Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
(mert úgy nekik is hasznosabb)

air23
dehát a maptesztnél mennyivel fontosabb hogy velünk gyakoroljatok SG -t és Bocage-t 😊

nekem az is jó ha six-pt-akárkik vegyes csapattal állnak ki, bár jobb lenne egy klánból 10.

GanXstaZolee
En raernek de tõllünk nem lesz fent 10 eredetit használó. Betársulás lehetséges mert akkor jönnék 😊 igaz mapteszt is lesz ma. (?)

air23
valamelyik klán akinek van 10 eredetije ma este esetleg ráérne nb.eu ellen? ha igen, pls keressetek meg #bf.hu -n, thx!

sharpshooter
nekem is...
tegnap hajnalban jött haza a kedves Croatiából, 1,5hét után - indult is a gyönyör...)

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

A tankparancsnokok nyugdíjasotthonának a faliújságján is hirdetve vagyon:
"Éjfélkor indul útjára a gyönyör!" 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

AirborneRanger
Sok Pesti ********** uccse érti... 😊😊😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
HELLO CéZé!!!!
GardenCity RULLA!!!!!!!!4

AirborneRanger
Sorry fõemlõs elvtárs tegnap 5 percel üzeneted után fértem a géphez akko megmá offline voltál. Találtam hozzá 1, érted EGY szervert. Remélem tört...

hát igen valami pofátlan játékos meg is mászta a tankomat 😊))

Ja, ja, nagyon probálok koncentrálni, kerülöm a bonyolult szavakat 😊))
sharpshooter
gyõzõ, tegnap 1órán kersztül voltam a szerveren - egyedül...

HU.man Josy
Morgen 😊

sharpshooter
jól áll neked ez a nick-name...😄

sharpshooter
Mennyé má dógózni!😊

magillagorilla
Nekem Te csak ne köszöngessél! Jó?
A többieknek jóreggelt! (Neked csak reggelt)

Aláiirás

sharpshooter
Jó reggelt mindenkinek...
Na jó, neked is magilla...😊

sharpshooter
huha, dogzok, vazze'...
esik 'zesõ is, megyek mosakodni...

Azért egy 8.8 cm-es, 1km/sec trokolatsebességû tigris lövedék ne szálljon már úgy, mint egy rozsdás aknavetõ. Itt is van célozgatás, csak 3-4x messzebbrõl.

Jó éjt mindenkinek...

..::CB::..Arch"HU.manKillah"Angel

http://gaborszantai.co.uk/

-n 😊

60000 - SiX!

Jah,elég furcsa,hogy nyílegyenesen lõnek a tankok,de hamar meg lehet szokni - fõleg Aberdeen-en 😄
Jó lenne minnél többen kipróbálni
Jöjjenek,jöjjenek katonák!

60000 - SiX!

magillagorilla
Teccik ez a BattleGroup mod! 😊
Bár elõször kicsit furcsa volt, hogy az ötven méterre lévõ tank helyett a Földközi tengert lõttem, de meg lehet szokni.
Jóéjszakát!
HU.man "antiShaman" magilla

Aláiirás

Tuvok
azaz mellett bazz, kihúzom a billentyûzetet mostmár, mi a f*asznak írok má?(Heh, tudom mire gondolsz, kedves olvasó, jó kérdés igaz?)

Tuvok
hmm, asszem követem a példád, csak nem a tiéd mellé

Nancsika
+nem...
(korán van nekem...)

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Nancsika
Én nem toom, de az én béefemben v1.4 óta lehet játékon belül modot váltani, és kell telepakolni az asztalomat parancsikonokkal... Nálatok nem?

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

HBA|Pepti
na, en megyek folytatom az alvast :-) Csak most mar az agyamban az asszony mellett :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

HBA|Pepti
hat, ha engem repuloben latnak, akkor ott valami problema van :-) Az azt jelenti, hogy vagy nalam is vacakabb repulosok vannak (ilyet eleg nehez talalni :-)) vagy pedig picsa reszeg vagyok, emelle lazas es almomban leultem BF-ezni. Kulonben nem igazan :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Tuvok
he? ez tuti nekem ment?

Pepti, akkor is játszhatsz, ha engem osztanak be, átadom a helyem, csak vigyázz a repülömre, kicsit húz balra, a magasságmérõ nem mûködik és a bomba is néha beragad. Egyébként jókislány

HBA|Pepti
hat a farasztasrol mar lemondtam :-) Jatszani meg akkor fogok, ha beosztanak a csapatba, nem akkor amikor en akarok :-)

Hamed
Azért annál a monstre (M10, 2 Sherman, B17) északi támadásotoknál heveny összevizelhetnékem támadt😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tuvok
Ezen ne fáraszd magad, játsz helyettem, úgyis nehezen viselem a kudarcot, csak nem mondom ki, mert senkit se érdekel. Inkább alszok

HBA|Pepti
hat en is jatszottam volna szivesen :-) De igy maradt a TS-en valo hallgatozas, meg nezegettema a szerveren az allast, de aztan csak elnyomott a buzgosag :-) Lassan meg a 13-ba is visszakerem magam :-) Az utolso 4 meccsbol 0-t jatszottam :-)

Tuvok
Pepti, én is elszundítottam, csak az a különbség, hogy én játszottam...

60000 - SiX!

HBA|Pepti
mi koszi :-) Gratulalok egyebkent nektek, TS-en El Alamein 2. koreig kovettem a dolgokat, annak a felenel elszunditottam, de nehany tanulsagot le lehet majd szerintem ebbol is vonni.

Iceman
Thx a HBA-nak a spontán gyakot.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

igen

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Én leszedtem a modot, de hiányolja a citadel nevû pályát. Azt külön kell letölteni?
DarkHorSe
Ti mér nem Planetside-oztok ?

Swedish people are albino monkeys

BurnBaby
itt nézz körül

www.battlefield.hu

DarkHorSe
Szép Szerdát ! 😄

Neked is szép napot! 😄

60000 - SiX!

DarkHorSe
meg kéne már tanulni hogy oda állunk ahol kevesebben vannak

HBA|Pepti
nekem mar tegnap lejott, bibii :-)

Meggymag
Egyetértek és én is épp ezért nem szeretem a DC-t....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Úgy látom hatásos volt a reklámhadjáratom 😊)
én is csak ezért vagyok kiváncsi rá!
😊

60000 - SiX!