The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
...Nekem csak a jobb kar(perec?)hiányzik belõle...Ha az meglenne talán hordanám is kisseb "hozok-viszek" akciókban...Viszont találtam egy számomra ritka mellvértet és pajzsot A neve asszem valami Dragon blablabla....elég olcsó de ritka...és assesemmihely ahonnan összeszedtem....Egy labirintuson kellett átmennem..De nembaj ment a gyüjteménybe..
DE'...Még mindig nemtom holvan a vízalatti Isten..pediglen nagyon kéne tudnom
Közzi'
És az Imp Steel Cur sokkal szebb akkoris😊
Magus: GhostGate, Tower of Dusk Lower Level
De rengeteg pénzbe kerül, és a boltos nem vesz soulgemeket... A Neve Glass Armor
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
BOCS ! CAPS LOCK
😊
na
és mi a neve pontosan ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Mellesleg hol található az a vizalatti Isten?
Mert valahol találkoztam egy Kajittal aki azt mondta hogy Hla Oad közelében van..én kerestem és találtam is egy csomo daedra shrinet de egy sem volt az
Közzi'
Valóban lökött vagyok;-)) mert van még 1 fehér fém : at ezüst. Nem rossz matéria: olcsó, gyakori, üti a nem evilági dögöket, szvsz. a legnagyobb baja az hogy puha(ami itt is hátrány) bár aki szeret kopácsolni ez nem probléma,nekem kedvenc zsákmány-fegyverem: 320 a listaára a pallosnak és így a legtöbb üzlet meg tudja fizetni. Aztszem ezüst a légiós "garland" szerkó is úgyhogy még mutatósnak is nevezhetõ.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Tutira patch hiány,de nálam a dreugh nehézpáncél. Az ork az kiváló medium és valóban számtalan helyen elérhetõ, a légiónak és a templomnak is van ezen irányokban küldije. Kicsit érthetetlen(legalább is nekem), hogy a legjobb(és nagyon mutatós,szvsz. szamuráj szerû) medium páncél az összes páncélzatot tekintve ilyen kicsi fedést biztosít.Az sem tul jó hír,hogy a med.armort csak kevés céh fogadja be mint fõskillt.
Lehet hogy nem értem, lehet hogy most berágsz sõt az is lehet hogy lököt vagyok, de én úgy hiszem amirõl beszélsz az az acél,vagy annak finomabb változatai az imperial acél esetleg a nordic acél.
A hivatkozok deadra hercegek legalább is acél fegyvereket adnak, igaz olyan enchanttal hogy csak na!(Ilyesmit nem lehet a "bolti" acélba bezárni!)
Sipocz mester "májerkodásához" annyit tennék hozzá, hogy a spear of bitter mercy névre hallgató egyedi darab *meglehetõsen* jó, és alacsony szinten is megszerezhetõ (sok mászkálás, viszonylag kevés verekedés kell hozzá, ráadásul szellemes a küldetés is).
Hint: az õrület istene segíthet, akit az õsi fõváros alatt imádnak hívei.
1. Mi a neve?
2. Hol lehet nem enchantoltat szerzni belõle?
(Enchantoltat pl. Sheogorathtól és Malcathtól, vagy kitõl is kapok
)Nem;-))). Volt nekem is speares népem és nagyon jók a tapasztalataim. A karim ez endu. miatt volt nyársas,de ezen túl jól jött (kivált alacsony szinten) a "távolság effekt" és az aránylag nagy sebzés, bár az utóbbi csak a "jólfelhúzott" állapotban elérhetõ. Ha van helyed hátrálni és türelmed kimérten böködni akkor OK. A légió és a Redoran GH. is elfogadja mint vezérskillt és a fejlõdés gyorsasága is elfogadható. Az elsõ jó konstrukciója szvsz. a dwemer cuccos ebbõl is inkább az alabárd van persze ebony és dögnehéz deadric is. Már láttam belõle plugint, ebben aztán ami csak belefér, pl.:az ashland szelleme meg ilyenek;-))).
Glory.az építkezés megkezdése után kb.1-2 héttel látogass el Khartag Pointhoz,itt épül a szobor és rákattintva megkapod a Goldbrandot.küldetés vége.
Az arcok sokkal szebbek.
Tudtok olyan magyar oldalt ahonnan lehet modokat letölteni?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Végig a Serano tomb-t kerestem, aztán kiderült hogy amit keresnem kell az SARANO tomb. Na mindegy végig nyomtam a harcos céht. Most épp a mágusokkal probálkozok.
Találtam egy ében hosszú kardot. Szerintem ez a legjobb fegyver a játékban (számomra), nincs rajta mágia, de ettõl függetlenül bármit és bárkit ki lehe vele nyírni. Aztán még fel is ruházhatom.
Néha nem értem hogy miért rakták be a készítõk azt a Ceepert Calderába. Ez egy belsõ "cheat", nagyon hamar meg lehet gazdagodni.
Mi a legújabb patch a Morrowindhoz?
A Morrowind kiegészítõje milyen?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Emlékeim szerint van jó cucc belõle. A Dremora Lordok viselnek elõszeretettel daedric speart.
Eye-scream: Ha heavy páncél kell, akkor irány a Dren Plantation, Orvas Dren mögött a polcon komplett cucc van belõle.
Beluelle's Silver bowl:kérdezõsködj a közeli városkában
vmi csajtól hajts be 2000 aranyat:kérdezd Perciust AldRuhnban.
