Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Momentán én pl. a PT-ben mint dedikált tankos kezdtem 😊
"Komoly brigád vagytok! Gratulálok.
(A PT-nek is. Borzasztó herceg az a 3. hely!)"
Milyen komoly már az admint adminolni!

FoP!-60k-69k + 70k! :)
Láttam már Frankie-t és Iceman-t gyalogosként harcolni: síralmas volt😊))
Mint a matróz a szárazföldön, csak céltalanul kacsáztak a többi assault között, állandóan ugráltak, hátha sikerül felrepülniük😊))
p.s.: a sógorok egyébként - mint utóbb kiderült - amúgy is csak tartalékos csapattal tudtak volna kiállni, szóval nem is jártak annyira rosszul.
Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

én nem szabálysértéseket keresek,csak kíváncsi voltam hogy hogy fognak reagálni rá a fiúk
szóval six nem használhatja iwan-t, pt pedig csabika-t
ha jól értelmezem a dolgot
http://www.clanbase.com/humaninfo.php?hid=1550203
szóval teljesen szabályos amit csinálnak.
uff ,)
Ugye,most már lelõhetlek legalább 1* egymásután 4* is? 😄
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Clans and Players
4. It is not forbidden for a player to be a member of more than 1 clan in the same ladder if he does so openly by using the same nick and/or by linking his personalities. Any player playing in more than 1 clan in the same ladder with different nicks and without linking his personalities will be considered to be a freelancer in all clans but the one he was registered with first.
5. Using a freelancer in a ladder match will result in a forfeit loss.
tehát amíg linkelve vagy annyi klánban játszhatsz amennyiben akarsz. nincs ilyen hogy max 3 játékos, stb.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"A BC a jobbik csapat jutalma."
HBA|Lt. Vitez
mSzia Ice!! mondjuk pont nem rá gondoltam...
csak ahhogy nézegettem CB-n a taglistát feltûnt egy érdekes nevû egyén. 😊 megnéztem az icq- számot és véletlenül megegyezett valaki máséval 😊
Így már jó ?! 😊
Vagy nem tudsz a sorok közt olvasni vagy nem elég piszkos a fantáziád. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nos mind a PT , mind a SiX némi pilótahiányban/hátrányban szenved a többi klánnal szemben .Így a CB szabályok alapján ( max 3 fõerejéig - ha jól tudom ) , beregelés után lehetõség van egy másik klánba idegenlégióskodni .
Nem titok , hogy nálunk ott van Frankie és IvanHoe mint kiváló pilóták , illetve a SiX-nél Iceman és Csabika(Hun) .
Ha már úgy is annyit együtt vagyunk ( a többiek megállapítása , ami igaz is ) , akkor ott segítsük egymást ahol csak lehet ... és ha ez szabályszerûen meg is engedett , akkor miért is ne .
Danny spiric vissza dolgozni mer'

Danny nemvolt semmi különös. elkalapáltuk õket de volt egykét olyan pillanat amikor tudtak volna fordítani,jól harcoltak,és ezt most komolyan mondom. voltak húzós pillanatok
csak ahhogy nézegettem CB-n a taglistát feltûnt egy érdekes nevû egyén. 😊 megnéztem az icq- számot és véletlenül megegyezett valaki máséval 😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nem a felsõtízes a cél,megelégszünk egyenlõre az elsõ oldallal. 😊
60000 - SiX!
az ünnepi kaki...
Gratula SiX!!!

http://gaborszantai.co.uk/