The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tom meddig toszakodik a rendszergazda,de már elgem van belõle
u.i.:õ egy nagyon toszakodós fajta😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
Szólj, ha már le lehet húzni. (még nem jó)

ez csak ideiglenesen van így,mert most csinálják újra a servert
commanderrel még ugyanúgy elérhetõ
ha egy ideig nem lesz jó akkor max másnak is megadom a hozzáférést

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
The page cannot be found

amint kedves DonnieBrasco barátunk feltette az anyagot,letölthetõ a diak.jaisz.hu\~t02akl címrõl
én is kíváncsi vagyok a cuccra!

és zserencséd hogy a screenshotost nem is néztem eddig😊
na jó akkor esetleg adok hozzáférést
de vissza ne élj ám velel😊

ollie
na most akkor már le lehet szedni valahonnan?

köszi, megkaptam !

DonnieBrasco
Jó.
A kisebbik 2,5 mega, a nagyobb 10 vagy 11, szóval felférnek.
Mindkettõ angol, sorry.
Viszont a 10 megás valami iszonyú brutál, 500 (!!!!!) oldalas .pdf, netrõl szedegették le, fizetõs hintbook. Benne van az összes küldi, az összes helyszín, az összes NPC neve és tartózkodási helye (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Valami elképesztõ.

DB

A ti kung-futok nem erős!

holnap hajnalba megint benézek,addig válaszolj

hát ez hihetetlen!!!
most nézme a tárhelyem aztán má nem megint csutra ürítették!!!!!
lehet 15 MB is😊

na teszek valamit a közért
van tárhelyem fölös kapacitással
kicsike de ha 10 mega alatt van akkor mondhatok hozzáférést...

amúgymeg a paranormalitás tényleg nem kizárt,voltak rá példák...😊

héhéhé!!
ezennel kijelentem teljes felelõsségem tudatában hogy ÉLVEZHETÕ minõségben fut!!!!!
(az a beszólás a szöveges kalandjátékról meg egyenesen gonosz volt!)
nem azt mondom hogy max felbontásban minden effekt bekapcsolva,de rendesen fut (és nem állóképszerû)
ezért is jó!
különben hogy vittem volna el nem egy akrit is 50+ szintre???

Nagyon köszi szívesen veszek minden segítséget,ami nem angolul van.Ugyanis csak magyarul tudok.Köszi a dc sztem jó ötlet.
DonnieBrasco
Ha mond valaki egy helyet és egy accot... csak ezért nem fogok tárhelyet csináltatni 😊)

DB

PiszkosFred
Toltsd fel valahova, es majd leszedi, akinek kell. Lehet egyszerubb lesz ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DonnieBrasco
Ahhoz picit nagy (emlékeim szerint), de este megnézem.

DB

lécci-lécci!!!! küldd már el nekem is emilben!!!plíz!
[email protected]

DonnieBrasco
Szia! Alternatív megoldásnak javaslom jelen fórum olvasgatását, úgy a 2000. hozzászólástól! Nem mondom, hogy mindent olvass el 😊, de nagyon sok hasznos infót találsz. Különösen javaslom Sipõcz mester beírásait 😊
Egyébként nekem megvan otthon a manual és egy hintbook is .pdf-ben, ha ráér, este meg tudom mondani, miket kell keresni pontosan. Ha gondolod, felmegyek DC++-ra is vele.

DB

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy eredeti játékom,de sajnos videokártyához adták repicuccként,így nincs hozzá semmiféle leírás,vagy könyv.Szeretnék kiegészítõlemezt venni,de abban csak a kieghez van könyv.Ha esetleg lenne valakinek az alapjátékhoz könyve,és már nincs rá szüksége,szívesen megvenném!!!Minden segítséget elõre is köszönök.
TES plugin conflict detector - megmutatja hogy melyik modok ütik egymást
horatios leveled list merger - ha a Giants-ot használod és még tervezel más 2randomos" modot akkor ezt mindenképp használd velük

DonnieBrasco
Általam használt mod lista (mert igen, másfél év után még MINDIG játszom 😊)):

Sea of Destiny.esm
GIANTS: Ultimate v 2.7.1
Children of The Night - Part 2 Quest for Ariela
My Favourites Compatible and Combine ver 1.4
Children of the Night - Part 1 "The Adventure begins" Romance/Quest Mod
Siege at Firemoth
SoundReplacement
Cloak Collection
npcreplace 3_0
AtmosphericSoundEffects-3.0.htm,
More_Treasure
AreaEffectArrows
Tales of the Bitter Coast
add-on-pack_morrowind
SpzInteriorDaylight
ModMan WindowLights_full_ 2.0
Additions_Revamped_clean_
Witch girl advent
Marksman Mod v1.4
TR_Morrowind1
Assassins Armory - Arrows
Assassins Armory
Gladiator
Suran Underworld_2.5
EarthlyDelights
The Raven Wizards

Egyszerre megy mind. A Complete Morrowind c. 4 részes modot feltettem, de fagyott tõle a játék.
Sajnos a kavalkád miatt nem tudom mindig, mi mit csinál, de sokszor meglepõdöm az újdonságokon, az tuti 😊)