Lecseréli az arcokat, frizurákat, DE VMI QRVA SZÉPEKRE
Igaz néhány dolog (pl redguardok, pár darkelfM és az öszes DarkElfF) kimaradt, de aki még ezután is telhetetlen, annak itt van ez az oldal (sajnos ez csak hozzáad, de sebaj😊 ):
http://home.wnm.net/~bgriff/MW_Home.html
Ha bemész, az elsõ elágazásnál balra ajtó, jobbra lejárat
Fordulj jobbra, majd amerre tudsz (ha minden igaz itt már nem tévedhetsz el)
Ott lesz
-sokminden (varázslatok, enchant, támadás stb) esélye talán akár a felére csökken
-ha megütnek és lemegy a staminád -ba leesel a földre és nem tudsz mit csinálni
Több napja azt az átkozott Hungert keresem, de sehol nem találom. Régen amikor egy másik karival játszottam, fél óra alatt megtaláltam de most nem.
Az is érdekes hogy a feladat szerint ez a szörny a Serano tomb-ban van, de ilyen kripta nincs is, csak Serano ancestral tomb, de az tele van vámpírral, és egy fia Hunger sincs. Meg én úgy emlékszem, hogy a szörny kinn volt a szabadban. Ha valaki tud egy RÉSZLETES leírást a szörny helyérõl kérem írja le.
HELP!!!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Természetesen ezeken a mod-site-okon vannak olyan pluginok, hogy már a seyda-i census&office-ból Mr.Dagoth-nál egy kicsit izmosabb félisteni formában jössz ki!;-)))))
http://www.rpgplanet.com/morrowind/mods/mods.asp
http://morrowindfiles.com/modules.php?name=Downloads
Nomeg ezken kívül számtalan tutiság és durvulás!
Attól meg mégjobban megtelik élettel a pálya,NPC karaktereket rak be.pl.:a városok nappali népességet kapnak(sürgés-forgás->persuációs lehetõség),éjszaka Vivecben vámpirok járnak,az utak szélén banditák fenik Rád a bökõt.
Jaja! Egész pontosan a GIANT 2. Nem csak erõsebbek hanem hézagpótlók (pl.nimfa,seducer a Daggerfallból,lich,múmia) hanem egyéni mágiahasználat és különleges képességek(pl.átlát a cameleonon,paralizál mint a scrib),plusz jópofiság mint UFO.
Tovább a GoF-ról:
Percius a legszimpibb fazon az egész céhben! Igazi "atyamester": Nem csak elszámoltat,hanem nagyon jó a hangneme, megvendégel, a végsõ leszámoláshoz saját fegyvertárát odaajánlja! A viveci górék nagyon tetvek, a tolvajház visszaszorítása ürügyén mindent elkövetnek a CamonaTong befolyása növeléséhez. Pirosfej Balmorában megvesztegethetõ tetü,de még Hrundi is elhajlós bár ezt a karival szemben nem érezteti és õ inkább a "rules" értelmében jár el.
A Guild Of Fighters-rõl:
A morrowindi GOF korábbi vezetõje a jelenlegi aldruhni steward Percius,alvezére a sadrithi steward Hrundi volt.A jelenlegi többi vezér és a nagyfõnök,úymond nem tiszta eszközökkel került posztjára és a céh megbizásaiba belekeveri a maszek ügyeket(tuti magyar megoldás). Nálam a bizalom elõször akkor veszett el,amikor a balmorai Pirosfej parancsba adta Sotilda lenyúlását és amikor kérdezõsködtem odavágta:"Ha azt mondom ugorj ne azt kérdezd miért,hanem azt milyen magasra!" Ne ez után a szöveg után minden megbizásról kikértem Percius véleményét,ha volt nála rá topic.
(meggyöttem;-))
Absorb health-Pelegiad fortban Ygfa a healer ad el.
Az alap-Morrowind fõküldi vége=a prófécia beteljesülése=Mr.Dagi és Akhulakhan pusztulása.
Sarano tombjában a hungernél lévõ sisak fix tárgy.
Az élettelen tájak legfõbb okai(bár úgy itélem a kollegák már állást foglaltak;-)):alacsony karakterszint, alacsony nehézségi fokozat. Továbbá nehány mod:GIANT,Adventurers NPCs ajánlott(igy AldRuhn-tól Gnisisig kb.:3 napig is eltart az út a sok lomotolás miatt)
Az egyenruha-ügy: nem ismerem(akinek szerkesztõ fent lehet,hogy ki tudja bányászni),de lehet,hogy az echte légiótól kapott cuccnak van rejtett attributuma,azaz ha a boltban veszel egy azonos nevü szajrét az meg sem olyan.Egy helyet tudok ahol ezt echtében és a légió érdekeivel azonosan meg lehet szerezni:grotto Ebonhearth alatt(LordMail).
Én már a küldi elõtt kipucoltam...tök poén mondta hogy "Egy nagyon veszélyes szörny található..." mire én nevetve közöltem hogy már el van intézve
Nekem egy Sarano Ebony helmetet adott, kíváncsi vagyok neked is azt adja-e (mármint a halott szörny😊)
Költségesebb megoldás, de ha kevés a speechcraftod ez is egy alternatíva: Várd meg míg lemegy az õr, támadd meg a csajt, nyírd ki, DOBD EL AZ ÖSSZES LOPOT CUCCOD, és fizesd ki a bírságot
ha az õr is odajön miközbe ölöd má rossz, F9...
Hiába szerzek, nem fogadja el a dög.
De segítünk: fel kell venned az uniformist (uniform) amit a légióban kaptál. Ha nincs már meg, szerezz egyet.