The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csináltam magamnak saját kasztot. A lényeg, olyan képzettségeket választottam össze, amik nehezen fejlõdnek (security, sneak,...), így lassú a szintlépés.
Egy könyörtelen bérgyílkossá képzett harcigépet próbálok kijátszani, akinek a személyisége folyton küzd a berögzõdött szokások ellen. Folyamatosan változik, egyik új erénye a könyörületesség.......

Ha olvasta valaki "A Renegát" címû könyvet, (fõhõs az érdekes,) akkor tudja mirõl beszélek.......

Már 30 körûl nagyon erõs a kari... 75-ön meg vivec:3 ütés...

War. War never changes.

Ha jól tudom, ilyen magasszintû ellenfél nincs a játékban.

És a max szint 73 vagy 74. !!!!!! Isteni hatalom ????

Én meg új karit akarok kezdeni, de nemtok dönteni, milyen legyen 😊 ...

War. War never changes.

Ja. "eltom képzelni". Az elõzõ karakteremmel 54. szinten untam meg a játékot.......

Akkor gondolj bele hogy az én 48-as assassinom miket csinál... 3 ork harcos: 20mp...

War. War never changes.

Hát fakk. Már megint 21. szintû vagyok, pedig nagyon vigyáztam 😊))
Egy szál "könnyû páncélban" rohangálok Umbra kardjával (no magic táp, csak alap italok), +100 nehézségi szinten játszom a tribunalt, és csak nagyon kevés akárki tud megfingatni 😞((( Pofám leszakad......

Emberek!!! Melyik az a plugin amelyik felturbózza az ellenfelek erejét????

Ron Ragm
Hmpf, szóval te voltál az... szerencséd hogy hamarabb kigyógyultam különben velem már nem bírtál volna el😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Óje

ollie
szerintem nem ezt kérdezte

Szerintem elég a napi egymillás is. Ráadásul könnyû megcsinálni.Persze szerintem kibaszottnagy csít.

Mr_no_NaMe
Én még mondom semmit nem tanultam varázslótéren...
Ezt nem értem. Ha vót corpusos gyógyítás akkor mifene a következménye????

hi.csinált már vki olyan modot amibe egy kereskedõ végtelen pénzzel rendelkezik?jó lenne,akár még féláron is!

Sipocz
Meg juteszembe! Próbálj szerezni vmelyik GoM-házban magicka vagy disease weekness spell és csináltass belõle self-est, hátha egy lerontott rezisztenciára hamarabb bejön a kórság!
Remélem nem vagy még túl a corpusos gyógyításon, mert akkor hiába minden?!?!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Hi!
Miféle karid van? Mert az elf,redgard,breton elég rezisztens. A vámpirság poennak poen, de semmi több, a játékfolyamból meg eléggé kilóg. Kár, hogy a Daggerfall-féle megtisztulási kényszert és rituálét itt kihagyták, illetve leegyszerûsítették. Hát hiába itt is van nyugati tipusu vámpir, meg keleti tipusu vámpir😊!

Mr_no_NaMe
A kardal csapkodnak.
Már 1órája a céhben vagyok és már annyiszor megütöttek hogy nemigaz!
De szerintem ez a Varázsló klán mert csak akkor ütnek ha már elvarázsolgatták amijük van...
ollie
Nem baj hogy csapkodnak. Harapást nem is fogsz látni. Ha megütnek akkor elkaphatod a fertõzést.

Mr_no_NaMe
Van egy vámpír aki fojton varázsolgat rohadt erõs fagysebzéssel és nem tom legyõzni!Eggyise harap vág csak akkor mikor kifoggyott a mannájuk akkoaztán csapkodnak de egyszer se harapnak meg!
ollie
"de ne halj meg"

mé????? nem ez a lényeg?????

Mi vonz annyira a vámpírkodásban? (tudatalatti emlékeid? )

Crazyn
Elõsször bizonyosodj meg, hogy nincs rajtad semmiféle resist disise spell, és menj be a vámpírok közé restore health poitonökkel. Hagyd, hogy üssenek, harapjanak, támadjanak, amíg meg nem kapod a betegséget (de ne halj meg)

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Mr_no_NaMe
De szemét ez a világ!
Na nekem MOST VAN elegem ebbõl a szar vámpírkodásból!!!
Végre találok egy hejet ahol vannak és nem harapna meg az eggyikse még a fél világértse!
Még próbálkozom egy kicsit de ha nem fertõz meg valamejik akkor én hazavágok valakit!(pl:magamat😊)
Válogass kedvedre: http://www.freeweb.hu/morrobook/files/links.html

ollie
lemarattegyi

én innen osztom az észt 8):

http://www.uhs-hints.com/uhsweb/morrownd.php

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Mr_no_NaMe
Na hazaértem végre!Crazyn köszi a mapot mingyá megnézem!
Egyébként megy a crack?
ollie
ollie
Franc? Nemismerem... mi az email címe?

