44
Magyarok kerestetnek
  • Klixon
    Üdv mindenkinek!

Örömmel jelenthetem be új Anarchy-online org
    alakult. A Hun syndicate! (Rubika-1)
    A játékban keressétek az Advisorokat!
    Crowhun, Teutatas, Klixon a chat abalkba írjátok
    /tell (az Advisor neve)

Http://hunsyndicate.inf.hu

Várunk mindenkit sok szerettel!
  • elfx
    Van új honlap is, amíg az eredeti nem müködik, ahol is magyarul találtok leírásokat, képeket a játékról... a cím: aoclan.fw.hu
  • elfx
    Nah, igy nehez elmondanom de nagyon sok jo dolog van benne... Lehet siman gyilkolaszni, ez egy alapdolog, de lehet benne kuldteseket is megcsinalni, melyek lehetnek egy hvigyel ide vigyel oda egy targyat, de akar a vilagot befolyasolo kuldetesed is lehet. Talan az a legegyszerubb ha gyakorlatban mutatjuk be neked mire is jo ez az egesz. Ehhez csak azt kell tenned, hogy a Rubi-ka 2 szerverre csatlakozol, a Clanos oldalra állsz, s a következő emberekre kereshetsz ra akik segitenek neked. Hasznald a /tell parancsot. pl engem a /tell Allanlaigh üzenet helye paranccsal erhetsz el. De meg keresheted a következoket is: Buhera, Gorduin2, Bivaly, Titoknok, Jagienka, Vazul, Niemand, Malachyt, stb... Probald meg akkor odamegyunk s segitunk neked!
  • elfx
    Magához a próbához elfogadja a Visa Electron, Cirrus Maestro kártyákat is. A Juniort nem.
    De ha konkrét fizetésre kerülne sor akkor azt már csak Visa Classic, vagy Eurocard/Mastercard, American Express jöhet szóba. Lényeg mindenképpen dombornyomott legyen. Ha az OTP-nél van bankkártyád ott csak nehéz körülmények között lehet Visat vagy Eurocardot szerezni. Más bankoknál jobbak a kilátások. Ha mégis feljössz a Rubi-Ka 2-n vagyunk magyarok. Ott is a Clan oldalon.
  • elfx
    Nah két jó hír mindenkinek, Ao-val kapcsolatban. Kint van a 14.0-as patch aminek legfontosabb újdonsága a Team Missionok. Melyek direkte csapatokra vannak kitalava. Mindenki kap tokent a sikeres küldetésekért. A küldetés felvételekor annyi tárgyat ad a kuldi, ahányan a csapatban vannak. Nagyon jó fun, aki teheti próbálja ki. Másik, lassan de biztosan müködésbe lép a magyar AO honlap. Egyenlőre még elég alfa állapotban van... de ami késik nem múlik. A honlap elérhető a www.anarchy-online.hu címen.
  • magus
    káőr hogy kell kártya a 7naposhoz is:(
  • Taszi
    Haho elfi! :))
  • Taszi
    Tok jo csapat alakulz ki:)) Egyre jobban tetszik etz a game... :)
  • elfx
    Hát nem csinálták meg sajnos... :( De ajánlom mindenkinek, akit érdekel a játék, hogy látogasson el a kep.tar.hu/anarchy-online honlapra, ahol láthat screenshotokat, Rubi-Ka mindennapi életéről.
  • Taszi
    Aham, remelem megcsinaltak a dolgokat, de meg server downtime van... Szal legyen vege azt go... :))
  • elfx
    Távolabbi tervek közé tartozik a következő 2 fejlesztés(Ha minden igaz, akkor nyár környékén benne is lesznek már a játékban): Területfoglalás, ugy mint a Dark Ages of Camelotban. A másik, hogy lakásunkat elcserélhetjük, vagy vehetünk egy szebb s nagyobb lakást is, ha akarunk.
