The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez ilyen jó, akkor ez lesz a történelem első "örök játéka". Iszonyú sok mindent ki lehet találni hozzá: Középfölde, Star Wars stb. Csak legyen aki megcsinálja.

FREAK
kool

Rittyentek olyan THIEF világot Morrowind alá, hogy beszartok 😊

Riszpekk

Efreet
X-en nem lesz pályaszerkesztö.
"What is the difference between the two versions?
The TES Construction Set only ships with the PC version. The controls for each version are obviously different, with the PC using controls much like a first-person shooter using the keyboard/mouse combination. The content (quests, dungeons, etc) are exactly the same in both versions."

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ja, itt az ideje életed 2. eredeti játékának 😊

Kíváncsi vagyok, hogy az x-en vagy pc-n megszerkesztett pályák kompatibilisek-é egymással.

B.ssza a csőrőmet ez a Morrowind, de nagyon 😊

FREAK
Akkor basszák meg. Szívesen megvenném, de mire itt megjelenik már mindenki rég nyomni fogja a letöltött verziót, és én azt nem bírnám idegekkel. Úgyhogy jöhet az ISO 😊 Majd max a kiegészítőket veszem meg 😊

Riszpekk

Efreet
nemtudom lehet-e magyarföldre rendelni...

FREAK
hmmmm megrendeljem?

Riszpekk

Efreet
azt írják a site-on, hogy 2 cd lesz a PC-s, és 1 dvd-s az X-es kiadás. lehet megrendelni 😊

FREAK
tényleg, egyáltalán CD-n fog megjelenni PC-re? SImán el tudnék képzelni egy DVD-s kiadást

Riszpekk

Efreet
mekkora memkártya kellene ennek ha nem lenne vinyó az Xben... jujujjjjj 😊

FREAK
nem kell irigyelni

venni kell boxot (vagy inkább pc-t)

Riszpekk

Ez az egyetlen játék, amit irigylek az Xbox-ról...

Efreet
de addigis itt a DX ami grafikailag nem marad el lényegesen az OGLtöl, viszont könnyen programozható (tudomásom szerint), és jelenleg jobban megírt driverek vannak köré.

FREAK
Mindennek eljön az ideje.

Riszpekk

Efreet
a Radeon teljesítménye a GF2-kkel egy kategória (az R8500é meg a GF3-akkal), ez DX-ben látszik is, közel egyforma teljesítményt hoznak. egy OpenGL benchmarkban (pl GLXcess) meg a Radeonok kb 50%-al, (az új napokban kiszivárgott driverrel lényegesen kevesebbel) lassabbak. szép meg jó dolog az OpenGL, de sokkal nehezebb valamit kezdeni vele, azok akik a teljes specifikációval rendelkeznek (drivergyártól) se tudják rendesen, hiba nélkül kihasználni.

FREAK
he???

Riszpekk

Efreet
Radeon. nem voltak képesek máig egy rendes ICD-t írni hozzá.

FREAK
PL? Mert amit én ismerek, azon mindegyiken szebb és gyorsabb a GL. Inkább a programozóknak van vele bajuk 😊

Riszpekk

Efreet
az X is azt használja (igaz erösen átalakítva), így lényegesen egyszerübb a két verziót egyszerre fejleszteni. az OpenGL-el meg több kártyának van baja...

FREAK
bazzzzz

D3D suxxxxxx

2002 van basszák meg, felejteni kéne már azt a kurva D3D-t!

Riszpekk

OPosszUM
Én igen! Olyan videnyókártya kell hozzá ami teljes mértékben támogatja a Direct3D-t!!! 😊))))
Ezzel ki is fújt, hogy mi kell hozzá 😊
FREAK
Még nem hallottam a recomm. konfigot....

Riszpekk

OPosszUM
Na az meg a másik része a dolognak... Állítólag nagyon cool engine-t szerkesztettek alá, de az még nem jelenti, hogy gyors is lesz... Minden esetre fel kell készülni! 😊)
FREAK
Ok. Elvégre még az is lehet, hogy vehetünk alá zsír új gépet 😊))))))))))

Riszpekk

OPosszUM
Na majd osztozkodunk 😊) Tiéd a hordó, enyim ami benne van! 😊)) Na de most komolyan, majd megtrágyaljuk ezt még, de ne igyunk előre...
FREAK
Hát abban a terep dudoraitól kezdve az utolsó fáig, vagy kunyhóig (sőt ugye a ládáig meg a tartalmáig) mindent te határozol meg. Már egy ideje fejben tervezgetem a saját világomat. De az már nem biztos, hogy a mission készítésbe is szeretnék belemenni.

Riszpekk

OPosszUM
Dehogynem, épp azért merek reménykedni 😊)
FREAK
Láttad az editor video-t, nem?

Riszpekk

OPosszUM
Na figy, ezt majd összedobjuk, de azért tudni kéne először, hogy mit enged a game... Remélem mindent 😊)))
FREAK
Vagy május vagy június. Szóval lassan mehetne az a honlap. Én amúgy is nagy editoros vagyok, szóval szívesen rittyentenék új világokat, ha valaki csinál profi sztorit!

