Hány áldozata lehet az atomkísérleteknek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁVE
Ez az egész atomosdi kezd nagyon-nagyon eldúrvulni...sugárzó hulladék....töménytelen nukleárisfegyver..és amiről a közember (mi) tudunk, az csak elenyésző töredéke a sok ocsmányságnak. Szerintem a következő évszázadot már nem éli meg a "civilizált" vilááág...
Operation HardTack: 72 db nukelalis toltu bomba felrobbantasa egyszerre.
Nagaszaki & Hiroshima-ra dobott atombombak 140 ezer ember eletet oltottak ki, ebben nincs benne a rakban es egyeb szovodmenyes betegsegekben elpusztultak szama.
Sory, ez igaz, de gondolod, hogy tutira nem robbanhat, ha nincs élesítve. 50 éves technológia...mellesleg elég, ha kiázik az a kis sűrített uránium...
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ők előbb szabadulnak meg tőlünk, mint mi tőlük...
Tökéletesen igazad van. Az ilyen dolgok megítélése csak attól függ, hogy mire használjuk őket. Sajnos azonban , az ember előccör a hadi hasznosíthatóságot vizsgálja és a többi csa ezután jön.
Egyébként a kísérletekkel kapcsolatban csak annyit, hogy a hidegháború idején Sam bácsi és fiai aktívan gyakorlatoztak amerikai nagyvárosok felett B-47-esekkel, melyek fedélzetén ki nem élesített atomfegyverek voltak. Amerika 17 db-nak az eltünéséről számolt be. Értsd::lezuhant a gép, a bomba belehullott a folyóba, tengerbe, mocsárba pajtába, stb...és ezekből a mai napig egy csomót nem találtak meg. Ott szunnyadnak szépen a sós vizek iszapja alatt..és lassan elkezdi őket marni a sós víz. Belegondolni is rossz......
És Iván ugyanezt csinálta, csak ott a mai napig nem tudni, hogy hány ilyen "elveszett" kicsike van...Gondoljatok bele!!! Ezek nem olyan fegyverek, amelyeket ellenőrizni lehet...ezek még csak nem is terroristák kezében vannak...
Csernobilt már fel sem hozom...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A radioaktivitás és az atommodell felfedezése után (XX. század legeleje) már csak idő kérdése volthogy mikor sikerül összehozni a kis aranyost...
de az also kep nagyon szep megtudna nekem valaki mondani hogy honnan lehet letolteni egy nagyobb kepet?