The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazyn
egy rendes screenshotot majd be tudnál rakni?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ollie
Gondolom nem veszi a játékokat, mert ha venné, nem akarná pillanatok alatt megúnni azt, amit drága pénzért vett.

ollie
hoppá, már töltöm, is!

Ugye kirakod majd valahova? =)

Hmuda
Leszedtem az összes Rhedd fejet és elkezdtem lecserélgetni a legrusnyább Bethesda búrákat jobbra. Holnap végzek velel, mert most húzok aludni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Sajna a MW memóriakezelése siralmasan lett megoldva, úgyhogy sajnos bizonyos dolgokat kell ezközölni, hogy optimálisan fusson a cucc. Ezen az oldalon nagyon jó dolgok vannak leírva, hogy miként érdemes a Windowst és a hardvert optimalizálni, persze amit nem értesz azt ne buheráld (én se nyúltam bele a BIOSba). De nekem a legnagyobb javulást az hozta, hogy a morrowind.ini fileban van egy olyan sor, hogy DontThreadLoad=0. Ez át kell írni DontThreadLoad=1-re és jelentõs javulás lesz. Ha végképp nem mûködik a dolog (mindent megoldva) akkor ajánlom, hogy vegyél memóriát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadun Tryst
lenne 1 kérdésem...

win xp van fent, 45.23-as xp driver, és direcX 9.0b
felraktam a Morrowindet (majd felpeccselem 1.2-re, régen mqködött), majd jáccok 1 5 percet, és kilép a játék a winbe... elég flusztráló 1 ilyen játéknál na...
ha valaki tud erre orvosságot, lécci írja + privibe!
thx!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

van egy-két dolog, amit szerintem közben-utólag toldottak bele, mert sírt a szájuk a tesztelõknek. nevezhetjük õket belsõ csítnek 8).
ilyen szvsz a glass armor (legalábbis, hogy ilyen jó), a creeper és a talking mudcrab, és gyanúsak a (master) trainerek is (utóbbiból merõ véletlenségbõl másfél kimaradt).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

a maximalizmus. ezt határoztam el, kb 1 heti játék után elbattyogtam a creeperhez, ott töltöttem 1-2 órát és megszabadultam azoktól a csecsebecséktõl amelyeket erre szántam. 1 kör 300-1000k között.

Hmuda
Creeper...
Ami elérhetõ. 😄DD

Hmuda
Szvsz a csitek és a creeper a két véglet:

Csítekkel semmi sem élvezhetõ 100%-osan.
Creeperrel a Morrowind nem élvezhetõ 100%-osan. :-)

Menjetek a beszélõ mudcrabhoz, úgy csak 15 perc mert kétszer annyi a pénze 😊

Úgy mi az élvezet?

Á, a fenébe is! Valószinûleg a netkapcsolattal van baj. Letölteni birok mindent, de fel... na majd megoldom. Szóval a képeket ne várd. Majd ha megoldottam akor felrakom valami tárhelyre, addig is folytatom a gyülytést.

Hmuda
Ez már tényleg agyatéanság. Tuti fél óra után megunja az egészet.

mindenki úgy játszik vele, ahogy akar. én eltöltöttem akrípernél nem félórákat de sok-sok órát összesen, de ez az én stílusom. másik véglet a szomszédom, aki BÁRMINEK, a legagyatlanabb fpseknek és rtseknek is úgy áll neki, hogy leírja elõtte a kódokat...8(

Az a baj vele, hogy még csak béta1 ez is, ráadásul csak a nõi egyedek😊 testét cseréli le. Csak úgy megjegyzem, hogy szeptember végére ígérték a full verziót.

Hát egy próbát megér

Hmuda
Küld el mailben és én felrakom, persze megfelelõ képcímmel. :-)

Crazyn
Ezt az 1-et megéri kipróbálni. Már láttam belõle képeket, csak most jelent meg, és nincs a gépemen fent a morrowind.

Kép nélkül semmi body plugint nem töltök le, mert a fene tudja hogy milyen kocka vagy netán pucér testek lesznek benne

Crazyn
Próbáltátok már az új Better Bodies plugint?

