Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Justice For Hungary!
Képeket most töltjük felfele/lefele. Majd publikálunk 😊
Justice For Hungary!
asszem pont numero volt aki 2 olyan headshotot adott nekem merõ kedvességbõl, hogy napokig tevének néztek a púpjaim miatt... és akkor az egyéb foltokról nem is beszéltem 😊))
www.battlefield.hu
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
eredetileg megkérni akaram, csak félreértettük egymást 😊
www.battlefield.hu
"BB látom a legutóbbi painball nagyon bejött "
kemény játék lehet 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Sziasztok!
FoP!-60k-69k + 70k! :)
numero a tanúm 😊
www.battlefield.hu
Meg tudnád adni az icq-d számát ez ügyben? thx...
Nagyon jó móka, klánok közötti háború még érdekesebé tenné a dolgot az tuti...
Felénk elég sok a katonai gyakorlópálya és inkább kimegyek a tüskés bokrok, birka-drazsék, és fel nem fedezett harckocsi lövedékek közé, mint steril mûkörnyezetben rohangáljak...😊
A legjobb feeling amikor az asszony a kullancsokat keresi a nap végén a testem minden négyzetcentiméterén😊
Persze én is benne lennék a BB-féle fightba, de hétvégén vmi aquaparka kell vinni az asszonyt, mert már kezd besokalni...
Egyébként nõ ellen nem szívesen játszok, mert hihetetlen ügyesek tudnak lenni, és mivel kisebbek, fürgébben mozognak az aljnövényzetben (majdnem úgy mint a Sünik), és kisebb találati felülettel is rendelkeznek.
Az hogy a vadállatok 300-400-at lõnek? Nos, ha egy társadért fedezõtüzet kell nyitni, míg felmászik a magaslesre a zászlóért - az rendesen meglátszik a pénztárcán😊
Shaman-nal és WINthers-szel régóta gondolkodunk egy szeptember végi össz-klános paintall-en (ekkor már annyira nem izzad az ember), remélem sikerül megszervezni: itt nem számít majd az 1.4 bugja, és a SiX-es madarak tudása sem (de nekem természetesen lesz távcsõvem)...😊
Bár az igaz, arra viszont tudatosan törekszik
Sajnálom, hogy nem találkoztunk, mert amikor jöttetek én már húztam a lóbõrt....http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
én a kedvesemmel folyamatosan lanon vagyok, nekünk megy is a hálóban a bf, de mindkét cd eredeti.
egyéb lant nem próbáltam.
mások?
www.battlefield.hu
"Próbáltam 1.31-es Patch-el, úgy se jó."
Már azzal is voltak LAN-os gondok?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
www.battlefield.hu
azóta még mindíg véraláfutásos az ujjam ... ha nem mennék nyaralni most visszakapnád
És kizárólag a sima BF-et.
Nyilvánvaló, hogy nem volt eredeti CD-je senkinek se (
)"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
nem próbáltam sose, de vhol azt olvastam h a hostnak mindenképp eredetinek kell lennie
persze lehet h ez téves info
www.battlefield.hu
nem mondom h nbrigade vs all, de guidoval együtt 3 nb-st fel tudok mutatni 😊 10+ embernél már érdemes belefutni leszervezni.
az anyagiak: pesten általában 4K + 14Ft/lõszer a tarifa. kicsit messzebb (gödöllõ környék) 2400 + 14/lõszer.
épeszû ember olyan 150-200 lõszerrel elvan egész nap, a vadállatok 3-400 körül számoljanak 😊
megközelítés általában gépkocsival, felszerelést adnak.
szal érdeklõdés esetén összehozom, csak visszajelzéseket várnék 😊
www.battlefield.hu
Egyik ismerõsöm küldte ezt a mélt, sajnos én nem tudok neki segiteni, hátha ti tudtok!
"DATA DIFFERS FROM SERVER
A problémám: ez az üzenet akkor jelenik meg
amikor LAN-on csatlakozni szeretnék a másik géphez
, BF-bõl, RtR-bõl, vagy a Desert MOD-ból.
Visszafelé is ez a helyzet. Valamelyik BF site azt
írta, hogy ez azért van mert nem látják egymást a
játékok. Nekem az elején ment a BF LAN-on.
Ami ehez képest változtatva lett: 1.4-es Patch felrakva
RtR felrakva. Azóta a sima BF sem megy.
Próbáltam 1.31-es Patch-el, úgy se jó.
OPRENDSZER: WINDOWS XP HOME, és WINDOWS XP PRO.
A hálózat egyébként tökéletesen mûködik.
több játék is ki lett próbálva rajta."
Ha tudtok segíteni, ne habozzatok! ELõre is THX! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Jobban van már? Kicsit szét volt csúszva a srác😊
Danny jómunkásember😄
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Gyûjtögessél még hozzá 3-at, és kapsz érte egy piros pöttyös hajgumit!

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...