Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
A csíterezést nem kell komolyan venni, ezexerint jobb vagy náluk, ennyi..

Adi
De lol volt ez kis bf.... Elsõnek vmi Nariiiii gyanusít meg, hogy csítelek aztán HBA Peti... Peti: Nem csítelek. És amikor a templomba jöttél be és találkoztunk nekem kicsit gyorsabb volt a reflexem. Nem kell rögtön csalónak hívni.
Nariiiii: Te meg vegyél fel szemüveget,😊 mikor a tigrissel csak egyszer találtál el. Én azóta beléd lõttem vagy 3-4-et. 2x löttél ebbõl egy talált. Na errõl ennyit.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HU.man Josy
Van vmilyen magyar szerver?

HU.man Josy
Ja! A G-vel tudod felvenni!

HBA|Peti
Hát banyek, ez az SW multiban még jobb
kb 50-60 szervert látok 😊

külön játékként szerepel 😊

most frissítettem a szerver szememet és bekerült a listába a Secret Weapons 😊))

Nancsika_melo
yoo

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Danny
Tudtok mondani olyan külföldi szervert amin a Secret Weapons megy? Vagy hogy kell keresni? Az ASE-ban még nincs ilyen mod.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
az új demo ugyanúgy mûxik mint maga a játék. a megoldások is hasonlóak, ha nem akar indulni. nézd meg itt a technikai segítség részt...

www.battlefield.hu

Nekem nincs olyan részem 😊))

nem rossz tõle csak meg lehet spórolni 7 db karaktert tehát nem kopik a bill. 😊)

Nancsika_melo
Mé, rossz lett tõle? Nem jelent meg a kép?
Nos? Na ugye! 😛
Te ne kötekedj, mert megharaplak Kecskeméten! 😛

HBA|Pepti
szerintem sem :-) Uj sornal eleg a br is

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

tudom hogy mire való 😊))
csak kép beillesztéshez nem kell szerintem 😊

traXion
G mint fegyver csere vagy E mint vechicle használat?

HBA|Pepti
a p uj bekezdest jelol a /p a bekezdes veget. Ha a szoveged melle alarod tenni, akkor nem kell a p, dde ha uj bekezdest akarsz neki csinalni, akkor kell. Ha csak siman uj sort akarsz, szunet nelkul, akkor eleg a BR is :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

HBA|Peti
Azt tudom, de HOGY?
Nancsika_melo
mitudomén... 😊

HU.man Josy
Középen a templom mellet van az egyik ház legfelsõ emeletén!

HBA|Peti
Oké köszike Nancsika
Ui.:Hogy lehet felvenni a jetpack-ot?????
HBA|Peti
Valahogy igy:

és minek a p betû elöl és hátul ?

traXion
nincs, van olyan külföldi haova nem kell erdei BF? 😄

Danny
Van már valahol szerver amire fel lehet menni?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Nekem nagyon szarul megy a DW, úgyhogy hagyom inkább.

Nancsika_melo

traXion
danny menjünk DCzni! 😄

traXion
multy és single

HBA|Peti
Jó kérdés, de én mindemesetre nem tartom vmi nagy durranásnak, amugy a pályán hol lehet megtalálni a jetpack-ot?
Danny
Na mivan mindenki Secret Weapon-nel nyomul? Tök üres minden magyar szerver. Télleg ez a demó multiplayer vagy csak single?

HBA|Peti
Oksa!
Köszi a fordítást, de lehet, hogy el vagyok keveredve
HBA|Lacus
Régen vetted a vid karit cseréldbe a jora ok😄
HBA|Peti
Okey!
Danny
Igen a játékot tudom adminolni, mint már kb. fél éve is tudtam, csak nem volt rá szükség túl gyakran.

HBA|Peti
Mi van???
TheGOro
a 2.4-es az 1 2.4C -s Intel P4 lehet, mert a 2.4B még nem HT-s csak HPT-s!

http://GOro.hu

HBA|Peti
Álljon meg a nászmenet, töke van a menyasszonynak!

Akkor most van szülinapod vagy nincs?😊)
Amennyibemn van, majd nap közben kapsz tõlem ajándékba 2 db TK-t, gondold meg, megéri
ssc-suni-hu
Koszonom a szuletesnapi jokivansagaitokat :-)
Orulok, hogy vegre 18 ev-es lettem :-)
Nehanyotok ajandeka megerkezett, azoknak koszonom, a tobbieknek ugye koszonni fogom

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Tuvok
Kösz.()-ben jegyezném meg, hogy fodrászhoz már nem kell járnom, mert minden hajam kihullott, az Ati-t szivem szerint kalapáccsal pépesre zúznám, egyszerûen elegem van belõle, este már sík ideg voltam tõle, nagyon felhúzott.Most is az van a gépben, akad minden, csoda, hogy az explórer most megy, este elindítottam, töltötte pár percig, aztán kiírta, hogy Nem válaszol.OK.

HBA|Peti
Hát részvétem Tuvok
Tuvok
Jónapot!

Engedelmetekkel offolnék kicsit, de lehet van, akit érdekel.
Szóval jó szokásomhoz híven tesztelgettem egy keveset.
Tesztgép: Abit IC7, Intel P4 2.4 GHz 800MHz HyperThreading, 2x256 DDR 400MHz Infineon RAM Dualban, Ati 9600 Pro,
szóval nem egy silány gép.
Windows feltelepül, chipset driver felkerül, DX9, videkaridriver, stb, szükséges dolgok. De valami nem tetszik! Cseppet akad a rendszer. Ablakok lassan töltõdnek, amikor váltok köztük, ott maradnak az elõzõbõl részletek, ICQ írásai explórerben, stb, stb, egyszerûen akad az egész, lassú, nem tesz jó benyomást, sõt, idegesít.Kezdtem gyanúsítgatni a HDD-t, valami hibás beállítást, a videókártyát, mindent.
3DMark 2001 SE+patch lefuttatására ráveszem a gépet nagy nehezen. Lefut, 10989 pont. Nagyszerû, nem is rossz.
Egy teszt úgy teljes, ha van mihez viszonyítani, ezért gépbe kerül egy kölcsönkapott GF4 Ti 4200 128 Mb, ami eddig a kedvenc kártyám volt.
Elsõ benyomás, a Windows (XP) a szó legszorosabb értelmében szárnyrakap! Nincs képkockás ablaktöltés, nincs akadozás, ablakok szinte ugrálnak, nincs homokóra, élvezet ilyen gépen dolgozni. Filmet nézek, netezek, töltök, és meg se akad sehol.
Jöjjön a 3DMark. Lefut, persze csak DX8 támogatással. Jön a lehidalás, bár annyira nem is lepett meg. 11830 pont...

A következtetést mindenki vonja le maga, én csak annyit mondanék, hogy az Ati a falipószterek mellett jól mutat (piros kártya), de számítógépközelben sok-sok bosszúságot okozhat.

HBA|Peti
Ó Te köcsög csíter
Ezé még kapsz
LOL

Justice For Hungary!

kabbe!

Justice For Hungary!

Szia durci-burci mi van veled ? 😊)

HBA|Peti
a tiéd volt a #40433

Jó reggelt!

60000 - SiX!

HBA|Peti
Skacok, mit kell beirni, hogy sg-re lehessen berakni képet/smile-t?
magillagorilla
Háááááááhhhháháháháhhhhhááááááá!

Jól bevettétek! Nincs is születésnapja!

Aláiirás