Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(ez nagyon nagy laszti volt sry 😄 )
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
eltom képzelni ahogy Danny ül a volán mögött és rángatja jobbra balra a kormányt

Justice For Hungary!

Justice For Hungary!
pfffff,szerencsétlen gyalogosok. és milyen 15-el??? kiló 15-el mentél mi??? Carmageddon rulzzz

Ja és most láttam hogy kijött a battlecraft 1.1 bár fogadni mernék hogy Lifenak már megvan 😊
Justice For Hungary!

Justice For Hungary!
Csak a mapcicleba ne felejtsétek lecserélni mert a teszt napján megin data differst kapunk 😊
Lifeforce, lecseréltem a hba.hu -n a D.R. map linkjét, ugyhogy onnan is lehet húzni.
Már válaszoltam a fórumunkban... 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)

nyomok egy rallit a mocival

OFF:
Megkérnék minden autóvezetõt,hogy nézze a pocsolyákat,ne fröcsköljön!!!
ON:
FoP!-60k-69k + 70k! :)

egen jó kis zuhi volt az éjszaka...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Esik...
Hideg van...
Minden nedves...
Mi az a BF bajnokság, ami szerintem szeptemberben legyen...
Eyébként jó reggelt :-)
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Justice For Hungary!
Justice For Hungary!
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
http://the-junkyard.net/files/maps/bf1942/backstreets<1>1>.v3.0.zip
Amúgy ez a map az én kérésemre lesz tesztelve szal szidni engem lehet majd a bf.hu csatin ill személyesen

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
1) Map😄.R. by Lifeforce ftp://csere:[email protected]:1357/Death_racer.exe
2) Map:Backstreets 3.0 http://the-junkyard.net/files/maps/bf1942/backstreets
Justice For Hungary!
Felmentem egy német serverre és semmi lagolás egy fikarcnyi akadozás sincs. kb. 20 vagy a felett lehetünk. K-play a server neve. Ezzel ellentétbe felmentem egy hun servere és nagyon-nagyon akadozot. 27 voltunk.... nem lehetet játszani egyszerüen. Vagy nem a sever a gond? :|
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Justice For Hungary!

. Kecseg banda