Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
CoFB-os?? NEVEKET KÉRÜNK!!!! Ja és tényeket.. Nem hagyta magát lelõni vagy mi volt a hibája Ha én voltam akkor megbeszéljük majd

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

lehet hogy nem is halállista hanem hálalista (csak elírta) és csak igy nevezi Angel azt a listát amin azok vannak akiknek állja a bulit

Justice For Hungary!

magillagorilla
Lehet, hogy valami TK-ról van szó? Ha igen, akkor leszögezem, hogy véletlen volt...vagy mégsem? Bocs, Angel! Kérlek ne haragudj!!! :p

Aláiirás

HU.man Josy

HU.man Josy
HU.man-os??? 😄

Ma este feljegyeztem néhány nevet a halállistámra, BF-talin, ne fogadjanak el tõlem italt😊

Egy U'42-es, egy HU.man-os, és egy CoFB-os...

http://gaborszantai.co.uk/

Kicsirigo

Meggymag
Ez a Burny olyan mint a Bunny

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BurnBaby
meg ne próbáld 😊

www.battlefield.hu

Légyszi segítsetek az a gondom hogy a desertcombat kivételével az összes mod a pályák betöltése közben kilép a programból, vissza az xp-be!

Mit tegyek??

Bimbi10 Kecskemétrõl
Hamed
Burny... lol ez tetszik😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

HBA|Pepti
HBA 5 percen belul public

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

BurnBaby
[=CoFB=] Public 1.4|62.112.193.96:14567

www.battlefield.hu

BurnBaby
és tudtommal a CoFB szervert épp most tesztelik úgyhogy kifejezetten örülnek a tömegnek 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
Fent van egy link, hogy info-k ITT. Az rögtön úgy kezdõdik, hogy BF1942 hírek, modok, magyar szerverek, GY.I.K, stb...

www.battlefield.hu

Manta
ASE megmutatja neked. Amúgy meg tele van. 😞
BurnBaby
a hba-n jelenleg gyakorlás van
van másik public szerver
avagy
csinálj te 😊

www.battlefield.hu

Manta
Van mááááásik!
Meggymag
Az FTP feltöltésért köszönet Tubifexnek!!!!

Meggymag
Ezen a héten csütörtökön 20:00-tól ismét 3 mapot tesztelünk a HBAn. A mapok a következõk:

Ender Forest - Igazi hamisíthatatlan ASSAULT map jó kis erdõs vidékkel és fegyverropogással és sniperkedéssel..

LEtöltési link: Ender_Forest

Battle Of Ihantala - Ez egy érdekes map melyen az egyik csapat védi a dombtetõt a másik meg támadja. Tankok is vannak...

Letöltési link: Battle_Of_Ihantala

Coral Sands - Nevébõl adódóan egy igazi kis repülõs map.. Több választásom is volt eme repcsis mapokból de sok kiesett amiatt, hogy nagyon nagy méretûek voltak és féltem, hogy sok embernél nem ment volna.. Ezért ezt választottam ami nem nagy map 3 kis szigettel és tuti nem fog akadni senkinek.

Letöltési link: Coral_Sands

Nos remélem látszik, hogy mindenkinek megpróbáltam a kedvére tenni mert 3 mapot megpróbáltam úgy válogatni, hogy mindenkinek legyen benne kedvence. Van ASSAULT, REPCSI, TANK szal sztem megtettem amit megkövetelt a haza... Remélem ez nem azt fogja jelenteni, hogy mindenki csak az egyik mapon lesz ott ami éppen teccik neki... Gyertek sokan és jólesz. MAPTESZT CSÜTÖRTÖK 20:00!!!!

viszont a legjobb védekezés a támadás 😊

Justice For Hungary!

[SiX] CSABIKA
Védekezésnek is lehet hívni.
Megvédjük magunkat úgy hogy kinyírjuk az ellent még a kezdõpontján.

