Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

munka_gorilla
Gratulálunk az egyesüléshez, sok sikert kívánunk! 😊

Akkor szervezzük:
Open Cup szerverbeállításokkal /30perc,200%ticketráció/ az adott heti pályája minkét csapatnak.
Nekünk elsõ -ha jó emléxem - Bocage. 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

FIGYELEM MINDEN CHAOS BRIGADE TAGNAK!!!!!

Elkészült az új fórumunk kérem minden tagot költözzön át oda és reggeljen be, hogy kioszthassam a jogokat!
cím:http://cb.hungs.hu/modules/Forums

Más...
Tájékoztatunk minden kedves játékost, hogy a
Chaos Brigade klán és a The Company klán imáron hivatalosan is egyesült, a Chaos Brigade klán név megtartásával, amit köszönönk az ex. klánnak.
Hamarosan a hivatalos Magyar oldalakra is felkerül hírként.
Ebben a formában elértük azt, hogy mostmár mind a két klánban, a csak BF1942-es játékkal játszó, esetlek ClanBase-en is indulni akaró játékosok-tagok együttes erõvel indulni tudnak egy-egy megméredtetésen és reményeink szerint nagyon jó ellenfélre találnak a kihívóink-kihívottak.

Chaos Brigade
munka_gorilla
Jó reggelt!

Hát az attól függ, hány ember szeretne játszani a szervereden!
Mondjuk kettõnek talán elég lenne... 😉

BBwork
sajnos nem. a chello féle sávon talán 3-4 játékos tudna lagmentesen játszani, áradásul az adatforgalom mennyisége is húzós (lenne) 😞
a játék amúgy szerverként a gépet 70+%-ban leköti, ezért csak dedikáltat lenne érdemes.

www.battlefield.hu

BBwork
és ha lehet a többi magyar csapat segítse azzal a hba-t hogy gyakoroltok velük - nem csak azok, akik a kupában versenyeznek.
heti 2 gyakmeccs azon a pályán ahol az adott kupamérkõzés lesz már közel rendes rutin 😊 hajrá 😊

www.battlefield.hu

Frankie
vagytok annyira jók hogy a csoportotokban elsõk legyetek. nem a skillen múlik, szóval hajrá HBA!!

ha jah. En olvasom a battlefield.hu-t, ugyhogy tudom, hogy BB oda tette ki oket :-) De azok alapnak jok max, kell bele egy csomo valtoztatas is :-) Meg azert nekem gondolnom kell arra, hogy nehany embernek pontosabban kell a feladatokat megfogalmaznom, nehanynak eleg ennyi, ugyhogy lesz vele melo boven. De az biztos, hogy megprobalunk mindent megtenni ami tolunk telik, hogy egy kis hirnevet szerezzunk magunknak :-) Talan most mar fejlodunk annyira, hogy 2-3 honap mulva ne legyen nagy alazasban reszunk egyik magyar klantol sem :-)
BBwork
"vagy be akarsz lépni a Mayday-be" 😊))

www.battlefield.hu

Az NB|Eu-nak volt velük afférjuk. Ha kíváncsi vagy rájuk, vagy be akarsz lépni a Mayday-be, õket kérdezd.
😄

Csak úgy megemlítem:
aug.28.-án kaptam utoljára spammélt! 😊
(ha az ember megszokja,már hiányzik!) 😄

Frankie
a mayday-el nem jáccunk 😊 másik csoport 😊

Freddy, gondoltam, hogy nem komolyan kell venni...
csak érdekesség képpen jegyzem meg, hogy 12 MaydaYos ellen nyomtuk, mi idegenek...

http://gaborszantai.co.uk/

Addig is egy kis kedvcsináló
A vasárnapi totalcarban /12:00kor/ T72-es tank bemutató lesz!

A megjegyzés arról szólt, hogy a hozzászóló túl erõsnek ítélte a 3. ligához a SiX-et 😄DDDD
Szóval a srácoknak már neve van.

Angyal : public játékból ne vonj le komolyabb tanulságokat. Gondolom a Mayday public szerveren játszottál.

air23
http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1024

[SiX]Scott
Szvsz lehetnek meglepetések
BBwork
tényleg vannak
😊

www.battlefield.hu

BBwork
ne aggódj, lesznek még ligánként a csoportok elsõ 3 helyezettjei között is meccsek, úgyhogy szerintem lesz még alkalmatok spamminggrádot is játszani 😊

www.battlefield.hu

Vannak még valahol NT-stratok...ha érdekel.
Alapnak nem rossz.

air23
na ja.. C csoportban ha nem elõként jutnak tovább a magyar csapatok szégyeljék el magukat. komolyan! 😊

[SiX]Scott
Reggelt mindenkinek!
koszi mindenkinek. Ahogy nezegettem egyebkent egy csomo ellenfelunk vagy nem is jatszott meg conquest meccset, vagy jatszott egy csomot, de kb 90%-ban kikaptak. Ugyhogy talan nem lesz olyan veszes a mi csoportunk :-)

Azt sajnalom csak, hogy Sztalingradon nem jatszunk :-( Most allhatok neki minden mapra stratot irni, mert egy csomora nincs meg :-) De legalabb meglesznek azok is :-)

Egyebkent reggeltet mindenkinek :-)
bár,ha jól gondolom dicsérnek,úgyhogy NE folytasd! 😊

Én olyan vagyok aki olvassa,de nem érti...
Szia BB! 😊

Morgen Mindenkinek!
Az Open Cup-ban elõre meghatározott pályák vannak,szvsz. itt nem lesz figyelmeztetés a TK-ért,talán a kemoelésért sem kick... 😄

BurnBaby
And a clan such as SiX in Third League? geeezez... dosen't make sense at all

olvassatok kommenteket 😊

www.battlefield.hu

Jó reggelt!