  • elfx
    Valamint most néztem, hogy a Funcom fejlesztői még előbbre tekintenek, s ők már a 14.2-es patchhel foglalkoznak(ami 90% azt jelenti, hogy Szerdán jön a 14.0-ás patch). Ebben is sok változás lesz. Pl.: ellensúlyozni akarják, azt hogy a karakterek buffokkal felturbozzák magukat, s így magukra tudják aggatni azokat a cuccokat is amiket még nem tudnak hordani. Ezt úgy akarják ellensúlyozni, pl.: hogy egy "felagatott" páncél védőértéke 25% kevesebb lesz mindaddig, amig az alapértékek el nem érik a minimális szintet. Másik érdekes változtatás, hogy a rosszul elosztott IP pontokat visszaszerezhetjük, a leírás szerint max 90 pontot lehet visszavonni. Bár nem világos, hogy szintenként, vagy csak egyszer a karakter "életében". S még egy fontos újdonság lesz, ha mindenigaz az Agentet rendberakják, s megerősítik, játszhatóvá teszik. Itt is volt egy érdekes példa: Ha egy Agent lopakodik, s a lopakodása nagyobb, mint más játékos karakterek észlelése, akkor az Agent teljesen láthatatlan lesz!!!
  • elfx
    Lassan, lassan kijön a 14.0 -as patch, mely számos újdonságot fog tartalmazni. Mindenképpen kiemelendő, hogy talán végre lesznek Team Mission-ok. Melyben minden csapatag kap tokent, a sikeres küldetés esetén. Abban is más lesz, hogy Csapatküldetésnél, a dungeonok sokkal nagyobbak lesznek, s többszintesek. Valamint a főgonosznál mindig lesz valami nyalánkság. Néha olyan tárgy is amit a boltban nem lehet megvenni!!! Ahogy láttam 11. Szerdán 10 GMT-kor, helyi idő szerint 12 órakor leállás lesz. Ez már lehet a 14.0-as patchet jelzi előre. :)
  • elfx
    Az is fontos dolog, hogy beszeljunk a bank kartyakról, hisz elengedhetetlen hozzá az is. De azert tenyleg kanyarodjunk vissza az eredeti témához mégpedig az AO-hoz. Tegnap este raktunk fel egy csomo uj kepet a kep.tar.hu/anarchy-online honlapra, melyek huen reprezentaljak a jatek erenyeit :))) Nezze meg mindenki akit erdekel. Amugy a legjobb tudomasom szerint lassan elindul a www.anarchy-online.hu honlap is.
  • Taszi
    Ahogy latom, ez igazabol, bankartyaproblemakkalfoglalkozo forum, lett, hat nem ez volt a celom.
  • Taszi
    AZ OTP nel kell atalakitatni a szamlat, vagy nyitni egy szamlaszamot, es kerni hgy alakitsak at webkartyava...
  • Krinyo
    Webkártyát honnan hogy lehet szerezni.
    Az normális hogy a regisztrációnál elakadtam a kártyás résznél, mégis elküldték a passwordot?
  • Krinyo
    visa electron
  • Taszi
    Egy kis szosszenet a kartyak vilagabol: Oszefoglalva a lenyeget: Dombornyomott kartyara van szukseg lehetoleg EC/MC vagy VISA Classic (Akinek Gold van azt ugysem erinti ez az anagyi dolog. :) ) (Nem akarunk az OTP-nek reklamot csinalni, csak en ott vagyok azt ismerem) Emlitettek nekem hogy mas banknal alapbol dombornyomott kartyat adnak, ugytudom a B-hitelhez is valami ilyen jar, a LENYEG a DOMBORNYOMOTT... OTP-nel rendszeres minimum 60ezer forintos beratutalasnak kell lenni, hogy kiadja.