Próbálnám, de nem megy. Nem lehet feltölteni, de nem tudom miért.

ollie
te vagy az én emberem 😉

Hmuda
Na, egész szépen haladsz, majd nyomass képeket is. 😄DD

Hmuda
Meg különben se az értékein vagy tulajdonságain változtzattam, nemtudom a kettõ hogyan függ össze. 😛PP

12. relic: Spear of Bitter Mercy

Hmuda
Hát én meg még mindig azt mondom, hogy én nem azért fizettem ezért a játékért, hogy fél órákat töltsek el egy-egy Daedric rom kifosztása után a Creepernél. Az alatt a fél óra alatt inkább mégtöbb romot fosztok ki vagy csinálok küldetéseket.

Há' mé', nem?

ollie
hádekúl!

Most látom, hogy a Wizard Island honlapja is frissült! 80%-nál tartanak, ami szerintem azt jelenti, hogy Karácsonyra kijön a full!

Frissült a Silgrad Tower! Már letölthetõ az elsõ béta verzió itt!

ollie
mondjuk az a hetekig tartó alvászat a pénzért is eléggé csítszagú

1.a receptkönyvbõl több is van, ha ott nem találod, várj, lehet hogy másik példányt is elfogad
2.vagy kiesett a térképrõl (ami elõfordul)
3.ezzel nem találkoztam. ki átkoz meg, hol és mire? amúgy - mint lejjebb írták - a corpusarium betegeinek kiírtása rossz hatással van fyr papával való kapcsolatodra is, úgyhogy marad a kesztyûlopás
4.ld lejjebb 8)
5.a kupát ki lehet inni (leggyengébb stat -10, legjobb +10, száz fölé nem megy), vagy az írt küldetésben odaadni vöröshajnak.

1. A recept elvileg ottvan pedig a helyén, valószinû hogy bug.

2. Ha a balmorai orkra gondolsz, akkor az nem meglepõ =)) Értem ezalatt azt,hogy titokban furcsa kis dolgokat mûvelt, fõleg nekromágiába tartozó dolgokat. Ezt nem nézik jó szemmel a vidéken, lehet értejött a nagy fekete autó. Amugy mindig rettegett hogy elõbb-utóbb rajtakapják, ugy látszik nálad megelõzte a bajt, és már most olajralépett...

4. Szép könyv, mehet a polcra.

3. A törpével nemtom mi csinálj, ha más nem, és ugyis reload lesz, akkor gyújts a szerkezete alá =)

5. A kupa majd késõbb jön képbe, ne idd ki ha nem muszáj. A tolvajok vége felé, amikor összezörrennek a harcosokkal, illetve azok korrupt csoportjával, akkor küldenek majd érte, hogy ezzel a kupával zsarold meg Eydist, a tolvajcéh mellé állitva ezáltal.

Hi all,

lennen par kerdesem illetve hozzaszolasom:

1. Viszonylag regen jatszom Mw-del, es mar az 5. karakterem nyuzom (elozok30-60.lvl). A mostanival (lvl 76) nekialltama kulonbozo cehkuldiket csinalni. Az Imperial Legiont, a Fighter, Mage guildot, az Imperial Cultot vegignyomtam. Viszont a Thief Guildban nem birok tovabblepni. Amikor Sandrith Moraban az alkimistatol kell lenyulni valami receptet, az egadta vilagon sem talalok sehol nala. Egyik ladaban sem, es egyik szekrenyben-dobozban sem. Hiaba kutattam at lopakodva-lathatatlanul-kameleonborben az egesz kocerajt, vagy nyirtam ki az alkimistat akkor sem talaltam semmit... ez mitol van? (elso 2 karakteremmel emlekszem gond nelkul megtalaltama recelptet)

2. Ujrakezdtem mar ugy a jatekot, hogy fennt vana Tribulnal. Es egyszer csak eltunt az Ork Rondasag a Mage Guildbol, mielott a foszallal elerhettem volna odaig... Vissza fog az jonni valamikor???

