32
Star Trek: Bridge Commander
-
#32 Tudtommal nincs. -
blood17 #31 Hello mindenki Magyarítás van hozzá??? -
#30 nah... csak én jácccok már ezzel?
a www.filefront.com on van egy jó link hozzá ahol nagyon király modokat lehet leszedni. Próbálja mindenki ki! -
Borg #29 A multi részét a lent említett modnak egy patch formájában fogom megcsinálni.
Majd akkor fellendítjük;) -
#28 Armada II-zni szoktam :) -
#27 Picit meglepodtem amikor ezt a csak 20-30 kommentes topikot meglattam. Pedig ugy emlexem hogy anno igencsak nagy forgalmu volt.. Hova tunt? Vagy masik forumon lett volna?
Egyebkent jatszik meg vele valaki multiban? Vagy mara mar teljesen lecsengett? -
#26 Bridge Commander 2 lesz? -
#25 Hát ez igazán sajnálatos, de jó lesz így is. -
Borg #24 Nincs, bár.. nem tartana sokáig lefordítani, mert scriptelve van az egész úgyis. -
#23 A játékhoz van magyarosítás? -
#22 gratula, nagyon jó lett a képek alapján -
#21 gy.k.: ST topik :) -
Borg #20 Örömmel jelenthetem be, hogy letölthető a Chronowerx Bridge Commander Mod V3 első nyilvános verziója!
A mod 155MB, és alapjaiban felfrissíti az eredeti játék élményét!
A bővebb leírását a letöltésnél megtaláljátok.
Képeket a Star Trek topicban, illetve a cwx-en is találtok, jó sokat. -
Dns5000 #19 koszi :)
-
Braveheart #18 Hali! Ha valaki tudja, honnét lehet letölteni a STAR TREK:ARMADA2-t, az lécci adjon egy linket! Előre is köszi! -
Braveheart #16 www.gamecommander.com trial ver. -
Braveheart #15 Hali! Ha valaki tudja, honnét lehet letölteni a STAR TREK:ARMADA2-t, az lécci adjon egy linket! Előre is köszi! -
Dns5000 #14 Milyen hangvezerlos progit? honnan? urlt please -
Braveheart #13 hát hülyék vagytok...Maga a csata meg : piros csík, zöld csík, tyúúúúú, tyúúúúúú, bummm.......
persze akkor mondjad milyennek kéne lennie a csatának? Én tök élveztem az összes harcot, még ma is nyomulok a gémmel ,főleg hogy letöltöttem egy hangvezérlős progit. Meg most fogom végigvinni másodszor... -
#11 Szasz all!
Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.
Elore is koszi. -
#10 Szasz all!
Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.
ERlore is koszi. -
Borg #9 Már létezik ilyen topic!
Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban ott folytassa! (ST:BC)
Moderátor -
#8 Hát én sem vagyok elájulva tőle ... már régen nem láttam , egy igazán jó űr-game-et .És nem is nagyon lesz addig , amíg ki nem jön vagy az IG3 vagy a Hagemonia .Utánna pedig az X2 és a Freelancher lesznek azok , amik megérdemlik a figyelmet .Más programok nagyon labdába sem rúghatnak ezen a téren . -
#7 Jó, lehet hogy ST fanok örülnek neki, de sajnos számomra az első "galaktikus összecsapás" annyira silány élményt nyújtott, hogy el is ment tőle a kedvem. Mondjuk eleve rosszul vagyok, amikor a tévében olyat hallok, hogy "fotontorpedók élesítve!"............. :)))))))))
Maga a csata meg : piros csík, zöld csík, tyúúúúú, tyúúúúúú, bummm....... -
#6 Szia KeWiN ! :)
ITT megtalálod a másik topic-ot is , ahol hozzád hasonlóan tetszik nekik a game . :) -
KeviN #5 Hmmm, nekem most ez az aktualis kedvenc jatekom...szerintem az eddigi 1ik legjobb ST jatek, ami megjelent...javaslom nezd meg meg 1* :) ugysincs most semmi ami erdekes lenne :) -
#4 Ugyan már, jövő nyáron már nem érdemes nekiállni :) -
Lantee #3 Még nem teszteltem, de ott hever az asztalomon!
Majd ha GOTHIC-ot kivégeztem, jöhet! -
#2 Tegnap kipróbáltam, aztán uninstall. Dicséretes az ötlet, de sajna nem egy játszható darab. -
KeviN #1 Udv Mindenkinek! Senki nem jatszik ezzel a jatekkal ? Ha barkinek kerdese van szoljon (bar meg en sem jatszottam vegig, de szivesen segitek)
Udv : KeWiN