The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i.:õ egy nagyon toszakodós fajta😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
commanderrel még ugyanúgy elérhetõ
ha egy ideig nem lesz jó akkor max másnak is megadom a hozzáférést
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
én is kíváncsi vagyok a cuccra!
na jó akkor esetleg adok hozzáférést
de vissza ne élj ám velel😊

A kisebbik 2,5 mega, a nagyobb 10 vagy 11, szóval felférnek.
Mindkettõ angol, sorry.
Viszont a 10 megás valami iszonyú brutál, 500 (!!!!!) oldalas .pdf, netrõl szedegették le, fizetõs hintbook. Benne van az összes küldi, az összes helyszín, az összes NPC neve és tartózkodási helye (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Valami elképesztõ.
DB
A ti kung-futok nem erős!
most nézme a tárhelyem aztán má nem megint csutra ürítették!!!!!
lehet 15 MB is😊
van tárhelyem fölös kapacitással
kicsike de ha 10 mega alatt van akkor mondhatok hozzáférést...
ezennel kijelentem teljes felelõsségem tudatában hogy ÉLVEZHETÕ minõségben fut!!!!!
(az a beszólás a szöveges kalandjátékról meg egyenesen gonosz volt!)
nem azt mondom hogy max felbontásban minden effekt bekapcsolva,de rendesen fut (és nem állóképszerû)
ezért is jó!
különben hogy vittem volna el nem egy akrit is 50+ szintre???
Köszi a dc sztem jó ötlet.
DB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[email protected]
Egyébként nekem megvan otthon a manual és egy hintbook is .pdf-ben, ha ráér, este meg tudom mondani, miket kell keresni pontosan. Ha gondolod, felmegyek DC++-ra is vele.
DB
Segítséget szeretnék kérni.Van egy eredeti játékom,de sajnos videokártyához adták repicuccként,így nincs hozzá semmiféle leírás,vagy könyv.Szeretnék kiegészítõlemezt venni,de abban csak a kieghez van könyv.Ha esetleg lenne valakinek az alapjátékhoz könyve,és már nincs rá szüksége,szívesen megvenném!!!Minden segítséget elõre is köszönök.

horatios leveled list merger - ha a Giants-ot használod és még tervezel más 2randomos" modot akkor ezt mindenképp használd velük
Sea of Destiny.esm
GIANTS: Ultimate v 2.7.1
Children of The Night - Part 2 Quest for Ariela
My Favourites Compatible and Combine ver 1.4
Children of the Night - Part 1 "The Adventure begins" Romance/Quest Mod
Siege at Firemoth
SoundReplacement
Cloak Collection
npcreplace 3_0
AtmosphericSoundEffects-3.0.htm,
More_Treasure
AreaEffectArrows
Tales of the Bitter Coast
add-on-pack_morrowind
SpzInteriorDaylight
ModMan WindowLights_full_ 2.0
Additions_Revamped_clean_
Witch girl advent
Marksman Mod v1.4
TR_Morrowind1
Assassins Armory - Arrows
Assassins Armory
Gladiator
Suran Underworld_2.5
EarthlyDelights
The Raven Wizards
Egyszerre megy mind. A Complete Morrowind c. 4 részes modot feltettem, de fagyott tõle a játék.
Sajnos a kavalkád miatt nem tudom mindig, mi mit csinál, de sokszor meglepõdöm az újdonságokon, az tuti 😊)
DB
a realsignposts továbbfejlesztése
Ez a villanypozna viszont erdekelne. Ki tudja, meg a vegen kiderul, a Surani bordely bejarata fele berak egy villogo neonreklamot is ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most jöttem Vardenfell-bõl. 😊 Jó kis looting volt.
Redoran ház küldetés, amikor a csempészeket kell kifüstölni Gnaar Mok mellõl. 9 db grand soul gem és 9 db Ekash's Lock Splitter. Most pedig más, megyek csézni. 😊

(kap egy permanens Silence effektet hehhe)
Vagy kardal le lehet csapni az emberek karját baltával pedig a fejét
Amugy ti benyomjátok a menübe a mindig a legjobb ütést használja opciót?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Itt minden infót megtalálhatsz.
ha valaki ráér majd pls
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
De pl. a mágus küldetésekhez ne használj fegyvert csak varázslatokat különben unalmas lesz a game
Bár az az igazság, hogy majdnem mind1. A 12-13-as szintû karimmal egy Dremora Lord vagy egy Golden Saint 2-3 csapás. Azért úgy gondolom mégiscsak a harcos céhekkel nyitok, aztán jöhet a többi.
amugy egy féldecit még felajánlok mert most néztem éppen morrot 4.3 catalystal és perfect😊
ui: mentem én már el egy fél konyakért Katmanduban is

amugy thx