Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért idézgetek néza ircrõl hogy nektek is jólegyen 😊 egyébként tegnap nekem is le kellett szedni a 029 es verziót, mert nekem is a 3d-s volt meg 😊
<09:59>09:59>
<09:59>09:59> * NB|Feeblor is playing Battlefield 1942 at STONE'S CAFE (64.92.130.240:14567)
<10:00>10:00>
<10:00>10:00>

FoP!-60k-69k + 70k! :)
azt terveztem idén valami pálmafás/tengerpartos oldalt nézünk meg nyaralásként ,)
www.battlefield.hu
Egyébként gyönyörû a táj! 😊))
www.battlefield.hu

\"Life is around you and in you.\"
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000067O0Q/bf1942top100-20/102-7787820-2819354
Valamivel több mint 8000 ezer forint!!!
Úgy látom a szegényebb régiókban lentebb van az ára!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Cracket még nem találtam, sõt a gamingfiles.com-on is ezt várják!😊
Viszont egy képet sikerült szereznem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
az 1.2-s pöcs rámegy a natur bf42-re vagy kell nekije az 1.2-es?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

most votam megin egy jo kis bulge csatában, és nagyon jól alakulnak. Jó kis igazi állóháború nem pedig rambozó buzik gyülekezete. Szépen kialakul az arcvonal, és ha ott valaki kidugja a fejét máris egy sniper fejbenyomja.
felraktam a BF 1.2 peccset, es sajna nme talalom a megfelelo exet....😊
tudjatok, amit be kene kopizni utana..😊
volnatok szives mutatni egy helyet, ahonnan letolthetem? 😊
Hát ez az!!!!
CB & The Company baráti összejövetelt tartottunk Winters-el!😄

Nem hittem volna hogy ilyen szar az installshield hogy hagyja a szar fileokat felrakni, és semmi crc ellenõrzés...
ftp://ftp.ea-europe.com/support/patches/bf1942/BF1942Euro12.zip
Rájöttem, hogy a zöld X akkor jelenik meg a célkeresztben ha találatom van és minden fegyvernél jelez.
Megy a peccs mindenhol, de le kellett szedni még egyszer, egy másikat mert igaz amit air23 idézett :
"<11:58>11:58> you can use the NA patch on a European game version. Just try it - and make sure not to use the patch offered by 3DGamers, as that one is corrupted and won't work (error message "data different from server" when trying to connect to a 1.2 server)."
Persze hogy elsõre a 3Dgamers féle peccset szedtem le :o)
Nem értem.
Feltettem az 1.2-es servert a winters feltette pöcsöt és felment vadászni.!
Na ennyit az eu verzióról.
Ez egy büdös nagy kamu.
(o2car works for DICE)