The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
18:30 után már tutira nem érek rá. Esetleg ha pontosan ott 18:30-kor ott tudnál lenni az Europarknál, akkor még oda tudnám adni. Postát szerintem hanyagoljuk (nincs kedvem fizetni kb 200 Ft-t a postázásért + csomagolásért). Esetleg más napokon is megoldható.

Randal
ok,ok😊
ma ráérsz? vagy elküldöd postán?

ollie
De ha fizeted a telefonszámlámat, pár hónap alatt feltöltöm neked valahova. 😊

Randal
ajjaj.

ollie
56k modem 😊

Randal
mivel ezen a matuskán nem találtam így ha akarod megírhatod.
Milyen netelérésd van, mert nekem elég gyors(T1) ha így is meg lehet oldalni.
Ma szintén 18:30 után érek rá.

ollie
Na akkor mi legyen?

Randal
Hali! nekem ígértél.

Black krisz
Szevasztok! A "morhon"/vagy vmi ilyesmi/ alatti falat ki kellene robbantanom, de csak egy töltetet lehet felrakni rá, és az nem elég neki! VKi tudna segíteni?

splintercellmsk.uw.hu

EqUiNoX
Hja ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ollie
Ezt hívják no comment-nek?

EqUiNoX
(...)

Amiga
Az egy nagyon jó és fontos film.

De vajon mi köze a Morrowindhez? :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Engem érdekel és láttam is.

ollie
Az Elder Scrolls Arena ingyenes lett!

EqUiNoX
Hiba. Jo kis film. (egyebkent poen lett volna ofkorsz)

aki iit van azokat szerintem nem nagyon érdekli Gibson új filje

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

DonnieBrasco
Szia! Dicsõ dolog, de ti vagytok a 17. ilyen kis lelkes csapat... eddig mindenki kidõlt sajna 😞((

DB

A ti kung-futok nem erős!

üdv újra galocza!!és kösz!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

PiszkosFred
Vizensetalassal a mai viharos vilagban vigyazni kell. Gibson filmje ota egyesek zokonveszik eheh ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!
Egy 15 fõs csapat a Morrowind fordításán dolgozik, de minden további segítség jól jönne, tekintettel a játék méretére. Követelmény nincsen, de angolul azért tudni kell. Aki jelentkezne, írjon a [email protected] címre!

semmi különleges. elmész khuulba és akikötõben lesz 1 plusz hajó (de el is lehet vízensétálni, levitálni vagy úszni odáig).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

David2
hol? mert én nem találom

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

hogy indul a Bloodmoon?mármint történetileg...

#19905!!!!!

eddig ûgy hatot-hetet tervezek😊

ja akiket érdekel,már a Bloodmoon is leszedhetõ!meg lett reparálva😊

végiggrasszálom a Temple-t,de Basementet vagy csatornalejáratot nem látok seholse....help mee!

lécci!hol van a Halls Of Dead?konkrétan a Temple Basementet nem találom....

ollie
ööööö, kinek is ígértem Construction Kit cd-t?

PiszkosFred
A teljes modot elkuldted? Mert akkor lassan feltoltom, mostmar itthon vagyok lesz idom picit csiszolgatni a dolgokat. Ja es persze mint eddig midnig, orommel es szivesen fogadjuk a cikkeidet ;]

megosztod velünk az oldal címét?plíz!bár szerintem nekem is megvan, mert emléxem vmi ilyen oldalra, de nagyon sok van, és most nincs idõm köztük böngészgetni

jééé!találtam egy plugint ami a leírás szerint pont az én problámámmal foglalkozik.ott azt írja,hogy a probléma oka a goblin buckler meshese.igaz ez?

találtam egy oldlat ahol 3000 plugin van...asszem jövõ hétre írok belõlük "néhány" cikket"😊

azért ennyire ne tolongjatok

valaki majd tényleg segíccsen állatira fonots.....

azaz igazság hogy nem én töltöttem s raktam össze...
ha nem boldogulsz vele emailezz a [email protected].

akkor küldöm

ja és igen fontos kérdés a tapasztaltabbakhoz?
az mitõl lehet,hogy ha Old Mournhol akármelyik csatornájába lemegyek kifagy a Morrowind.Egyedül a Bazaar alattiba tudok lemenni,ha a többit megközelítem (akár alulról akár felülrõl) egy kis idõ után lefagy a program😞(
tud valaki segíteni?

az .NFO fájlt is leszedted?

Dnai13
Tutilevi: van MSN-ed? ICQ-d? bármi mircen kívül, létszi vhol dumáljunk mert lejött a tribunal innen és vhogy sehogysem iso filet csinál az összefûzött csomagból. most nevezzem át vagy mi??? plz help

PiszkosFred
-n

PiszkosFred
Igen, kuldd el plz. Most erkeztem, de mar megyek is alvadni. Dolgoznok vegig a hetvegen, de ahogy lesz idom feltoltom a regi helyett. Thx elore is.

na megint nagy a mozgás,én is inkább akkor a sámánom tápolom....
holnap azért legyen itten valami szerves is...
u.i.:milyen új szervezetek vannak a Tribunalban?

próbáltad a Bloodmoont?

hányadik szinten lehet megölni Dandras Vulest?csak mert kicsit megijedtme tõle,mikor a Golden Saintjeimet egy csapással szedte szét...

#19905????

hát én speciel nem tudok kényelmesebb (és olcsóbb😊) módot...
szerencsére a Tribunal mûködik is😊végre...
kell akkor a darabolás 1. része?

Bloodmoonhoz kene help:eas empire company: Graring el küldott hogy szerezzek neki Stalhrim-ot es ehhez adot egy axe-t is, el mentem az 1ik burrowba de az axeval nem tudom szet torni a Stalhrimot : ((