DB

baratis
Jubileum!!! 😊))

Weathered Signs
a realsignposts továbbfejlesztése

baratis
A realsignpost nálam tökéletesen mûködik, próbáld ki azt.

azért az alap felirat elég gagyi, ezzel szerintem te is egyetérthetsz.a textured signs mérföldekkel javított a helyzeten, de sajnos az elég instabilnak bizonyult nálam.ki tudja miért.de ha van helyette más, kipróbálom azt

PiszkosFred
Ha meg "ranezel" a tablara, akkor meg ki is irja, akar hasznalod a modot, akar nem. Ennyire azert nem szokott a karakter idohianyban szenvedni, hogy ne legyen ideje odalepni a tabla melle, es elolvasni mi all rajta. Az meg mas kerdes, hogy egy ido utan vakon tudod merre menj, a fobb csomopontokat, varosokat, telepulesket merre talalod.

Ez a villanypozna viszont erdekelne. Ki tudja, meg a vegen kiderul, a Surani bordely bejarata fele berak egy villogo neonreklamot is ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

baratis
A Realsignpost használatával már messzirõl látszik, hogy mi van a táblára írva.

ollie
Hát haladni kell a korral. Azok a fénylõ oszlopok villanypóznák. 😊))

volt nagyon régen egy mod: textured signs. használtam is, de vmiért elromlott. fényes póznák lettek az útjelzõ táblákból, és hamarosan a játék is megfagyogatott tõle.na ahhelyett van vmi hasonló? mert az elég klassz volt hogy nem az irka firkát kellett nézegetni a táblákon.vhol korábbi hozzászólásban olvastam a realsingnpost modot.az ua? vagy van még több ilyen is? ki melyiket ajánlja?

baratis
Jóestét!

Most jöttem Vardenfell-bõl. 😊 Jó kis looting volt.
Redoran ház küldetés, amikor a csempészeket kell kifüstölni Gnaar Mok mellõl. 9 db grand soul gem és 9 db Ekash's Lock Splitter. Most pedig más, megyek csézni. 😊

raziel.
hm jol hangzik és a harc se olyan unalmas ;]

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Mármint "COMBO" vagyis ütéskombináció

Egy csomóan használják a CombatEnhanced modot ami lehetõvé teszi a combok használatát a Morrowindben pl. tõrrel chop+chop+slash és az ürgét már nyakon is szúrtad 😊
(kap egy permanens Silence effektet hehhe)
Vagy kardal le lehet csapni az emberek karját baltával pedig a fejét

raziel.
köszi

Amugy ti benyomjátok a menübe a mindig a legjobb ütést használja opciót?

baratis
Nem elég betenni a fonts könyvtárba, telepíteni is kell. Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Betûtípusok ott fájl menü és Új betûkészlet telepítése...

raziel.
hm valami gubi lehet, betettem win frontsba aztán nézem worldot meg karaktertáblát és nincsenek pedig volt reboot stb szal mi lehet a gond?

raziel.
köcci

baratis
Daedric Font
Itt minden infót megtalálhatsz.

raziel.
hm kéne nekem most meg morro betütipus az a deadra betük vagy mi az meg hogy hgoyan lahet betenni winbe😊

ha valaki ráér majd pls

EqUiNoX
Tedd fel a DemonForce-t, vagy Giants-t vagy az Ultimate Giants-t, vagy egyeb nehezito modot. Es utana probalj 12-13as szinten GoldenSainttel kotozkodni ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Csináld egyszerre mindegyiket 😊
De pl. a mágus küldetésekhez ne használj fegyvert csak varázslatokat különben unalmas lesz a game

baratis
Úgy gondoltam újra kezdem a játékot egy vadi új karakterrel. Indítottam egy Redguard harcos karit és az a cél, hogy minden lehetséges céhet megcsinálok a fõküldetés elõtt. Az Imerial Legion már kipipálva, most épp a Redoran házat csinálom. A kérdésem, hogy szerintetek hogyan tovább.
Bár az az igazság, hogy majdnem mind1. A 12-13-as szintû karimmal egy Dremora Lord vagy egy Golden Saint 2-3 csapás. Azért úgy gondolom mégiscsak a harcos céhekkel nyitok, aztán jöhet a többi.

raziel.
Beteg😊))

amugy egy féldecit még felajánlok mert most néztem éppen morrot 4.3 catalystal és perfect😊

EqUiNoX
Nono, egy sör nekem mindent megér ;] (jövõ héttõl úgyis szabadságra megyünk, egészen aug közepéig, majd közben beiktatjuk. Ha más nem, a Sziget környékén)

ui: mentem én már el egy fél konyakért Katmanduban is

raziel.
Hm, akkor majd leugorhatsz a sörödért ha megéri Debrecenbõl 😉

amugy thx

EqUiNoX
No ha mar mindenki logo cserere adta a fejet, csinalok en is egy ujat, ugyis unalmas a mai nap (se ugyfel, se nagyobb munka, se sör...)

EqUiNoX
Nem mondta hogy elvezheto, csak azt hogy fut ;]

Ha mindig ugyan ott dob vissza Initializing közben akkor azt valamelyik plugin csinálja, lõdd le és újra O.K. lesz minden