Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Természetesen a hungs.hu támogatja a modot így a link most készül.
Irgum-burgum, hogy gondoljátoka MB-ban a 3. helyet, ezzel a hozzáállással esélytelenek vagytok😊))
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
A 4. szavadat valahogy nem értem.
Részben van igazad. A HU.man jó, mig meg szarok vótunk.
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

A saját maptesztemen nem tudtam ottleni mert haldoklik a chello 😞
Jóreggelt mindenkinek.
seat - tudod hogy a rudijaidé mindent ,)
HBA vs Hu.man
ejj.. bulge-t allied oldalon nyerni és németen bukni?? ott valami nagy gond lehet 😊)
Kursk az oké
játszatok még sokat egymás ellen, biztos nagyon tanulságos volt mindkét fél számára. gratula!
Danny pajti akkor kit fogunk mi ma piszkálni Pósival?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hogy Kurskot tudtátok hozni az külön csoda mert elõször nyomott rajta a HU.man tudtommal együtt. HBA ezer köszönet!
A visszavágón remélem már ottlehetek...
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Thx HBA.
Tanulságos kis war volt,legközelebb nem kegyelmezünk😊)
Battle of the Bulge:
HBA(amcsi) 239 - 134 HU.man(német)
HBA(német) 106 - 221 HU.man(amcsi)
Kursk:
HBA(orosz) 262 - 35 HU.man(német)
HBA(német) 127 - 144 HU.man(orosz)
Tehát 734:534.
En majd most indulok lassan munkaba bele... Es faradt vagyok, mert este 11-kor is be kellett mennem- Hat nem aludtam eleget :-)
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
42

42
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Este Sziget?? Dillinja remélem még meg tud mozgatni 😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Kicsit se lettem idegbeteg, a többiek ott izzadnak a hajón, hogy el ne süllyedjen, ez a kis
akármi meg vígan lövi.
Skorpiékkal rákattantunk az ezer éve nem játszott RtR mapokra😊) Másfél órás Baytown-kör rulz😄D

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
60000 - SiX!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
)
Szállni akarok fel a stukával, erre jön Lowrider jeeppel, beáll a gép elé és beszáll mögém a gépbe. Kiszállok, hogy elviszem onnan azt a szart, beül elõre és szállna fel...AT voltam, a többi kitalálható.
Sry Low, de ez tényleg nagyon dühítõ, fõleg ha egy pontunk sincsen és répáznak minket.
60000 - SiX!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
1000 éve! 😊
Air! thx az infót!
60000 - SiX!
www.battlefield.hu
A csapat nagyja tisztelte a másikat és nem vinnyogott hogy csíter meg szopó meg stb...
Én is emberemre akadtam jópárszor aPa, dICe személyében. Élveztem és kész. Remélem más is.
Na csóka.
Most már tényleg valld be hogy csíter vagy HorSe ! Itt az ideje. Én is az vagyok meg az egész Six is. Nehogymá te ne legyél az. Egyedül a PT tud játszani rendesen. Ezt el kell fogadni na!
az ünnepi kaki...
Justice For Hungary!
De ebbe a bf-be a legjobban tetszenek az értetlen emberek. Mikor megvan mondva no tank erre õ beszáll a tankba lol. A backstreeten van mit javítani. Fõleg, hogy erõsen német oldalas. Másik, meg hogy kurvára akadt nálam. De mondjuk a Death Race-r is. 1.2 ghz gf2 és 896-ram xp rendszer... Érdekesség, hogy csak a magyar servereken szokott ennyire akadni mikor mondjuk egy németen vagyok minden rendbe. Létezik, hogy a magyar szerverek a gázak.. Mondjuk ha normál mapon vagyok akkor a magyar servereken is normálisan fut de a custam map az kész diavetítõ. Vki erre vmit??

\"Life is around you and in you.\"
Swedish people are albino monkeys

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”