Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: mangotrip, 2016.11.10. 22:42:46
The future is now
meccs előtti strat dumcsi
Utoljára szerkesztette: mangotrip, 2016.11.10. 19:33:49
Mikor otthagytatok egyedül. 😞 Csináltam a lisztet... 😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nyilvan elég lett volna a bazoo, de így még elhihedte arra az egy tized ereeig h van eselye, de nem😊
Ezek a kis finom hangolások😊
Utoljára szerkesztette: mangotrip, 2016.11.09. 22:37:58
ezer ilyen afférunk volt az tuti😄
na meg füles, ts , hangkartya, na de ez alap
csak u-boat!
Swedish people are albino monkeys
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
U.I. Üdv a nagyérdeműnek.
The future is now
TS-t ha hazamentem adok.
Ma (éjfél körül lett vége szal már ma) játszottunk én, Witti, meg egy idegen 3 hardest gép ellen, engem a játék elején megfelezett a gép, a lényeg hogy a 3.ik srác jött segíteni visszafoglalni a területem, és kb 10x kért segítséget, mire megküldtem, agyérgörcsök közepette: egy scott-ot, egy papot, és egy parasztot. ??? u are noob, or its a joke? stb kérdések, higgadt maradtam, nem dőltem be a provokációnak, szal nem írtam semmit. Hát nagyot harcolt a gyerek, vissza is vette a területem, de közben az ő védelmi vonalát áttörték, és a teljes megsemmisülés kb 3 percre volt, persze azonnal segítséget kért, és én azonnal küldtem 7 db parasztot, amiket csak oda küldtem szal nem építettek semmit, nem gyártottak csak ott voltak. Witti ment a srácnak segíteni, és végig kérdezett ts-en hogy mikor jön a felmentő hadseregem, én meg bíztattam nemsokára. Persze nem volt semmi, és gyártás alatt se, mert észre vettem 3 vaddisznót (kb 1órája mindenki imperial age-ben van) Witti területén, és szépen felkészülve, kb 15 paraszttal oda mentem és komótosan elkezdtem levágni őket, csak a baj az volt hogy Witti észrevette 😄, akkor már nem bírtam visítás nélkül röhögni (eddig kibírtam, bár a könnyem kicsordult párszor), mert elkezdett a térképre kattingatni hogy az idegen lássa meg mit csinálok 😄 én meg könyörögtem hogy ne mert ki fog lépni 😄, de szerencsére valszeg annyi dolga volt hogy nem volt ideje odanézni. Nem tudom hányszor írta be az idegen hogy useless noobs 😄, a végén megnyertük, a meccs után mind a ketten sírtunk a röhögéstől, én most is míg írom ezt.
Mekkában Klezmert

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Utoljára szerkesztette: mangotrip, 2016.10.27. 22:40:27

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.10.27. 17:59:34
A fíreg meg nem nagyon volt szociálisan érzékeny😄

Ja amúgy Lavina még nem vette meg, gondolkozik még rajta.
Emléxel mikor darkhorse-al nyomtuk 3v3 egymás ellen az age-t, és dark scout-okkal lerusholta asszem Botit a játék elején 😄 - ez volt az utolsó egymás elleni age2 meccs.. 😄
OP-?
Tolok egy travi szervert, 2 nap után vissza is bontottak😄
Tök faja, full 10-es nyersi mezőkkel indulsz és 6 telepessel.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Panzer2 is mehetne!
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.10.16. 19:06:07