Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem az is jó ha six-pt-akárkik vegyes csapattal állnak ki, bár jobb lenne egy klánból 10.
tegnap hajnalban jött haza a kedves Croatiából, 1,5hét után - indult is a gyönyör...)
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
"Éjfélkor indul útjára a gyönyör!" 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
GardenCity RULLA!!!!!!!!4
Na jó, neked is magilla...😊
esik 'zesõ is, megyek mosakodni...
..::CB::..Arch"HU.manKillah"Angel
http://gaborszantai.co.uk/
60000 - SiX!
Jó lenne minnél többen kipróbálni
Jöjjenek,jöjjenek katonák!
60000 - SiX!
Bár elõször kicsit furcsa volt, hogy az ötven méterre lévõ tank helyett a Földközi tengert lõttem, de meg lehet szokni.
Jóéjszakát!
HU.man "antiShaman" magilla
Aláiirás
bazz, kihúzom a billentyûzetet mostmár, mi a f*asznak írok má?(Heh, tudom mire gondolsz, kedves olvasó, jó kérdés igaz?)
(korán van nekem...)
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Pepti, akkor is játszhatsz, ha engem osztanak be, átadom a helyem, csak vigyázz a repülömre, kicsit húz balra, a magasságmérõ nem mûködik és a bomba is néha beragad. Egyébként jókislány

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

60000 - SiX!
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
www.battlefield.hu
60000 - SiX!

Swedish people are albino monkeys
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
😊
60000 - SiX!