Star Trek: Bridge Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Tudtommal nincs.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hello mindenki Magyarítás van hozzá???
LegionarR
nah... csak én jácccok már ezzel?
a www.filefront.com on van egy jó link hozzá ahol nagyon király modokat lehet leszedni. Próbálja mindenki ki!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

A multi részét a lent említett modnak egy patch formájában fogom megcsinálni.
Majd akkor fellendítjük😉
Tuvok
Armada II-zni szoktam 😊

PiszkosFred
Picit meglepodtem amikor ezt a csak 20-30 kommentes topikot meglattam. Pedig ugy emlexem hogy anno igencsak nagy forgalmu volt.. Hova tunt? Vagy masik forumon lett volna?

Egyebkent jatszik meg vele valaki multiban? Vagy mara mar teljesen lecsengett?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tomalak
Bridge Commander 2 lesz?
Palleon_home
Hát ez igazán sajnálatos, de jó lesz így is.

Nincs, bár.. nem tartana sokáig lefordítani, mert scriptelve van az egész úgyis.
Palleon_home
A játékhoz van magyarosítás?

Tuvok
gratula, nagyon jó lett a képek alapján

Tuvok
gy.k.: ST topik 😊

Örömmel jelenthetem be, hogy letölthetõ a Chronowerx Bridge Commander Mod V3 elsõ nyilvános verziója!

A mod 155MB, és alapjaiban felfrissíti az eredeti játék élményét!
A bõvebb leírását a letöltésnél megtaláljátok.

Képeket a Star Trek topicban, illetve a cwx-en is találtok, jó sokat.
koszi 😊

May the force serve you well!

Hali! Ha valaki tudja, honnét lehet letölteni a STAR TREK:ARMADA2-t, az lécci adjon egy linket! Elõre is köszi!

War. War never changes.

www.gamecommander.com trial ver.

War. War never changes.

Hali! Ha valaki tudja, honnét lehet letölteni a STAR TREK:ARMADA2-t, az lécci adjon egy linket! Elõre is köszi!

War. War never changes.

Milyen hangvezerlos progit? honnan? urlt please

May the force serve you well!

hát hülyék vagytok...Maga a csata meg : piros csík, zöld csík, tyúúúúú, tyúúúúúú, bummm.......
persze akkor mondjad milyennek kéne lennie a csatának? Én tök élveztem az összes harcot, még ma is nyomulok a gémmel ,fõleg hogy letöltöttem egy hangvezérlõs progit. Meg most fogom végigvinni másodszor...

War. War never changes.

Hmuda
Szasz all!

Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.

Elore is koszi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szasz all!

Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.

ERlore is koszi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Már létezik ilyen topic!
Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban ott folytassa! (ST:BC)

Moderátor
skorpio7
Hát én sem vagyok elájulva tőle ... már régen nem láttam , egy igazán jó űr-game-et .És nem is nagyon lesz addig , amíg ki nem jön vagy az IG3 vagy a Hagemonia .Utánna pedig az X2 és a Freelancher lesznek azok , amik megérdemlik a figyelmet .Más programok nagyon labdába sem rúghatnak ezen a téren .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

FREAK
Jó, lehet hogy ST fanok örülnek neki, de sajnos számomra az első "galaktikus összecsapás" annyira silány élményt nyújtott, hogy el is ment tőle a kedvem. Mondjuk eleve rosszul vagyok, amikor a tévében olyat hallok, hogy "fotontorpedók élesítve!"............. 😊))))))))
Maga a csata meg : piros csík, zöld csík, tyúúúúú, tyúúúúúú, bummm.......

Riszpekk

skorpio7
Szia KeWiN ! 😊
ITT megtalálod a másik topic-ot is , ahol hozzád hasonlóan tetszik nekik a game . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hmmm, nekem most ez az aktualis kedvenc jatekom...szerintem az eddigi 1ik legjobb ST jatek, ami megjelent...javaslom nezd meg meg 1* 😊 ugysincs most semmi ami erdekes lenne 😊

FREAK
Ugyan már, jövő nyáron már nem érdemes nekiállni 😊

Riszpekk

Még nem teszteltem, de ott hever az asztalomon!

Majd ha GOTHIC-ot kivégeztem, jöhet!
FREAK
Tegnap kipróbáltam, aztán uninstall. Dicséretes az ötlet, de sajna nem egy játszható darab.

Riszpekk

Udv Mindenkinek! Senki nem jatszik ezzel a jatekkal ? Ha barkinek kerdese van szoljon (bar meg en sem jatszottam vegig, de szivesen segitek)

Udv : KeWiN