23
Serious Sam 2
-
mester1987 #23 Nem tudjátok vajon elkészül a 2. résznek is a HD változata?
Mekkora lenne már...:) -
cipiko22 #22 lehet hogy nem tudtok segítei de a serious sam 1 hez kéne crack.pls segítsetek -
dupcsik #21 hello! ezt irja ki a játék:
dynamic module d:\serious sam 2\bin\sam2game.dll½ not found
mit kell vele csinálni???
köszönöm szépen -
gamemaker #20 beírod hogy sam_iEnableCheats=0 -
gabesz10 #19 Császtok, csak egy kérdés, örülnék, ha vki segítene, van egy olyan cheat mód, ahol ~-t kellett nyomni, beírni, h sam_iEnableCheats=2. Azt h lehet kikapcsolni? -
raulrm #18 Császtok! A Serious Sam 2-t hogy lehet multiba nyomni???
A haverommal próbáltunk játékot csinálni de amikor a másikunk meg akarta keresni nem tudott kapcsolódni mert hibát írt ki, ugyanez fordítva. Ha meg belemegyünk másnak a szerverébe simán beenged...miért van ez? hogy kell szervert csinálni???
HELP............köszi előre is... -
Balthazar #17 Az utolsó pályán a mental instutation_-t vagy mit hogy kell kinyírni?Még nem jöttem rá a trükkjére!Segítsetek, légyszi!A segítséget előre is köszi. -
Raszkál #16 A Serious Sam 2 -röl van szó...... -
#15 Szerintem egyszerűbb lett volna egy topicban rákérdezni, mivel így nem derül ki, hogy a serious sam: the first encounter, second encounter vagy a 2. rész-ről van-e szó..... -
Raszkál #14 Hy!
Giant Junkyard pályánál elakadtam ott ahol van egy villáskulcs és egy robot lővöldözik róla.A robotot kinyírom bemegyek a kulcsnál és jönnek a boszik!!! :-(
Na innen sehogy se tovább!!!
Valaki segítsen.......... :-) [email protected] Thx.
-
Raszkál #13 Na senki se sagít?
:-(
-
#12 INTERNETRŐL GECIEK! :DDDDDD -
mutánsláb #10 Ez nem igazság, Usa-ba csak 20 dolcsi, nálunk meg 10000 ft
Na ezt jól megaszontam :)
Ja, az jó vót: 1.-et megvettük 10.000-é, egy év múlva már csak 2000 volt... :) -
#7 Ok-s!Igazatok van!Nem erőltetem a dolgot!Csak én most kezdtem el vele játszani és még foglalkoztat a téma:) -
#6 Rendben van, én csak annyit mondtam, hogy már lepergett a dolog. Nincs értelme neki új topikot nyitni. Erre való az FPS-játékok topik:-)))))))) -
#5 1.Mi az hogy hülye gyerek?
2.Leszarom a 4 másik topicot!Ez lesz a kira wazze!
3.Én kimaradtam az első rész jújtotta vérfürdőből, tehát én most "izgulok" a témára! -
#4 De vót már ilyen fórum! Akkor mindenki szanaszét élvezte magát a játéktól és pont!
Elkéstél Dzsí! -
#3 Hülyegyerek.
1. Jó poén ez a game, de nem kéne ennyire komolyan venni
2. Mindössze 4 másik SS topik van, szóval nagyon szükség volt egy újra :)
Én anno az első résszel kitomboltam magam, azóta nem izgulok rá. -
#2 Huh!Ezt az "elött irántit" kicsit elkúrtam:)Sorry! -
#1 Hali emberek!Gondoltam nyitok egy fórumot a játék előtt iránti tiszteletem jeléül:)Várok minden értelmes és nem annyira értelmes hozzászólást!(a nem annyira értelmes is értelmesnek tűnhet ha a játéko figyelembe vesszük)