Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg mindkettõt? 😄
Wallentinus
Egyébként BB nagyobb, az ökle is nagyobb, úgy 7 bordásnak saccolom...Air, lemeccseled vele, csak a fogadások kedvéért ? 😄
Pontosan. Ugyanolyan szarul esik mindkettõ, és ugyanúgy felmegy bennem a pumpa. A kis lúzerbe meg mondjuk legalább volt annyi vér, hogy odament. (bár ha jobban megnézitek a videót, az ötfõs társaság szúrja ki, ahogy két sarokkal arrébb leseget...)
Egyetlen dolog miatt nézem csak le a nagy igazságtevõket ez pedig tényleg a primitív, egymást stuffoló, kisebbségiekre emlékeztetõ fellépés. Bármelyikük megette volna egyedül srácot, aki láthatóan nem volt magánál, a minimális életösztön sem mûködött benne. Egy ilyen szituban két választás van: fölállsz, vagy elfutsz. Elõbbi esetben a büszkeséged marad meg, utóbbiban az egészséged. De ez...
A kiscsajról meg aztán végképp nem mondok semmit, a legszánalmasabb mind közül.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether
alapvetõen inkább az a gondom, hogy a világon semmire sem tartom megoldásnak az agressziót
ha f2f beszól nekik, és azon hirtelen felmegy a pumpa és elcsattan pár pofon, az megérthetõ kategória, de (gõzöm sincs hány) órával késõbb... ááá
a másik meg miután látod, hogy a srác egy valóban kis mitugrász 20kilós, és mindenképp nevelni akarod, akkor sztem egy közepes tenyeres pofon bõven sok - nem okoz nagy sérülést, megalázó is, aztán punktum. Nem pedig ilyen álbunyó, felugrásból lefejelem - nem vagyok harcmûvészeti szakértõ, de néhány igencsak elfuserált rúgás is kivitelezésre került nem kis derültséget okozva nálam.
Az "áldozat" meg tényleg végig be volt kattanva, sztem azt sem tudta mikor mit mond, mikor mit fog csinálni, összevissza beszélt.
További gondok: próbálok jósolni, mi mindent fog majd a média erre ráhúzni (az indexes cikk sztem röhej): ilyen Debrecen (pösti gyerek vagyok, tehát nem a szülõvárosom védem), ilyen az IRC (soha nem használtam), ilyenek az egyetemisták (az spec vagyok).
Úgyhogy szomorú és kiváncsi vagyok 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Csak mert... 😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
A meglepõ az, hogy én simán az "ötöknek" adok igazat ... Mi a különbség, ha neten beszólsz valakinek, vagy ha IRL teszed azt ? Bárki, aki úgy gondolja, hogy az nem ugyanaz, az téved. Csak azt csináld a neten, amihez "élõben" is lenne benned gáz.
Egy mulatságos eset jut eszembe, amikor Guru táborban az egyik tizenéves elfelejtette, hogy most nem párszáz kilóméter válaszja el a virtuális ellenfeleitõl, ezért folyamatosan kurvaanyázta a kivánló WB-s pajtikat ( Counteres klán, hát elég komoly örzõ védõ cége van Pinky bácsinak , de a többieket sem kell félteni ) akik egy idõ után ezt megelégelve átsétáltak hozzá, és megkérték, hogy akkor legyen szíves ismételje ezt meg f2f... 😄DDD
www.battlefield.hu
Félelmetes...
Szerintem a srác csak barátokat keresett. Bár ennek furcsa formáját választotta 😊
Mindenesetre fain volt, hogy elment 1edül.
Azt megfigyeltétek, hogy szívja a cigit ?
lol bazze 😄
az ünnepi kaki...
vagy csak én vagyok a : "mindig kulö utako járó", a kiválasztott :-)
ed örö, ed bodottá :-)
az kéne csinálni, hogy a bftalin jól összeverekszünk(persze csak látszatra)... aztán befújjuk az összes médiumnak... már látom magam elõtt a szalagcímeket: "a magyar bf scene nem csak a virtuális csatatéren harcol egymással" , "miért történt mindez?! döbbenetes képsorok a fanyûvõ pizzériából...", "még mindíg kísért a 2. világháború!"
aztán mehetnénk interjúzgatni ide-oda , nagyobb sztárok lehetnénk mint majka azózdihõs
röhej
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Lehet, hogy igaza volt, de szerintem felesleges volt magat leegetni.
+ meg ennyi csunyan beszelo fiatalt meg nem lattam. En se vagyok kutya neha, de ezek a jovonk zalogai :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Frankieforma nekem is tetszik, raadasul nincs is itthon, szoval lehet szemlelteto eszkoz most :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Nevetséges az egész.
Szerintem ez egy baromsag, most a media jol felfujja a dolgot (ahogy szokott mindent), pedig az egesz nem mas, mint hulyegyerekek hulye szorakozasa. Ebbol az fog kijonni, hogy az internet veszelyes meg hasonlok, pedig ha a suliban beszolsz valakinek a folyoson, akkor ugyanugy megvarnak az iskola elott es sz@rra vernek... Utalom a hulye ujsagirokat, a lenyeg, hogy mindenbol nagy ugyet kell csinalni, amihez valojaban semmi kozuk, meg egyebkent is egy aprosag az egesz. Engem pl nem is erdekel kulonosebben, hogy hulyegyerekek miert verik meg egymast Debrecenben, egesz eletemben voltam ott 4-szer.
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether
továbbra is döbbenet...
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
még ilyet?!
el kell mennem pszichológusnak, lassan tuti hülyére keresném magam vele 😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Lehet, hogy itt az sg-n is szokott irogatni a balf*sz "cigánygyülölö" nickkel?
De jó is lenne...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Aki esetleg nem tudná mirõl van szó:
http://index.hu/kultur/eletmod/irc/
és a filmecske: http://www.szanalmas.hu/redir2.phtml?newsid=8191&link=http://szanalmas.hu/~diab/lauss.avi
Ja és ez nagyobb of lett mint BBjé

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
köszönöm
www.battlefield.hu
socket 423 P4 1.5G-s procihoz keresek hûtõt.
aki tud valamit pls hagyjon itt üzenetet, vagy dobjon egy e-mailt
www.battlefield.hu
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
*végre megvan a hiba, elnézést a lábatlankodásért.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::