Na'szal az iras:
    ----------------

Bankártya HowTo: Biztos vannak sokan akik már régebb óta játszanak fizetős online játékokkal, nah ez a kis szöszenet nem nekik szól. ;) Hanem azoknak, akik olyan újoncok ebben mint én s szeretnének játszani a közeljővőben egy online fizetős játékkal. Az info nagyrészt a csodálatos, s hatalmas OTP bankártyáiról szól. Először is az OTP imád úgynevezett Visa Electron, valamint Cirrus típusú kártyákat kiadni. Nah ezek igazi átverések, mert bár megfelelő 16 számból álló sorszámuk van(A cirus Maestronak 10 csak belfoldon hasznalhato), de kint külföldön az ilyen típusú kártyákat a 18 éven aluliaknak adnak ki, s ezért nem is fogadják el őket ilyen esetekben a bankok. A Junior típusú kártyákat végképp felejtsétek el, ha jól tudom azok amugy is csak 12 számjegyűek.
    A megfelelő kártyák: Eurocard/Mastercard Standard, Visa Classic, vagy Visa Gold ;), de itt kell megemlítenem, az ún. Webkártyát, ami egy virtuális Eurocard/Mastercard Standard, amit bár virtuális, mégis elfogadnak a külföldi bankok, s ezzel együtt az online játékokat üzemeltetők is. Mégegy előnye van, mivel neked kell pénzt rakni rá, ezért csak annyit emelhetnek le róla amennyit te ráraksz. Hogy ez miért is jó? Az internetes pénzátutalás a következőképpen működik: Megadod a a bankártya számod, pontos neved s címed. Ennyi elég a banknak, hogy leemeljenek bármekkora összeget a számládról. (Az OTP felhivja az ugyfelet ha 50ezer forintnal nagyob leemeles tortenne, hogy azt engedelyezi-e) Elég, ha egy rosszakaratú arc megszerzi ezeket, s a te számládra vásárolhat. Aminek gondolom senki nem örül. A másik előnye a webkártyának, ha nem felelsz meg a Mastercard s Visa típusú komolyabb kártyák követelményeinek, akkor is lehet webkártyád. Hátránya havi 950 ft-ba kerül a fenntartása.
    Bocs az írás hosszáért, de szerintem fontos ezeket leírni azoknak akik még nem fizetek az interneten keresztül.
  • Taszi
    Tudomal olyan katya nincs hogy Junior nem tudom az milyen, melyik bank adta ki?
    Nekem a Junior kartyam Visa Electron volt.
    A Cirus Mastro egy gagyi. csak belfoldon hasznalhato 10 szamjegyu szar... Ha esetleg arra gondolsz...
  • Krinyo
    majd rávetődöm egy emberre az utcán és megpróbálom leolvasni a kártyaszámát mielőtt félholtra verne.Aztán majd a kóma után megyek gamelni. :D
    junior nem jó
  • Krinyo
    basszameg.
    nemlehet juniorral.
    Vazul:Nemtudnál adni egy kártyaszámot?
    Csak a tesztre
  • Krinyo
    te mindenhova bepofátlankodsz?
  • Krinyo
    És hogy lehet kijelentkezni?
    Nincs kedvem fizetni.
  • Krinyo
    aggy kártyaszámot lécci :D
  • Krinyo
    Miből gondolod hogy nem vonnak le pénzt?
    Minek kéne dombornyomásos az átutaláshoz?
  • Krinyo
    akkor mondj nekem egy hitelkártyaszámot mert nekem csak junior van :D
  • Krinyo
    Valaki segítsen!
    A 7 napos teszthez kell kártyaszám?
  • Krinyo
    Lesz teszt.
    Én a tesztre gondoltam
  • elfx
    Ta barátom és én??? Hisz én mennék veled egy csapatban ha nem lennél oly magas szintu :))).
  • Taszi
    Ezt el kell mondanom...

Az uj sisakom tortenete...
    Missiont keresgeltem, es a Kuldiszintet felhuztam, mondvan ugy tobb az XP, penz meg minden... Talaltam is egy kuldit ami egy Qva jo sisakot ad...
    Elmentem a kuldihez Stret West Bankba, Buffok fel, azt go... Mindjart az elejen 3 v-34 Robot fogadott, es hamar meggyoztek halandosagomrol vagy 3 szor is. :(
    Nah jo, tars kell... Kerestem ezerrel, de csak nem akart segiteni senki... inkabb lefekudtem aludni majd masnap...
    Ma maradt 1 oram a kuldire, ossze vissza ronahgalok Borealis, Athen, Newland, es Bank kozott csapat utan. Mig belefutottam 2 feka-ba, nagy bubifrizuraval, kiknek epp WestBank-ban volt dolguk :) Es tettek egy kis kiterot a kedvemert. A robikat felkentuk a falra mint a vajat... Es a sok Testvertol, es a foellenfel likvidalasa utan lejtett tanc lattan, szinte biztos voltam benne, hogy az eletben is fekak nem csak a jatekban... (a bro megszolitas, es a sleng halatan orultem hogy ertetem oket :) )
    Rettenetesen jokedvem tamad uj sisakkal a fejemen. Es el is felejtettem milyen nehez is volt megszerezni... :)

Eljenek a fekak !!! :))

Ezert is gyertek, hogy nektek is hasonlo jo elmenyeitek legyenek. (Es nekem ne kelljen keresgelni csapatot. :) )
  • Taszi
    Aham tenyleg van ket topic, de igen regiek 2001 Julius. Azokat meg nem szeretnem lereagalni, mert igencsak regiek...

