32
Star Trek: Bridge Commander
  • Narxis
    Tudtommal nincs.
  • blood17
    Hello mindenki Magyarítás van hozzá???
  • LegionarR
    nah... csak én jácccok már ezzel?
    a www.filefront.com on van egy jó link hozzá ahol nagyon király modokat lehet leszedni. Próbálja mindenki ki!
  • Borg
    A multi részét a lent említett modnak egy patch formájában fogom megcsinálni.
    Majd akkor fellendítjük;)
  • Tuvok #28
    Armada II-zni szoktam :)
  • PiszkosFred
    Picit meglepodtem amikor ezt a csak 20-30 kommentes topikot meglattam. Pedig ugy emlexem hogy anno igencsak nagy forgalmu volt.. Hova tunt? Vagy masik forumon lett volna?

Egyebkent jatszik meg vele valaki multiban? Vagy mara mar teljesen lecsengett?
  • Tomalak
    Bridge Commander 2 lesz?
  • Palleon_home
    Hát ez igazán sajnálatos, de jó lesz így is.
  • Borg
    Nincs, bár.. nem tartana sokáig lefordítani, mert scriptelve van az egész úgyis.
  • Palleon_home
    A játékhoz van magyarosítás?
  • Tuvok #22
    gratula, nagyon jó lett a képek alapján
  • Tuvok #21
    gy.k.: ST topik :)
  • Borg
    Örömmel jelenthetem be, hogy letölthető a Chronowerx Bridge Commander Mod V3 első nyilvános verziója!

A mod 155MB, és alapjaiban felfrissíti az eredeti játék élményét!
    A bővebb leírását a letöltésnél megtaláljátok.

Képeket a Star Trek topicban, illetve a cwx-en is találtok, jó sokat.
  • Dns5000
    koszi :)
  • Braveheart
    Hali! Ha valaki tudja, honnét lehet letölteni a STAR TREK:ARMADA2-t, az lécci adjon egy linket! Előre is köszi!
  • Braveheart
    www.gamecommander.com trial ver.
  • Braveheart
    Hali! Ha valaki tudja, honnét lehet letölteni a STAR TREK:ARMADA2-t, az lécci adjon egy linket! Előre is köszi!
  • Dns5000
    Milyen hangvezerlos progit? honnan? urlt please
  • Braveheart
    hát hülyék vagytok...Maga a csata meg : piros csík, zöld csík, tyúúúúú, tyúúúúúú, bummm.......
    persze akkor mondjad milyennek kéne lennie a csatának? Én tök élveztem az összes harcot, még ma is nyomulok a gémmel ,főleg hogy letöltöttem egy hangvezérlős progit. Meg most fogom végigvinni másodszor...
  • Hmuda
    Szasz all!

Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.

Elore is koszi.
  • Hmuda
    Szasz all!

Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.

ERlore is koszi.
  • Borg
    Már létezik ilyen topic!
    Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban ott folytassa! (ST:BC)

Moderátor
  • skorpio7
    Hát én sem vagyok elájulva tőle ... már régen nem láttam , egy igazán jó űr-game-et .És nem is nagyon lesz addig , amíg ki nem jön vagy az IG3 vagy a Hagemonia .Utánna pedig az X2 és a Freelancher lesznek azok , amik megérdemlik a figyelmet .Más programok nagyon labdába sem rúghatnak ezen a téren .
  • FREAK
    Jó, lehet hogy ST fanok örülnek neki, de sajnos számomra az első "galaktikus összecsapás" annyira silány élményt nyújtott, hogy el is ment tőle a kedvem. Mondjuk eleve rosszul vagyok, amikor a tévében olyat hallok, hogy "fotontorpedók élesítve!"............. :)))))))))
    Maga a csata meg : piros csík, zöld csík, tyúúúúú, tyúúúúúú, bummm.......
  • skorpio7
    Szia KeWiN ! :)
    ITT megtalálod a másik topic-ot is , ahol hozzád hasonlóan tetszik nekik a game . :)
  • KeviN
    Hmmm, nekem most ez az aktualis kedvenc jatekom...szerintem az eddigi 1ik legjobb ST jatek, ami megjelent...javaslom nezd meg meg 1* :) ugysincs most semmi ami erdekes lenne :)
  • FREAK
    Ugyan már, jövő nyáron már nem érdemes nekiállni :)
  • Lantee
    Még nem teszteltem, de ott hever az asztalomon!

Majd ha GOTHIC-ot kivégeztem, jöhet!
  • FREAK
    Tegnap kipróbáltam, aztán uninstall. Dicséretes az ötlet, de sajna nem egy játszható darab.
  • KeviN
    Udv Mindenkinek! Senki nem jatszik ezzel a jatekkal ? Ha barkinek kerdese van szoljon (bar meg en sem jatszottam vegig, de szivesen segitek)

Udv : KeWiN