Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HU.man Numero
ehh ... grat HBA ... errõl is lemaradtam.
921 - 0.
Danny
Bazze csak neked van meg 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Jó reggelt...

Este HBA vs. CB?

Na, akkor hajrá fiúk!
Én meg szót fogadok és este inkább megyek Jaegert inni...😊

http://gaborszantai.co.uk/

air23
40203!

TheGOro
juhuhu lent van kezdõdik a mozi est...

http://GOro.hu

aPa
bár ezzel könnyen elérhetjük az 50k-t - hogy a többieknek/hiénáknak is jusson valami jó 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
ok, csak dc-n tudom szipkázni, vagy van egyéb módod is erre - aztán lassan hagyjuk az offot 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

TheGOro
még 18%-ék hátra van, de már avi preview-el bele kuksoltam és nem fake tényleg Konta Barbara, és nem kispályás videjó, úgyhogy azt mindjárt végignézem utána meg a Futurama mai részét 😊)

aPa
és, megérte lemaradni? ha igen érdekelne a vid 😄D

TheGOro
Jaj lemaradtam a maptesztrõl... sajnos más elfoglaltságom vagyis szávszélesség foglaltságom akadt, mégpedig Konta Barbara home videjó személyében... Az anyázásokhoz kapcsolódva én is sokszor szoktam e szenvedélynek hódolni, s ezért utólag, és elõre is bocs mindenkitõl, de engem k*rvára fel tud húzni amikor valaki, mostanában már csapatostúl, elzarándokol a bázisunkhoz, és ott tartót idõre tanyát ver, fraggyûjtési céllal, zászlóért meg b*szik menni. Persze hiába szólunk neki szépen hogy tegye arréb a valagát, mert ez nem elfoglalható bázis, természetesen továbbra is lepusztítja a teljes hadifegyverállományunkat, () ezzel meghíúsítva ellenálási lehetõségünket 90%-át. Miután nagy emberáldozatok árán sikerül megtisztítani a bázist, ritkán viszonzó basecampet szervezek, hogy dühömet ez úton is levezethessem, és ne mindig a billentyûzet, és ennek folyományaképp pénztárcám lássa kárát...

TheGOro
Úgy keress rá hogy World War II in color én kb fél évig szedtem a három cd-t az alábbi hubokról mátrix, tejszin, koli, independence, és a nagy cseh hub

ok thx! 😊

60000 - SiX!

köszi a gamét. 😊

Justice For Hungary!

Danny
Télleg jó ez a program.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hu.man limbi
Köszi a meccset, meglátszik ha valakik vasfegyelemmel készülnek a visszavágóra😊

magillagorilla
Brühühüüüüüü!
Szép volt HBA!!! Jó volt, mi?
Utólag elárulom, hogy most azt gyakoroltuk, milyen kikapni egy jobb klántól...erre készültünk egész héten. Bejött!

Aláiirás

HBA|Pepti
hu.man koszi a meccset, jo volt.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

HBA|Peti
Köszönjük a meccset a Hu.man csapatának, nagyon jó volt!
Mink meg köszönjük a logót 😊 vagy ezt már mondtuk?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Tuvok
HBA vs. HU.man 4:0

Battle of the Bulge:
HBA(amcsi): 247 - 0 :HU.man(német)
HBA(német: 203 - 0 :HU.man(amcsi)

Sztálingrád
HBA(német): 236 - 0 :HU.man(orosz)
HBA(orosz): 235 - 0 :HU.man(német)

Tehát 921 - 0.

Grat fiúk, köszönjük HU.man!

Nancsika

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Danny
Inkább igyá Jagert 😊

Mi mwg utáljuk, aki nyafog és jól fejébe köszönünk...

http://gaborszantai.co.uk/

HBA|Peti
hé, most nézem, ebböl a végén napi 200 db lesz, akkor viszont:50 nap és meglesz az 50000
HBA|Peti
Ja ez lemaradt:
HBA|Peti
tudom, de utálom a snipereket -> UTÁLOOOOOOOOOOM A KÉMEKET
Danny
Na nem kell azt olyan komolyan venni 😉

HBA|Peti
Na tényleg kir volt az elsõ rész, leszámítva a 2 db CB-s "kémet"
Hát Pilu,ha találsz rá +oldást én is szívesen veszem az infót...😊
Nekem már a Kurks-tól megy fel az agyvízem...annyira sötét,hogy az már fáj..

60000 - SiX!

Danny
Bulge-ot eddig nyerték a srácok:

HBA-Hu.man Allied: 247-0
HBA-Hu.man Axis: 203-0

Meggymag
Danny hogy álltok??? Hogy áll a meccs. Érdekelne de nem volt pofám bekéreckedni a meccsetekre mint nézõ

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Danny
Ejnye bejnye! CB már a holnapi meccsre kémkedik! Hu.man Yan mi? Dádá lesz!

HBA|FaNToM
Nem lehet, hogy ellenség volt ? :-P
Jacek
ez hihetetlen itt tartanak emberek beszalok a gepbe, egy masik ember 30 meterre volt erre szarra lol!! itt tartanak emberek? azt hittem ezek mar kikoptak😊)

Jacek
hmm erosodik a gyanum mert is nem BF-eztem sokaig😊))))))))))

HBA|Peti
Hagi, jó lett, csak ugye az eredertivel még jobb lett volna, de a ugy csíter-rel együtt nem fér ki
Hamed
ehh, csak nem sikerült..

szal ez egy sebzéstáblázat akar lenni

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Kérdezd Seat-ot

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Nancsika
Nem toom, de nekem egy Power Strip van fent, és úgy van bekonfigolva, hogyha elindítom a játékot, akkor automatikusan kivilágosítja a képernyõt.
Nekem bejön...

Pilu OBI
Engedjetek meg egy atom láma kérdést:

Lehet, hogy kiveri a szemem, de hol lehet brightnesst állítani a játékon belül???
Atom sötét a BF meg a DC.
Unom a monitor állítgatást.
HLP

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Tuvok
nekem nem is állt szándékomban, de ha nagyon akarod...

Tuvok
40k

Nancsika
Fiúk! Van teszt?
Vagy megint én bénázok valamit?

Martin576
Na jóvan' ne kezdjük itt most egymás f*szát szopni! 😄

Adi
Tuvok mennyiért veszel 9600 pro-t?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tuvok
Had-istenkirály!

Na milyen?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

SZEG007
Jo reggelt Fredy😊

Tuvok

Hagi, fenn van FTP-n az új logód, persze az új neveddel