Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó reggelt...

Nálunk falun dupla-isdn van a cégnél, azon tökéletes volt...

http://gaborszantai.co.uk/

Én korábban próbálkoztam ISDN-el. Végül is lehet játszani, de ha túl sokan vannak akkor elég gázos a dolog.

Tarkóra és minden egyéb testrészre irányuló lövés természetesen jár a kezdöknek is. 8-))

Jó reggelt!

FoP!-60k-69k + 70k! :)

És az normális, hogy az alap game meg az RtR normálisan fut, az SW meg nem? Ennyivel nagyobb az erõforrás igénye?

FreddyHawk, a video zsuga egy Geforce4 Ti4200.

Gyári
És a viedókártyád miféle ?

Ram az nagyon sovány az biztos! Acerka 2G meg: HÁÁÁÁÁÁÁT
Viszont ha a SIX nem nyeri meg akkor nagyon túrórudik
Szevasztok!

Tegnap felraktam a SW-t. Még csak singlében próbáltam, hogy egyáltalán elindul-e és elég sok gond volt vele.
Habár nem néztem végig az összes új pályát, de amit próbáltam, abból egyet sikerült betölteni, a többi esetben a map betöltése közben kiszált a progi. Az Essen map betöltõdött, de nagyon szaggatott, gyakorlatilag játszahatatlan volt így.
Próba képpen elindítottam az RtR-t és ott gond nélkül betöltötte a Big Omahát, ami az SW-ben nem sikerült.

Másnak nem voltak ilyen tapasztalatai? Mekkora gép kell hozzá, hogy normálisan fusson? Nekem Cerka 2G van, meg 256MB Ram. Vagy más lehet a probléma? És ha igen, akkor mi?
Please, help míííí!

Na megnéztem a csoport ellenfeleinket. Nagyon megtévesztõ , hogy conq-ban nem játszottak mecset, mert 3 klán területi bajnokságban játszik ppéldul és van amelyik nem gyenge eredménnyel! Megint be kell kapcsolnom a hagicheat.exe -t
Na de komolyan lesz ami lesz , tapasztalatszerzésnek jó lesz.
BurnBaby
eszembe se jutotottunk. elakadtam a magyar csapatoknál 😊
nah majd 😊

www.battlefield.hu

Reggelt.
Tegnap este tetszett a SW nektek? (HBA szerver)

HBA|Pepti
ennel? Kizart :-) De azert jo reggelt :-)

BB: olvastam a battlefield.hu-n az OpenCup oldalt. Az NB miert nincs rajta? Vagyis a Ti csoportotokat miert nem rakod ki? Mert az is erdekel am minket, hogy mi lesz veletek :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

jobbat... 😄

Hu.man limbi
Jó reggelt

Dolgozzá!
Én megyek aludni 😄DD

60000 - SiX!

kisponty
Pediglen...

Ok,bocs! Kiürítettem,tudod a sok spam 😊

60000 - SiX!

BurnBaby
a megoldás a valid (eredeti) cd-key, vagy a megfelelõ szerver

www.battlefield.hu

AirborneRanger
Nemtom milesz mer én járok muzsikálni(ütöm a dobot) fúvószenekarral és szombatom lesz szereplés meg nemtom hogy anyám Lenged-e, de majd kiderül. Addig is rettegjetek 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

CéZé, ne hülyéskedj, esküvõ minden héten van! 😊))

Ranger,

eljöttök CéZé-vel Tapolcára, onnan pedig 6-an megyünk tovább...
...kicsit iszogatva a vonaton😊

AirborneRanger
Már beszéltem vele de õ sem megy mer esküvõre megy operatõrködni.
Különben 100 méterre lakunk 1mástól. 😊

Dettó 😊

Köszi a spam-ot! 😄

60000 - SiX!

Nancsika
Beszéld rá a CéZét, vagy mi CB Tökfejet.

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Na-na! Nem kiforgatni a szavaimat!Én ma ezeket mondtam:
"ma 12:01 #43110
Viszont END-be azt csípem,hogy nem ül és várja,hogy a "sültgalamb" a távcsöve elé sétáljon hanem,fut mint egy assi.Mégis eredményes.😊"
"ma 12:38 #43113
De,nekem a stílusa ettõl függetlenül tetszik.
Amúgy nem egyszer futás közben lõtt le úgy,hogy Õ is futott..."
asszem ez dicséret...