Riszpekk

OPosszUM
Ezt én is nagyon remélem! 😊) Merthát ugyebár szép és jó amit magunk csinálunk, de az már nem kihívás, nem meglepetés. Szal majd kaland meg világ cserebere lesz ezerrel! 😊 Indítani kék honlapocskát a magyar cuccokhoz! De ez még a (nem oly) távoli jövő... 😊
FREAK
Én is a Morrowindre tippelek, mint életem második megvásárolt játékára. Az első még 91-ben volt C64-re a Spitfire kazi 500 Forintért.... Vagy 3 hónapig spóroltam rá, és nem játszottam vele kettőnél többször, és összesen nem volt félóra, de büszke voltam az eredeti tokra, meg a fénymásolt, magyar leírásra. 😊)))))))))

Vissza a témához, nekem az Arena és a Daggerfall is megvolt (utóbbi most is megvan), és amióta azokkal játszottam, azóta tudom, milyen egy igazi CRPG (jól mondom?), és azóta nem érdekelnek az izometrikus szarok (Baldur's, Icewind stb.)

Szóval ha meglesz a Morrowind, két hét szabi, és mehet a móka!

Remélem, év végére már szorgos embereknek köszönhetően lesznek vadiúj világok és kalandok.

Riszpekk

Hali,
már másfél éve várom ezt a gamét, mindenképpen meg fogom venni, de nem tudna valaki idefirkantani egy iso elérést. Már teljesen kivagyok, muszáj vele játszanom :-))
Thx ezerrel

skorpio7
Nekem megvan a 2 CD-s változat ( Ghotic ).Igaz ugyan , hogy először csak a Rip volt meg , de én pontosan azt akartam elkerülni , amibe te belestél , így megszereztem az ISO-t is.Az ilyen jellegű progiknál ténylég lényeges , hogy legyen movie és hang is és így megértsd a következő lépést , másrészt írtózatosan jó hangulatnövelő tud lenni .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

OPosszUM
A Gothic is jó volt, de pl az is feltörve volt meg videnyók nélkül, és qvára idegesített, hogy lemaradtam a jó kis filmekről, pedig jó lett volna, mer így mikor végigvittem, megpusztult a Sleeper, a game fogta magát és kilépett. Azt se mondta, hogy grats baze, ügyes voltál (jobbkéz-balváll) úgyhogy kicsit elment a kedvem az újrajátszástól... NA ezt szeretném kiküszöbölni, azért veszem meg a Morrowindet 😊)
OPosszUM
Hát nah, az biztos, hogy nyílt területű lesz 😊 De azért majd csak úgy nosztalgia szintjén, ha lesz rá lehetőséged, akkor próbáld ki pl. a Daggerfall-t is. Ne riadj vissza a grafikától, nem mai gyerek, de már akkor is kiba jó game volt... Nem gondoltam, hogy ezt lehet fokozni, de úgylátszik sikerült 😊
skorpio7
Nem .Hogy mit ? Nekem az ilyen szabad , nyílt területű RPG-k jönnek be , de nagyon .Szóval nagyon tetszik a képek alapján is , és amit eddig olvastam róla .
Én a Suolbringer , Summoner , Ghotic után a következő megszerzendő RPG-mnek tartom .Az előbbi programok nagyon bejöttek nekem és szerintem nem fogok csalódni benne , bár az elődöket nem ismerem , de szerintem nem is kell , hogy szeressük majd ezt a programot .

OPosszUM
Amugy te mit vársz a játéktól? Az elődökkel játszottál?
skorpio7
Remélem azért , hogy nem egészen ... az időjósoknak még ennyire sem sikerül a dolog . 😊

OPosszUM
Valóban... Nos akkor várunk és lesünk ki a fejünkből. Valamelyik jóslat majdcsak bejön 😊) tisztára olyan mint az időjárás...
skorpio7
Akkor nézz el ide .:

http://gamefixx.compusa.com/more.asp?page=3&type=c&mid=300

És ide .:

http://www.pcgamereview.com/reviews/byletter/index_m.asp

Talán igazak .

skorpio7
De még mennyire és mind a négy szemén ... tudod ... a 4 égtáj szerint .Nagyon rafkósak lesznek ezek a gombák .Majd ráeresztem a kis házi kedvenc , betanított vaddisznómat .Szóval lesz nekik nemulass . 😊

OPosszUM
A március az még a régi adat, vagy az XBox-os adat. Ugyanis XBox-ra akkor adják ki, vagy Április elején. De PöCé-re Juni van kirívva
OPosszUM
Ahhát, nemtudtad? Mariót lehet toszogatni ide-oda, mindenféle ruhákban.
Láttad mekkora gombák voltak a tutorialokban? Szerinted mérgesek? Nemláttam, hogy ráncolják-e a szemöldöküket...
skorpio7
Amúgy 2 adatom van a megjelenésére .Az egyik Március 26 , a másik Április 9 .Valamelyik csak igaz és így már tényleg csak egy hónapot kell várni a megjelenésére . 😊))

skorpio7
Hú bazz ... a szívbaj kerülget , KOMOLYAN ?!?!? 😊))

OPosszUM
Jah, vmi komoly kis actiont mutathattak volna, bár lehet, hogy nem akarják lelőni a poént... (valójában platform játék) 😊))
skorpio7
Én csak kettőt , a világ és karakter formálásról szólót , mivel nem igazán magából a játékból való játékmenetet mutatta , pedig az jobban tetszett volna .

OPosszUM
Ja bocs, de az csak összecsukva férne bele 😊
OPosszUM
Jó a reklám mi? 😊) Vedd meg bazze!!!!
Amúgy a tutorial filmeket láttátok?