3. Meg kalandozasaim elejen kb lvl40 tajekan betevedtem a Corpussariumba. Akkor meg enm tulajdonitottam jelentoseget neki, de sajnos a foszal folyaman megatkozott egy rohadek pap. Azt viszont csaka Corpussariumban lehetne gyogyitani, de az ottani magus nem al velem szoba mert anno en legyilkoltam a betegeit... 😞( akikrol nem tudtam hogy betegek, de megoltem oket mert megtamadtak😞 Van valami mód, hogy kigyogyuljak, vagy tornasszam a reputaciom valahogy 25 re es nyuljam le Vivectol a kesztyut es tanitassam meg a torpet, arra, hogy kell hasznalni?

4. Talaltam egy konyvet 50k-t er mire jo?

5. Talaltam egy Bittercup nevezetu itemet, mire jo? (Minden foertekem 100 as)

Kerdesekbol ennyi talan, ha meg lesz ugyis irok😊)

Megjegyzes: en is csitnek tartok minden olyan modot, plugint akarmit ami a jatek szabalyrendszeren, illetve a lenyek tulajdonsagain, ertekein valtoztat. Igen is tolts el jo par napot eladok- veszek biznisszel a creepernel, ha egyszer mar a teljes arat adja erte, amugy egy dai-katana ara is megvan 2 perc csere berebol, mire oda jutnal, hogy legyen egy ilyened... Es mivel nem szamit az, hogy mennyit oregszel ezert kibirod azt a 24 ora wait-elest a creeper mellett (ha vki meg enm jott volna ra, eleg wait-elni, nem kell elmenni aludni vhova...)
=)

11. relic: Skull Crusher

Na, megint végigvittem a Morrowindet. Most jöhet a Tribunal és a relicek

DonnieBrasco
NNa. Mégsem. Bár a GOTY Xbox editiont kb. egy éve hirdetik 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Ne legyetek már ennyire gyengék. A Morrowind GOTY érkezésének híre 2002-es hír, benne van, hogy csak XBOX-ra hozták ki. TAVALY ilyenkor...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Bevallom õszintén és töredelmesen, pofátlan módon még nem néztem meg... De ígérem, hogy meg fogom! Csak hétvégén a szomabati Anima után inkább aludtam, majd utána egy kis workölés a Cardexben, szóval nem néztem még meg...

Hmuda
1: olvasd el, hogy miért nem állnak szóba veled és azon a szálon indulhatsz el a fõ küldetésen.
2: a csontvázak Stalhrimban vannak és egy speckó kapapács kell hozzá, amit a Raven Rock küldetések során kapsz meg.
3: fõküldetés.
4: annyira nem sokat, bár vannak elég hosszú küldik is.

Sajna nem nagyon akarnak szóba állni vele Fort Frosmoth-ban (vagy valami hasonló a neve), és eddig nem nagyon csináltam semmiféle küldetést! A szigetet már bejártam de semmi!
Apropó!
Mit kell csinálni a zokkal a csontvázakkal akik olyan jégburokban vagy miben fekszenek?
Északon van valami erõdszerû jégbõl, hogyan lehet oda bemenni?

Sok küldetést kell megcsinálni a fõszálból amíg jön a farkasemberes rész?
a. játszogatsz a fõküldetéssel. miután letámadják a vérfarkasok a skaal falut, a vajákos mondja, hogy elkaptad a likantrópiát. ha ekkor kigyógyítod magad 3 napon belül, nem leszel az, ha nem, az leszel (mint a vámpírkodásnál).
b. van vmi figura akitõl amúgy is el lehet kapni, de nem tudom hol (errõl csak olvastam vhol).

amúgy egy feltápolt karakterhez képest (fõleg +100on) nagy szívás, de hangulatos (megint csak mint a vámpírkodás 8).

ollie
nemtom, nekem nincs bloodmoon

Köszi a segítséget!

És a farkasemberes dologra mi a megoldás?

ollie
2. Ebonheartban kell beszélni valakivel, aki elteleportál majd Mournhold-ra (ez a Tribunal helyszíne).
Várd meg, amíg megtámad egy feketébe öltözött faszi alvás közben (dark brotherhood-os assassin), majd beszélj bármelyik õrrel a témáról, és megmondják kihez kell menned Ebonheartban.

ollie
nem lesz semmi gond (már ha még aktuális a dolog)

ollie
7 rugó a kisker ár. A hazai forgalmazók sokkal kevesebbért kapják.