Crazyn
Dehogy konzol. Én a PC-s verziót nyomtam végig a Battle Engine Aquila-ból, és Morrowind+Tribunal+Bloodmoon-t is PC-n nyomom. A francnak van pénze X-Box-ra.

ollie
Aha látom csak konzol. Akkor a Morrowinddel is XBoxon (is) nyomulsz?

Crazyn
Új játék!
Mzanchend-et találtam el!

ollie
Aha, köszi. És régi játék? Csak mer nem hallottam felõle... de mindegy megnézem az oldalt.

ollie
Csak nem Sipõcz-t???

Crazyn
Ez már nagyon off, de nem baj:
Battle Engine Aquila

Crazyn
A Battle Engine Aquila kicsit távol áll a morrowindtól ,de jó játék. Inkább FPS-nek nevezném

Crazyn
Akkor 1-et eltaláltam 😊

ollie
emi?

Sipocz
Hi!
Mzanchend (dwem.ruin) - Berne klán
Druscashti (dwem.ruin) - Quarra klán
Ashmelech (velot.tower) - Anduane klán
(Sipõcz - vámpírvadász, nézz a hátadmögé, bárhol😊))

Crazyn
Itt van egy "intelligens térkép (nemtom, ismered-e). Elég részletes.

Crazyn
A térképen pirossal vannak azok a romok jelölve, amelyek közül valamleyikben találtam vámpírt. A kék pöttyök azok a környékbeli ancestral tombok: kép

Mr_no_NaMe
Na én lehet elindulok a suliba😞
Crazyn majd írj a fórumra hogy mûködik/nemmûködik azt ha nem, majd kitalálunk valamit...

Na akkor megyek a suliba😞
Mr_no_NaMe
Na ha nem ment el akkor megeszem a kalapom!
Nézd meg sztem ott lesz.
Mr_no_NaMe
Már megy csak elmennyen...
Crazyn
Ide küldd el légyszives: [email protected]

Mr_no_NaMe
Kössz a segítséget csak egy baj van...
Abszolút nem mondanak semmit ezek a nevek lehet ezmár túl nagy kérés de valaki lécci tegyen fel egy mapot és jelölje be a Vámpír lelõhejeket,tudom láma vagyok hiszen nemrég nyomom a játékot.A Gothicba is csak 1 hét jáccás után értettem meg hogy miaz hogy "és elmész akil tanyájához és segítesz nekei legyilkólni a zsoldosokat"!
Mr_no_NaMe
Jaa és crayzin,ha nincs CD-d akkor (lehet már gondoltá rá)elküldök E-mailben egy NOCDcracket azzal biztos elindul csak kicsit xarakodni kell vele!
1 mega körül van...
Crazyn
Én vámpírokat eddig csak dwemer romokban találtam. Asszem, hogy Nchuleftingth-ben vagy Mzanchend-ben vannak, de van még egy az Erabenisum Camp-tõl nyugatra egy lávató mellett (az elõbbi kettõ az e alatt és fölött van).
Én itt találkoztam vámpírokkal, de ezek környékén van 6-7 ancestral tomb is, ha a dwemer romokban nem lennének. 😊
Sok szerencsét

Mr_no_NaMe
Én viszont 7:30-kor elindulok a suliba,majd délután jövök 1 és 3 között biztosan itt leszek!
Ez csak óvintézkedés volt ha netán nem válaszolnák😊
Jaaa és ezt a suliba ha már nemis haggyák Morrowindezni az embert😊)
Mr_no_NaMe
Reggelt mindenkinek!
Megtudná nekem pontosan mutatni/mondani hogy holtalálom a legtöb Vámpírt,vagy csak azt hogy hol vannak azoka Ancestral tombok?
Én már az EGÉSZ környékét bejártam a pálya közepének mégis csak szemét banditákat találtam,vámpírt eggyet se!
Galocza forrásából már elég sokat tudok a vápírságról😊
Csak tudjátok nemtom mik azokaz Ansectral tombok😞
Lécci erre válaszoljon valaki.

Elõre is köszi:Noname