Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naja ha meglesz a létszám mindenképp állunk elébe. Life magillával tudtok konzultálni ezügyben?
Péntek van! 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
SiX nek inkább az el al ment jobban, bár SG második körében ti is frankót alkottatok 😊 A hátsó zászlónk szinte mindig veszélyben volt, gratz!
kövhéten a hétfõnk és a szerdánk még szabad ha cd-human is ki szeretne még minket próbálni 😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Pósi ellen követte el szal majd õ elmondja hogy mi volt,mert én nemvoltam gép elõtt akkor sajna 😞
Nem biztos, hogy 9 van de mi 9 mûködõt találtunk.
(Ami jelen pillanatban is mûködik multiben)
Sírni fogsz ha megtudod, hogy ott is müxik.
És a baj az, hogy ezen kívül még vagy 5 cheat. 😞
CB-sek nagy része azért nem játszik mert bojkodtál...
Vettük a fáradtságot 3-an összeülve egy napot arra szántunk, hogy felkutassuk az összeset bugokkal együtt.
Bugokkal együtt 9 cheat van ebbõl 2 nem müxik pureszerver alatt.
Ezek pedig azok a cheatek amik +grafikát tartalmaznak.
Sajna az összes többi müxik pureszerver alatt.
Nagyon szomorú. 😞
És a probléma az, hogy nagy részüket ki sem lehet szurni még war alattt sem. 😞
Jah és mielött inzultus érne minket, a klánból 3 olyan ember kutatta fel akik megbízhatóak és még klánon belül sem adtuk ki õket, csak elmondtuk, hogy mit csinál.
Rettentõen szomorú dolognak tartom, hogy az év játékaként egyetlen cheaterfogó programot sem készítenek-tettek közel egy év alatt. 😞
thx a meccset fasza volt,grád tetszett nagyon

Nemtudom mit kell ezen fennakadni kb 1-2 hónapja HBAn volt1 külföldi akit szintén nem lehetett megölni csináltam róla screen shot-ot is. Ez van, figyelni kell.
Jó volt nekünk is! 😊
60000 - SiX!

Justice For Hungary!
Justice For Hungary!
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
legalább mindenki tudja mivel áll szemben...
Asszem ezentúl csak pure szerverekre fogok járni.
Vagy engedd meg, hogy gratuláljak a photoshop tudásodhoz😊))
Justice For Hungary!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Nekem a Coral Sands jött be, mert kicsi, nyílt és lehetett pörögni...😊
http://gaborszantai.co.uk/
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Szegényke várhatott volna mire 1,5 nap alatt elérünk odáig, és akkor is tuti az Angyal beszólását olvasta volna... 😊))))))))))))))))))
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...