The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy könyörtelen bérgyílkossá képzett harcigépet próbálok kijátszani, akinek a személyisége folyton küzd a berögzõdött szokások ellen. Folyamatosan változik, egyik új erénye a könyörületesség.......
Ha olvasta valaki "A Renegát" címû könyvet, (fõhõs az érdekes,) akkor tudja mirõl beszélek.......
War. War never changes.
És a max szint 73 vagy 74. !!!!!! Isteni hatalom ????
War. War never changes.
War. War never changes.
Egy szál "könnyû páncélban" rohangálok Umbra kardjával (no magic táp, csak alap italok), +100 nehézségi szinten játszom a tribunalt, és csak nagyon kevés akárki tud megfingatni 😞((( Pofám leszakad......
Emberek!!! Melyik az a plugin amelyik felturbózza az ellenfelek erejét????
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Remélem nem vagy még túl a corpusos gyógyításon, mert akkor hiába minden?!?!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Miféle karid van? Mert az elf,redgard,breton elég rezisztens. A vámpirság poennak poen, de semmi több, a játékfolyamból meg eléggé kilóg. Kár, hogy a Daggerfall-féle megtisztulási kényszert és rituálét itt kihagyták, illetve leegyszerûsítették. Hát hiába itt is van nyugati tipusu vámpir, meg keleti tipusu vámpir😊!
Már 1órája a céhben vagyok és már annyiszor megütöttek hogy nemigaz!
De szerintem ez a Varázsló klán mert csak akkor ütnek ha már elvarázsolgatták amijük van...

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Na nekem MOST VAN elegem ebbõl a szar vámpírkodásból!!!
Végre találok egy hejet ahol vannak és nem harapna meg az eggyikse még a fél világértse!
Még próbálkozom egy kicsit de ha nem fertõz meg valamejik akkor én hazavágok valakit!(pl:magamat😊)

http://www.uhs-hints.com/uhsweb/morrownd.php
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Mzanchend-et találtam el!
Battle Engine Aquila
Mzanchend (dwem.ruin) - Berne klán
Druscashti (dwem.ruin) - Quarra klán
Ashmelech (velot.tower) - Anduane klán
(Sipõcz - vámpírvadász, nézz a hátadmögé, bárhol😊))
Crazyn majd írj a fórumra hogy mûködik/nemmûködik azt ha nem, majd kitalálunk valamit...
Na akkor megyek a suliba😞
Abszolút nem mondanak semmit ezek a nevek lehet ezmár túl nagy kérés de valaki lécci tegyen fel egy mapot és jelölje be a Vámpír lelõhejeket,tudom láma vagyok hiszen nemrég nyomom a játékot.A Gothicba is csak 1 hét jáccás után értettem meg hogy miaz hogy "és elmész akil tanyájához és segítesz nekei legyilkólni a zsoldosokat"!
1 mega körül van...
Én itt találkoztam vámpírokkal, de ezek környékén van 6-7 ancestral tomb is, ha a dwemer romokban nem lennének. 😊
Sok szerencsét
Ez csak óvintézkedés volt ha netán nem válaszolnák😊
Jaaa és ezt
a suliba ha már nemis haggyák Morrowindezni az embert😊)Megtudná nekem pontosan mutatni/mondani hogy holtalálom a legtöb Vámpírt,vagy csak azt hogy hol vannak azoka Ancestral tombok?
Én már az EGÉSZ környékét bejártam a pálya közepének mégis csak szemét banditákat találtam,vámpírt eggyet se!
Galocza forrásából már elég sokat tudok a vápírságról😊
Csak tudjátok nemtom mik azokaz Ansectral tombok😞
Lécci erre válaszoljon valaki.
Elõre is köszi:Noname