60000 - SiX!

AirborneRanger
Hail!!!!
Nincs valaki Zalaegerszeg környékérõl aki megy bf-talira?? Mer én nemtok különben menni...

END, gyere, mert most meg FaNToMékat kergettem õrületbe, mutassuk meg nekik, hogy a scoutokat szeretni is lehet😊))

Olvastam.
Gondolom a SW-s cikkre gondoltál, nem de?
A legjobb mondat mit olvastam benne:
"Szintén nincs konkrét megjelenési idõ sem, csak az tûnik valószínûnek, hogy még idén a boltokba kerül a Secret Weapons."

A többi cikk is érdekes, fõleg a mobilszolgáltattokkal kapcsolatosak.

Hamed
Aljas rágalom! Manipulált felvételek! Legmagasabb körökig felnyúló összeesküvés! 😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Na, a nagysikerû pt vs six videjó után jöjjön egy meglepõ és mulatságos kis szösszenet ( nem túl nagy ! ) amely Énségességem tevékenységét mutatja a meccs azon szakaszában, amikor megállíthatatlan csapataink már elfoglalták a középsõ ( fûrész ) zászlót is és a gaz SiX-es hordák eredménytelenül próbáltak meg áttörni betonkemény védelmi vonalainkon. Ill. a videóból kiderül, hogy az egyik alattomos SiX-es beigazolta Angyalka minden jól megfontolt és átgondolt vádját, tökéletesen kivehetõ, ahogy átcsíteli magát egy 6 méteres aknákkal gondosan parkettázott szakaszon. ( nyilvánvaló, hogy csak Misa lehetett az ! )
Lelelpezõ videjó ! A Csisztus videjó ehhez képest smafu !
Azt már talán hozzá sem kell tennem, hogy a ravasz csalás ellenére egy hõs és bátor katona élete feláldozásával elhárította a veszélyt, és magával rántotta a nemlétbe a gaz csítert a tankjával együtt. Ez már sajnos nem látszik az anyagon.

sixvspt:[email protected]/freddy.avi

Hát mondom én,hogy jó! 😊

60000 - SiX!

Meggymag
MUHAHA Tudod 12-e.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Seat nyilvános helyen lecsíterezett és ez sérti személyi jogaimat!!!!!!!!!
nincs harag 😊

2 sör? 😄

60000 - SiX!

Hu.man limbi
detto😊)))))))
de tanulom😊

Jó, hogy más is így van néhány dologgal!
😊)))
jó akkor megoldom valahogy

BBwork
ha nem tudod eldönteni melyik vonatkozik rád nagy a baj...

www.battlefield.hu

Az a bajom hogy a sok minden közül mit kell felraknom, mindent?

HBA Public 1.45 - SW NAP!!!
195.70.51.154 :14567
a pass,csak ma:
bf42hu

60000 - SiX!

Készül egy új Battlegroup42 map Debrecen címmel
Meggymag
Jobb késöbb mint soha... Este a lényeg mert akkor sok a játékos. Már elõre készültem a szodásokra, hogy "Meggymag aszonta lesz SW csap csütörtökön aztán nincs..így anyám úgy anyám" De szerencsére meg vagyok mentve már 😉)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

SZEG007
Ha jol tudom ma 6-7 ora fele leálitjuk a szervert.

munka_gorilla
Szia!
Oldal tetején van egy "BF1942 infók itt!" link, illetve ajánlom a http://www.battlefield.hu oldalt is (ami mellesleg remek!) 😊
üdv.

Iceman
Üdv Hoze😊 Jót játszottunk tegnap. Ha van egy kis idõd, keress meg ICQ-n pls!(123492931) Thx.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Martin576
Pont tegnap kértem, hogy EZ ne legyen itt téma. Mi kell vazzeg, hogy megértsd?

Sziasztok
én egy kezdõ BF-es vagyok és szeretnék segitséget kérni hogy abban hogy mit kell feltelepitenem hogy fel tudjak menni magyar szerverekre, nem vagyok láma csak nemtom milyen mappok vagy bármi más kiegészítõk kellenének.
Most sem tudok pár szerverre fellépni valszeg nincs valamim telepitve, tudnátok segiteni?
Köszönöm

Elindult a HBA SW NAP, kicsit késtünk :o(