A jatekrol sem akarok tul sokat mondani, se meggyozni senkit, hogy havi 12.9 dolcsit erre koltson. En csupan Akik jatszanak vele azokat szeretnem megtalalni, mert kb 10 emberol tudok.

A rubi-ka2 szerveren van egy Magyarok nevu Guild a Clanos oldalon. Ha Tir-ben jarsz kiabalj es segitunk.
  • skorpio7
    Hát ebben tévedsz .Talán majd ősszel kezedbe veheted a game-t , de biztos hogy nem "13ától" .

Amúgy meg van már 2 ilyen topic is és elég régiek .

ITT az egyik és ITT a másik .Elég ha a "Témák"-ra kattintotok a kereső alatt , ami kilistázza az összes topic-ot vagy beírjátok a keresőbe a nevet ... és láss csodát . :)
  • Krinyo
    592mb
  • Krinyo
    csa
    Nekem kibaszottul teccenek az ilyan fajta játékok.
    A daocot kibróbáltam és most csak a nyálam csorgatom érte.
    Sajna havidíjas ugyhogy nemigazán tudok vele jáccani.
    Egyébként ezt gyorsan kibróbálom.:D
    ja, és van még a star wars galaxies ami asszem 13ától lehet próbálni.
  • elfx
    Helló Mindenkinek!
    Lenne még egy-két hozzászólásom az AO alapinfókhoz. A játék letölthető az ftp://ftp.funcom.com -ról, a játék készítőjének ftp szerveréről. Igen 7 napig ingyen kipróbálhatod, utánna kb. 3500 Ft-ot kell fizetni havonta. De van még egy olyan akció, ha beszervezel egy barátod, akkor te kapsz plusszba 1 hónapnyi játékidőt/koponya.
    Tényleg hasonló alapjaiban a DaoC-hoz, bár ugye ez sci-fi. AO-ban nincs meg területfoglalósdi, de tavasszal elméletileg lesz. DaoC-ban pedig nincs, ha jól tudom, politikai történet, melybe a magasabb szintu karaktereket vonjak be.
    Rubi-Ka 2 egy kevésbé terhelt szerver, mivel ott kevesebben játszanak. Rubi-Ka 1, néha terhelt szerver, de ott sokkal többen vannak, s ott történnek azok az eventek, melyek a AO világának törénelmét befolyásolják. Amúgy, ha valaki meglátja a világ méreteit rájön, hogy még a Rubi-Ka 1-es szerveren sincsenek olyan sokan, relatíve.
    Amúgy asszem a márciusi, vagy az áprilisi GameStar cd, vagy dvd mellékletén rajta lesz a teljes Anarchy Online cd.
    Szívesen várunk mindenkit az AO világában. Én is Rubi-KA 1-es szerveren játszom, Vicinius, vagy Eunike karakterekkel játszom, bárki kérdezhet amiben tudok segítek.
  • Taszi
    Hali!
    Nem talaltam ehhez a jatékhoz témát a forumok kozot, lehet nem vagyok kitarto, de a lenyeg hogy nyitottam egyet.

Az Anarchy Online Sci-fi mondhatni a Cyberpunkos jovoben jatszodo MMORPG. Kialakitasaban hasonlit a DAoC-hoz. Bovebb es pontosabb informaciokat a www.anarchy-online.com, es a www.aorealms.com oldalakon talaltok. 7 nap ingyen proba van, ami eleg arra hogy beleszeresen az ki hajlik e jatekok fele.

En igazabol azert nyitottam ezt a forumot, hogy ha valaki ezzel a jatekal jatszik, ne legyen elveszve, es csapatot alkothasunk. A Rubi-Ka 2 Serveren letezik Guild Magyarok neven. Es szeretnenk egyet letrehozni a Rubi-Ka 1-en is.
    Ha valaki meg szeretne keresni:
    Character: Vazul - mind a ket szerveren van.
    ICQ#: 37757263