Meggymag
Az tuti, hogy kempelni a leghatásosabb de engem személy szerint nem dob fel ha pl tankkal beállok a kezdõpontjukra és az összes kiözönlõ embert lenyomom... Persze a CB meccs más mert ott tétre megy a dolog szal ott minden dolgot bevet az ember ugyebár még ha az néha gusztustalannak is tûnik. Ott a gyõzelem a lényeg bármi áron..

air23
nem kempelés. védekezés!! 😉

[SiX] CSABIKA
Meggymag: sosem szoktál kempelni? Nembaj, majd rászoksz ha sok CB meccset játszol. Ugyanis a kempelés a legtöbb mapon a gyõzelem kulcsa.

mert itt nem tudtam meg semmit
már regisztráltattam magam, annyi elég?
magillagorilla
Jelentkezz be a HU.man fórumra!!!
Oszt ottan majd jól megtudod! 😊

Aláiirás

magilla. írd már meg nekem hogyan tudok feljutni a HU.man-os ts-re kell valami password vagy mi?
magillagorilla
Most jut eszembe, nincs is TS szerverünk, csak vendégségben vagyunk a CB-nél!

Aláiirás

az a CB TS-e, ha jol tudom :-)
magillagorilla
nem tudod jól :p

Aláiirás

magillagorilla
Ja, ez is!

Aláiirás

ja ez mustarnak ment 😊

Justice For Hungary!

server adresshez ezt irod be: hungs.hu

(ha jól tudom)

Justice For Hungary!

Valaki mondja meg hogyan tudok feljutni a HU.man TS-szerverre!!!!!!!!!!!!!
naaa, azért nem öregszünk ki a BF-bõl mi se...

Meggymag
És most képzeld el, hogy õk a BF utánpótlás. Nem szörnyû??

nem, mert a sok láma miatt (az egyik csak az u-boattal körözött) egyedül védtem/foglaltam a kis szigetet...

Meggymag
Jaaa.. Hát bazze nem tom hogy feltûnt e de enyhén sok lama volt akkor a szerveren akik még akkor se szereztek zászlót ha valaki odalõtte õket mellé... Aztán meguntam a tankozást és leszedtem az összes gépet AAval. Remélem azt is láttad

Meggymag, olyan szépen csücsültél a Shermanban a két repülõ közé beállva, hogy azt hittem kifogyott a gázolaj😊
én meg egyedül küzdtem a kis szigetért...

Meggymag
És ez természetesen Archangelnek ment...

Meggymag
Én Midwayen kempeltem??? Lehet, hogy kevered a zászlószerzést és a kempelést. Naná nem megyek el addig a zászló mellõl míg nem foglaltam el és míg látom, hogy valaki mozog a közelben és miatta nem lehet a zászlót elfoglalni. Sose szoktam kempelni..ez nálam alapszabály...

sharpshooter
ha nem egy asztalnál ülünk a talin, akkor kinyírlak😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Tegnapi gyakmeccs:
SIX - HBA
367 - 28

42

sharpshooter
tegnap így láttad Midway-en, harcostárs?
tankkal annyit kempeltél össze, amit én assulttal, véres verítékkel...😊

Meggymag
Lehet hogy szarul céloztok

sharpshooter
tegnap voltegy terminátor (valami "m"-betûs player):
3-an megszórtuk 9 gránáttal, 1-1tárral az sgt-vel, a srác megráztam magát és mindegyönket kinyírt pisztollyal...
HU.man magilla(colt)..::CB::..Shaman
HU.man magilla(colt)..::CB::..Lifeforce
HU.man magilla(colt)..::CB::..ArchAngel
....
no comment 😊

nyasgem...

sharpshooter
tegnap voltegy terminátor (valami "m"-betûs player):
3-an megszórtuk 9 gránáttal, 1-1tárral az sgt-vel, a srác megráztam magát és mindegyönket kinyírt pisztollyal...
HU.man_magilla(colt)..::CB::..Shaman
HU.man_magilla(colt)..::CB::..Lifeforce
HU.man_magilla(colt)..::CB::..ArchAngel
....
no comment 😊

Hat Shamanbol es Angelbol ki is nezem :-) Ahogy HBA talin is megjelentek...