27013
-
Én Witch Hunter lettem :)) -
és nekem mai hatig kell melóznom......... megőrülök
viszont nagyon cool a kérdezgetős karaktergenerálás
általában lovag szoktam lenni, és kíváncsi voltam, a kérdések alapján milyen kasztot kapok
esküszöm, nem csaltam, úgy voltam vele, hogy ha nem lovag, akkor nem lovag, lényeg, hogy a saját személyiségemet tudjam játszani
de LOVAG lett :))) -
Haliho! Na mizujs tegnap kicsit le kellett lépnem, de látom eléggé megy a teamwork :)
A tressy féle helyen a full 1.CD van fent, vagy csak pár file? -
Nemtudom, valahogy nem fogott meg a játék...:o(
Az kifejezetten zavar, hogy az njk-k csak tátognak (de eleht ez csak egy bug nálam)
A nézet sem tetszik...
Kínomban már nekiáltam lekaszabolni a parasztokat a városban, de az sem volt élvezetes, mert belefojtottak a folyóba .o)
Mondjuk az k...a jó, hogy belekötök valakibe, meglátja az őr, odajön leállít...aztán reported..megy ilyenek...és választhatok megyek a zárkába, vagy fizetek....
Másodszorra már visznek a zárkába, de ellenállhatok.....késsel egy páncélos hosszúkardos gyakorlott őrnek...:o)
A 3rd person nézet sem az igazi, mert egy csipőfizamos a karakterem :o(
-
BaginZé #1780 esküszöm, hogy mindig 404-es hibát ír ki a te oldaladon....:((
de már megvan a tar-ról, köszönöm marlowe -
na azér' :))))))))) -
nem tetszik? -
Én is épp ezt akartam írni :o)
Csak a játék tetszene nekem :o((( -
ja már írtak páran .o) -
http://www.tar.hu/bugyuta/dev-mrw1.r02 -
BaginZé #1769 megoldhatnánk valahogy a dev-mrw1.r02-t??... köszi -
BaginZé #1768 ezt a filet szeretném én is kérni....
legyen valaki olyan kedves, és tegye fel valahova! -
Köszi szépen! örök hála +1 év
-
BaginZé #1761 Sziasztok !
Fent vannak még valahol a file-ok? -
http://web.axelero.hu/tressy/The.Elder.Scrolls.III.Morrowind-Deviance/CD1/dev-mrw1.r43
itt vannak boco -
radical #1759 Kézikönyve scannelve vagy pdf-ben van valakinek? -
nekem az 1. cd 42,43,45-ös file-ja hiányzik nem tudná valaki ideadni? -
nem, mi az? -
"is, az max rá van tolva a textúrára, de tuti hogy nem követi a nap/holdak mozgását"
igen, ezt hívják lightmapnek, emlékszel a quake engine-re? -
most vagy én voltam túl álmos, vagy te nem vágod mi az a lightmap
én nem láttam a házak árnyékát, de ha van is, az max rá van tolva a textúrára, de tuti hogy nem követi a nap/holdak mozgását -
ehh:)
na csurog lefele
én huje hét mulva vizsgazom es ezzel baszaxom
na szurkoljatok:) -
hát, igen. az elnevezés végülis mindegy, de az eljárás az olyan -
ja
de biztos vagy benne? -
nem, lightmapet :D -
biztos, hogy lighmap-et akartál írni? :) -
házaknak is van, csak nem dinamikus mint a karaktereké, hanem lightmap.
furcsán nézne ki ha semmi árnyékuk nem lenne -
hát a legnyersebb módszer, hogy áttolsz az arcán egy kardot, utána USE és TAKE ALL :))))))))) -
radical #1747 hogyan lehet karakterektől lopni? -
Nekem a PIII megvan (már lassan két éves lesz a 700-as, akkor 75 volt bruttó :P ) de a Savage4-em még mindig nem futja ki magát, kéne alá P4 :D -
biciklit is lehet áramfejlesztésre használni... meg lehet csapolni a villámcsapásokat... -
asszem krumpliból lehet :))) -
M.A.D. #1742 Na...muszáj egy PIII-asra beinvesztálnom...és egy jó videókártyára..:((( Eladom a lakásom. Akkor talán....de honnan szedek áramot? -
A zenéje fantasztikus, de komolyan! -
zene... szép. hangulatos... nemtudom igazán, fél óra kevés volt kiélvezni.
de ciki, a házaknak meg a köveknek nincs vetített árnyéka... meg önárnyék sincs a karaktereken... szar az egész le is töröltem az image-eket is.. :))) -
nekem az árnyék bekapcsolása nem okozott érezhető lassulást
viszont ha már árnyékról van szó......... zavaró, hogy csak a karaktereknek van árnyékuk
háznak nincs.......... -
Zene milyen? -
bolt bejárata elött 5 kö van a földben... nem textúrák, hanem full kövek... lekerekítve meg minden. van mire fel gépigénye. az 500-as minimumreq. amit írnak nagyon minimum... akkor nincs bekapcsolt árnyékolás, meg a látótáv minimumon...
ja, töltési sebesség szintén tetszik. 10 sec alatt vált a kültéri és a beltéri engine közt... nagyon nemsemmi -
a kezelt vidkártyák a Radeon (kivéve VE) és a Geforce sorozat, plusz a TNT2... a readme-ben legalábbis ez van.
minden más kártyára nem biztosítják, hogy elindul -
az jóóóóóó, mert a toca nemment vmi fenyesen:( -
van gépigénye, de az is biztos, hogy itt tényleg van high-poly, szóval nem szarér kell neki
egy város közepén azért nem két háromszöget látsz....