Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
http://boards.ea.com/[email protected]@.efa1332

bazd meg 😊
Amig nincs dll crack addig hiába indul. 😊
ja mer crack kell hozzá, de a clone cds hez nemkell. Én tegnap emiatt letöltöttem a 2 es cdt mer az volt a kissebb.
Tyler
Én még a gamát se tudom inditani"insert the correct cd"

\"building better worlds\"

faszság hogy corrupted, akkro már ki se tudná tömöríteni. Csak valami ellenõrzés szerüség ténleg bele van építve hogy nem enged fel a szerverekre.
basszus akinek eredeti játéka van az ugorjon fel a szerverre, hogy müxik-e
BurnBaby
nb info ,) forum power 😊
lz

www.battlefield.hu

air23
😊 vicces 😊

air23
egyébként akik esetleg a z EU verzióra várnának:

<11:58> you can use the NA patch on a European game version. Just try it - and make sure not to use the patch offered by 3DGamers, as that one is corrupted and won't work (error message "data different from server" when trying to connect to a 1.2 server).

LSC
Most akkor mi van ezzel a pach-el felrakjam,menni fog?

ssc-suni-hu
Ja ok
Meg kellene tanulni angolul, vagy beszerezni egy titkarnot, aki tud, vagy forditoepet ... lehetosegek azok vannak.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

BurnBaby
téged nem érint süni 😊 nem futtacc dedikált szervert

www.battlefield.hu

ssc-suni-hu
????????
mindig cak angol

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

BurnBaby
While installing the patch, I found a few bugs/flaws you might want to take a look at. I will list them in order of severity:

1. There is a default admin.enableremoteadmin password already enabled. I will not say it here, as it allows ANYONE to take over your server unless you change it. The file is in the C😛rogram FilesEA GAMESBattlefield 1942 ServerModsBF1942Settings directory and is called AdminSettings.con.

Please make the appropriate changes. The EA servers probably all have this bug, and I have let them know about it already. Dont want every n00b in the world with admin control.

2. Your banlist.con and serverautoexec.con file are erased upon installing the 1.2 patch. Please back these files up and when you are done installing the patch, put them back in the C😛rogram FilesEA GAMESBattlefield 1942 ServerModsBF1942Settings directory.

I know some of you have HUGE banlists, so you need to do this.

That is all I have found for now.

You can download the dedicated server on www.oc48gaming.com in the downloads section.

Enjoy!

www.battlefield.hu

Ha esetleg 15óráig nem jön ki a törések akkor addig visszateszem a szerverre az 1.1-est.
garantáltan sztem már 11óra körül biztos lessz.
Azt is felteszem.
MOST
a lap nem jeleníthetõ meg
vagy csak nekem nem ?

Ja csak elmondom, hogy a dll törést meg kell várni. 😞 DE MÁR A SZERVERÜNK MÜXIK ÉS 1.2 😊
Valszeg az is jön ma mert már meg van különböztetve a dedikált szerver win32.
van 1.2? van linux szerver?

mieza kényezetés basszus?😊
Tyler
Life TS-en vagyok

\"building better worlds\"

A szerver fenttartóknak pedig itt a dedikált szerver:
letöltés innen
Na akkor megkérek mindenmkit, hogy ma ne nagyon írkáljon ide a fórumba, hogy mindenki letölthesse.
A patch és a dedicalt server a mi serverünkrõl elérhetõ.Mindenki a saját sávszélességével töltheti mint állat. 😊))))
És a link :
letöltés innen
Na hála az istennek 😊
Megérkezett a megváltás 😊
Most telepítem szervert. 😊
A szerverrõl elérhetõvé teszem a letöltést.
Ti onnan szedjétek mert egész éjjel server full 😊
Most kaptam el.
Egy kis türelmet és már linkelem is nektek.
Naja remélem amire hazaérek a suliból lesz már valami...

\"Life is around you and in you.\"

Crem
Hali!

http://www.eagames.com.au/

Innen simán jön maxon 49.8Kb/s
És nincs benne 1000 hüle kérdés!!😊)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

K.András
Teamspeak-ból kijött egy javitott cliens, ezzel a névvel ts2_client_rc1_2025.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

LSC
Hát aki megteheti😊.

LSC
Here's tha mothamuckin' pach.Ugye Tyler?

BurnBaby
nah chello lassan összekaphatná magát itt nálunk.. utálok ilyen pl-al jáccani 😊

www.battlefield.hu

air23
khiraly 😊 joccak😊

Kicsirigo
Ha CloneCD-s verziója van akkor nem kell hozzá crack, simán rámegy az 1.2-es patch. Én is ezt használom, hogy ne legyen bent a cd állandóan, mert zavar ahogy zúg (az orig BF-et csak a serial miatt vettem). 😊)

air23
engedi. vidáman mûködik nálam

E:\Battlefield 1942\
E:\Battlefield 1942 1.1\

😊

air23
szerintem azért még várnod kell egy kicsit a crack -re bár kitudja..

Kicsirigo
Mostmár megy, nemis tudom mintha jobb lenne, de nehéz megmondani, mert csak ilyen 100-150es pingel tudtam kipróbálni.

remélem holnapra lesz hozá szerver

\"Life is around you and in you.\"

Kicsirigo
mi az a videodefault.con ?
Mit csinál az ?

air23
jahogy nem azt modntad akkor bocs.

air23
Battlefield 1942\Mods\bf1942\Settings\VideoDefault.con
-t nefelejtsétek újra szerkeszteni.
pl kicsi 😊

Kicsirigo
Azt hogy csinálod, hogy kettõ fut, engedi a BF magát 2x telepíteni ?

Kicsirigo
Nekem nem mükszik, EAUS szerveren probáltam, de nem megy, hanem hibaüzenet nélkül kilép. Lehet hogy az a extra Wake xy map zavarja vagy a Merciless addon ? Megpróbálom újratelepíteni.

BurnBaby
ok
lábon lövetem újra ,)))

www.battlefield.hu

BurnBaby
majdnem
még várjuk a tört patchet 😊
bár nálam már 2 bf fut -egy 1.1 meg egy 1.2 😊 eredeti bf rlz ,)

www.battlefield.hu

akkor hazudtak, vagy nem jól löttétek lábon😊
Jacek
Megoldodott a problemam vegre?😄DD

BurnBaby
lábon lövettem vkit airrel 😊 nem esett össze

www.battlefield.hu

elvileg ahogy msg boardokon olvastam, a testelok azt irtak hogy az egész hit detectiont ujra csinálták, és most kurva jó lett. Ha lábon lõsz valakit akkor összeesik stb.
En mar feltettem es singliben megneztem.Lehet hogy bekepzelem de mintha simabban futna.Kene egy server kiprobalni.
hát így van, életemben nem vártam ennyire patchet, még talán a teljes bf et se ennyire...