Ma nem írok hülyeségeket, mert itthon vagyok, és nem fogok unatkozni...

Meggymag: tegnap én is felajánlottam Peptinek😊

PT-nek: nem tudom, hogy a pályákat sorsolják vagy ti választjátok, de a MaydaY-jel eddig nagyrészt berlini map-on találkoztam...
Elég komolyak voltak, ha vki. külsõs TK-zot kapta is a figyelmeztetést, a camper-eket pedig szinte azonnal kickelték...

Nancsika_melo
...szintén!

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Reggelt!

[SiX] CSABIKA
Milyen igazad van Hamed!

Most már emlékszem! Nekik vannak a legszarabb pilótáik akit eddig láttam.

OMG-n mikor németként megszereztük az összes pontot akkor az egész bandájuk felmászott a dombtetõre sniperkedni.

Totál impotens társaság, a HBA-nak fél fogára se lesz elég.

Hamed
De rövid valakinek az esze...

Match: Poison Squad versus Silent Imperial X-ecutors
Date: Tuesday 3 June 22:00 (22:00 , 22:00 )
Levels: Operation Marke/Iwo Jima
Server: 152.66.229.22
Players: 10 x 10
Ladder: BF1942 CON
Rules: Round Timelimit: 20
FriendlyFire %: 100
Hangarcamping: Hangarcamping not allowed
Pure Mode: Not Required

Notes: It's better if you have a server to play, because we don't have it.
Ip and password must be sent to [email protected] 2 hour before match start.!

Silent Imperial X-ecutors win from Poison Squad with 697 to 0 tickets
and gain 58 rating points (Poison Squad lose 58 points).

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Mi játszottunk pár hónapja a PS-sel, lazán legyûritek õket, OMG-t választottak home mapnak, meg ilyenek...

Bevallom a többi ellenfélrõl halvány gõzöm sincs, még a saját csoportunkban levõkrõl sem...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

[SiX] CSABIKA
Senkivel se játszottunk még a csoportotokból.

[SiX] CSABIKA
Számítok rátok hogy leveritek a DkH-n amit velünk mûveltek.

BurnBaby
a ti csoportotokból egyik klánt se játszottuk még 😊

www.battlefield.hu

Schreck
Hát jah, de a c csoporthoz képest még mindig kész kéjhömpöly. Az maga a borzalom, de az rl meg is érdemli...

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

Kemény mint a bakaszar. potestas, Necro, Dkh.
Na mindegy, múltkor is úgy álltunk neki hogy esélytelen ! 😄DD

Meggymag
Miét van olyan érzésem, hogy te HBA-s akarsz lenni Angel??

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

rossz szájízzel mondom, de ez a különbség a HBA és a CB között, nálunk csak a barátnõket "fedezik" - a scoutot nem...

HBA|Pepti
tudom, Ha1 is direkt radvadaszott :-) meg is dicsertuk erte :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

HBA|Pepti
hat ennyire nalunk sem hulye senki :-) Hatulrol nyujt fedezetet, ez cirka 5 metert jelent mogottunk :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

de azért az 1 halálomat HBA-s okozta, büszke lehetsz a fiaidra (szépem elvágta a nyakam)...
...meg is etettem gránáttal, asszem Hal volt, a tettes😊

jaaa, második vonal, így már lehet...
én meg lelkesen rohantam elõre Berlinben No4-gyel...
persze, hogy mire töltöttem, mindig jött egy másik assault...😊

HBA|Pepti
eltorom a kezed legkozelebb :-) TS-en csak azt hallottak a tobbiek: "hol ez a szemet, kinyirom!!!" De aztan mindig kozbejott valami halaszthatatlan assault, akit le kellett szednem :-) Pedig 3-szor mar megtalaltalak :-) Csak addig nem jutottam el soha :-) a 9 halalombol 7-szer szedtel te ki, ha jol szamoltam. Ne csodalkozz, hogy ideges voltam :-)

END es Ahhoj kozott vannak kulonbsegek. END leginkabb ugyanugy megy tamadni a sniperrel, mint en assaulttal, csak masodik vonalban, Ahhoj meg meg hatrebb marad. Ahhoj egyebkent is jobb assaultnak, mint snipernek :-)

HBA|Pepti
Kicsirigo, Frankie: koszi.

Tudtok esetleg nemi infot mondani csoporttarsainkrol? Gondolom vagy a PT vagy a SIX mar jatszott ellenuk, nekem sajna tul sokat nem mond a nevuk, de azert CB-n is utannuk nezek.

Remélem meggyõztelek Pepti😊)))
Bár bevallom, szándékosan téged kerestelek😊

Ahhoj
A PT is az ellenfeletek? Hmm...

Frankie
összehúzta a forum.

Kupa:

3 divízió, 4 csoport divíziónként.

A third league-ben van a SiX és a HBA. Premier league a PT, annak a D csoportja. Ellenfeleink:

arcy
DkHMystify
nrBF
PR
sQ
cp
Mi
PT