igaz nem BF-et 😊 abból egyik full vegyesbefõtt, még USA tagunk is volt/van 😊 szal szerintem eléggé tudom mirõl beszélek meccs ügyben is, meg ping ügyben is. Meg... air? mi volt a legjobb a nudival? nem emléxem 😊 elsõk asszem nem voltunk de... ?

www.battlefield.hu

air23
vasárnap kosarazni hívtak, még meglátom, köszi az invájtot.

Ok, akkor ez megnyugtató , ha valamennyire rámennek az esélyegyenlõségre ... Air, nem jössz le vasárnap ? ASK BB !

BurnBaby
akkor ezt mind fölösen fektettem bytekbe... 😊
rushair 😊

www.battlefield.hu

Aha 😊) Gondolod ? Szerintem ennél többrõl szól.

BurnBaby
szerintem a clanbase szabályzatát ha megnézed ott le vagyon fektetve a pingre vonatkozó.. ha nem találtok olyan szervert, ahol mindkét klánnak egyenlõk az esélyei
1) két szerveren a game, fele-fele a 2 klán által választott, nagyjából hasonló pinkülönbséget mutató szerveren
2) lehet halasztani 😊

www.battlefield.hu

air23
hát én eddig csak fair átlagpinggel játszottam meccset.. természetesen csak átlagpingtõl beszélünk mert bébi látta mikot nekem olyan 200 körül ellen átlag 10-15 ... vicces volt... 😊

na persze volt olyan meccs is hogy 10 alatt volt az ellen pingje.. nekünk meg 100-120 körül, de valahogy mégis nyertünk .. na az vicces volt.. szal ezek szerint játszható még így is 😊

egyébként nem fogsz nem európai csapattal játszani sose szerintem. európán belül pedig nem lesz akkora ping külömbség. fõleg ha az elsõ map ot a ti szervereteken másodikat az õ szerverükön játszátok. ebben az esetben nem érheti szó a ház elejét egyik oldalról se a ping miatt.

BurnBaby
komoly edzés 😊) lol
szal ami kell
1) eredeti cd
2) vmi taktika
3) ts
ozt haddszójjon 😊

www.battlefield.hu

Az legyen a legnagyobb gond. Tudás kell hozzá air, és nagyon sok játszott óra, napi komoly edzéssel, amit a magánéletem sínylene meg ( munka mellett )...

air : igen igen, csak egy matchen azért esélyegyenlõségnek kellene lenni... Teszem azt játszunk egy taiwani klánnal, akkor ezt egy orosz szerveren kell tenni, hogy egyenlõek legyenek nagyjából a pingok ?

air23
eh most jut eszembe hogy nemzetközi vizekhez eredeti cd kell 😊

BurnBaby
hát a tapasztalat a következõ
200+ pinggel is elhozztuk airrel majd minden körben az aranyat meg az ezüstöt. ergo valamit csak eltalálunk azzal a pinggel is. Igen, a többiek mind 100 alatt játszottak 😊))

www.battlefield.hu

Már késõ. Bukta !
Mostantól fogva BB helyet LB Lesz Bébi.

BurnBaby
meg csajokat!!

jah nem. azt én nem

bocs?

www.battlefield.hu

air23
ezt egy hozzáértõ mondta ma reggel, gondoltam idevág.
nem nemoda kell lõnni, de nem is azt mondta. én ezt úgy fordítanám, hoyg 200 as ping alatt játszható a game. szerintem is.

Ne mond már hogy 150 es ping-el ugyanoda kell lõni, mint 40 -nél ... ( a mozgó célpontokra értem mondjuk futóvadlövészet - a jó lövészt jelenleg a rutinja teszi ; megszokja, hogy milyen távolságnál mennyit kell "elétartani". Ez az egész borul, ha nagyobb a válaszidõ ... Vagy csak álmodtam ? )

air23
pingrõl:

<10:09> In the beginning of the beta, there were no European servers too right, and that was ok
<10:09> Lag smag, anything under 200 is fine

😊

De , ( Én legalábbis ) csak szarok a rossz pingektõl.

Akadálypálya ??
Ordítva üvöltõ Süni ?
Csellózás ?
Körlet ?
Menetfelszerelésben futkosás ???

Ezennel megalakítom a BF szakszervezetet !
Minden elnyomott melós közlegény és tizedes jelentkezhet ! Le a tisztek önkényuralmával !
Rendes kaját akarunk, és rumot minden este !

air23
egyébként miután kialakult a taktika és nagyon jók vagytok nem akartok majd nemzetközi vizekre evezni?

LSC
Nem nagyon sof-oztok.Így csúnyán alkalapálank majd minket.

air23
aztán nefeledjétek a körletet takarítani 😊

seat gratula a jó csapatmunkához 😊 (midway-on 😊

l8air

ssc-suni-hu
Szerintem mindenki talaljon ki egy dolgot amit megcsinaljunk es vegigvesszuk oket sorban.
Johetnek kamerasok is bar ez meg csak gyakorlatozas leszen

ssc-suni-hu
Suni vezetesevel es mindenki belebeszelesevel ...
ugrunk futunk ejtornyozunk :-)

BurnBaby
BB vezetésével
lol

😊)))

szal csak az illúzió végett... Süni vezetésével, BB belebeszélésével 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
F3 Fx ,) nemtommelyik 😊))) csak mintha szoknám hallani játék közben 😊 Az egyetlen amit tudok az ha tank miatt kell sikítani 😊
Fõleg ha az van ráírva h suni 😛

www.battlefield.hu

Tyler
Sajna ezt már magunkra állitottuk.

\"building better worlds\"

Crem
Én nem tudok róla...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
LoL!😊

Omahán?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ssc-suni-hu
Tok frankos volt.
1x kidobott, de mivel csak engen, igy az en ADSL-em miatt volt biztos.

Ja es allistas be, hogyha engem lat a szerver valamelyik oldalon, akkor az gyozzon.
Altalaban igy is :-) de nem akarok a veletlenre bizni semmit.

Tyler
Tegnap milyen volt a CB-s server aki játszott,kérek véleményt.THX

\"building better worlds\"

Frankie
Szeretnénk ma 22 órátol kis idõre elkérni a szervert, a 201-es század BB vezetésével taktikai gyakorlást, stb. tartana.
Kb. 1-2 óra lenne szerintem, addig ha lehet magváltoztatnád a jelszót?

Nagyon hálásak lennénk. Valami ellenszolgáltatást megbeszélhetünk.

ssc-suni-hu
ahaaaaaaa szoval ez aztat jelenti