27013
-
Megállt ez a szar! -
DooDoo #1436 fasznak dolgoznak ezek ilyenkor éjjel :) -
Akkor már f*szomkivan de tényleg. -
Már le is szedték? -
na most halt meg a tar.hus cím, törölték -
Mi az hogy rákattintok html-esen? Így is lenne ha rendes link lenne, de így hogy nekem kell megadni neki az URL-t nem megy. -
DooDoo #1431 ehh.. mikor elkezdtem írni, még nem írta senki :) -
Személy ;) -
DooDoo #1429 Hát ha jól veszem észre akkor már le is szedték a cuccot a tárról :(( v. csak én csesztem el vmit?? -
Draco #1426 Nauromon az egy szemely vagy egy ftp? -
NEm így kell! Rákattintasz html-esen, hogy le akarod tölteni a file-t és kijön egy ablak, ami felajánlja, hogy FG-vel töltsd. Itt ok és kész, már tölti is. Legalábbis nálam... -
FLASHGET:
-
Bazz, de rányomom hogy új letöltés, aztán berakom az URL-t és mikor kattintanék hogy ok, érvénytelen adat, kell neki a közvetítő is. DE AZ MEG MI AZ ISTEN???? -
Ezt nem értem, a Flashget-et felinstallálod és azután automatice tölti a dolgaid, max. azt kell beállítani, hogy 8 szálon húzza a cuccost, legalábbis én soha nem szarakodtam vele, pedig mindig ezt használtam... -
Már olyan fáradt és ideges vagyok hogy nem bírok rájönni :))) -
A Fleshgetbe mi az istent kell az URL alá a közvetítőhöz írni????? -
radical #1419 Köszi mindenkinek a munkát. 
-
mégegyszer a linkek:
www.tar.hu/ember042/dev-mrw1.r00-r45 + rar + svf CD1
www.tar.hu/ember042/dev-mrw2.r00-r28 + rar + svf CD2
www.tar.hu/dmrulz/dev-mrw1.r00-r45 + rar + svf szintén CD1
-
Kulinpapa #1417 ThanX mindenkinek a segitsegrert es a feltoltesekert!!!!!!!
-
Nem én töltöttem, Freak és Viking töltötte föl tar-ra, ők pedig Narumontól szedték.
Én csak a linkeket írtam be és a taros accokat regisztráltam. -
Kössz az infót .
Akkor legkésőbb reggelre lent lesz . :))) -
Draco #1414 ember neked honnan volt meg ilyen hamar??
Honnan toltotted privat ftp vagy mas? -
Én eléggé be vagyok állva, de ma még kipróbálom ;) remélem legalábbis... :/ -
Én csak holnap szedem le. :( -
NAgyon jól szedi, gratula a tárhely gyárosoknak és azoknak, akik feltöltötték!!! -
level editor gondolom -
csak tippeltem :)) egyebkent akkor mire jo a 2-es cd? bonus ajandek? vagy mi? -
Na akkor még fél óra, húzza elég rendesen... :) -
djcom #1405 Hát jahh.A Broadband a upc büntetése.De juniusra ígérik a chellot.De azért ez (az)bosszantó nem?Már mióta ilyen szar tetü! -
és milyen? -
Viking #1403 NEM KELL CD2! CD1-EL IS SIMAN MUKODIK, TUDOM, EPPEN JATSZOK!
-
Jahh ... már írtam az ottani fórumba is emiatt , bár megértem "őt" is ezügyben .Ez is jellemzi a magyar netes viszonyokat .Tudod , hogy nekem is broadband-em ( 3 GB-os csomag most ) van és 10-15 kB/s között ingadozik a letöltésem . -
Én is flashget-el töltök, és maxosan jön kábelen (v1.2) -
Ez tuti ?!
Mármint hogy kell az installhoz ? Esetleg már ott is figyel a gépeden a game ?! :)
Szóval kell mind a 2 cd a játékhoz .Nem akarok belenyálazni az ISONEWS fórumába emiatt .
TEHÁT TÉNYLERGESEN A JÁTÉK RÉSZEIT TARTALMAZZA A 2. CD és KELL AZ INSTALL-HOZ !?! -
Freaknek mármint
bocs:) -
djcom #1397 Basszátok meg 2-3 helyről töltöm,de még csak a 20.-nál tartok.Kibasszott lassú ma minden.Már a második cd.nél kéne tartanom! 

-
ja és a tar.hu-s linkeket Feaknek, Narumonnak és Vikingnek köszönjétek, ők töltték föl. -
thx -
icram: és ezt honnan tudod? -
djcom #1393 Skorpio7:Nálad is olyan lassú az a kibaszott szerver?