Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nariiiii: Te meg vegyél fel szemüveget,😊 mikor a tigrissel csak egyszer találtál el. Én azóta beléd lõttem vagy 3-4-et. 2x löttél ebbõl egy talált. Na errõl ennyit.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
www.battlefield.hu
nem rossz tõle csak meg lehet spórolni 7 db karaktert tehát nem kopik a bill. 😊)
Nos? Na ugye! 😛
Te ne kötekedj, mert megharaplak Kecskeméten! 😛
Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
csak kép beillesztéshez nem kell szerintem 😊
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Akkor most van szülinapod vagy nincs?😊)
Amennyibemn van, majd nap közben kapsz tõlem ajándékba 2 db TK-t, gondold meg, megéri

Orulok, hogy vegre 18 ev-es lettem :-)
Nehanyotok ajandeka megerkezett, azoknak koszonom, a tobbieknek ugye koszonni fogom

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Engedelmetekkel offolnék kicsit, de lehet van, akit érdekel.
Szóval jó szokásomhoz híven tesztelgettem egy keveset.
Tesztgép: Abit IC7, Intel P4 2.4 GHz 800MHz HyperThreading, 2x256 DDR 400MHz Infineon RAM Dualban, Ati 9600 Pro,
szóval nem egy silány gép.
Windows feltelepül, chipset driver felkerül, DX9, videkaridriver, stb, szükséges dolgok. De valami nem tetszik! Cseppet akad a rendszer. Ablakok lassan töltõdnek, amikor váltok köztük, ott maradnak az elõzõbõl részletek, ICQ írásai explórerben, stb, stb, egyszerûen akad az egész, lassú, nem tesz jó benyomást, sõt, idegesít.Kezdtem gyanúsítgatni a HDD-t, valami hibás beállítást, a videókártyát, mindent.
3DMark 2001 SE+patch lefuttatására ráveszem a gépet nagy nehezen. Lefut, 10989 pont. Nagyszerû, nem is rossz.
Egy teszt úgy teljes, ha van mihez viszonyítani, ezért gépbe kerül egy kölcsönkapott GF4 Ti 4200 128 Mb, ami eddig a kedvenc kártyám volt.
Elsõ benyomás, a Windows (XP) a szó legszorosabb értelmében szárnyrakap! Nincs képkockás ablaktöltés, nincs akadozás, ablakok szinte ugrálnak, nincs homokóra, élvezet ilyen gépen dolgozni. Filmet nézek, netezek, töltök, és meg se akad sehol.
Jöjjön a 3DMark. Lefut, persze csak DX8 támogatással. Jön a lehidalás, bár annyira nem is lepett meg. 11830 pont...
A következtetést mindenki vonja le maga, én csak annyit mondanék, hogy az Ati a falipószterek mellett jól mutat (piros kártya), de számítógépközelben sok-sok bosszúságot okozhat.
Justice For Hungary!

kabbe! 
Justice For Hungary!

Jó reggelt!

60000 - SiX!