18
-
#18 na azér nem adagolják azt olyan gyorsan intelék
ugyanis a piacpolitikára is gondolnak... -
#14 sztem inkább a +os döglik meg:)
ez inkább exponenciális függvény Mhz-ben és teljesítményben meg lineáris
helyesen fogalmaztam?
De egy exponenciális kis intervallumon lehet lineárissal közelíteni, de utána váltani kell.
Erre utal az is hgoy most kb heti 25mhz de majd egyszer napi 25mhz-lesz.
Majd egyszer... de nem most. -
#11 LAci73 - khm
A cikket is olvasod vagy csak a címet?
most 25Mhz egy nap
Tehát egy hónap kb 110Mhz
ami bejön
egy év meg kcisit több mint egy giga
hát nem így van? -
#9 Intel: naponta +25 MHz - gonzales - ez azt jelenti hgoym ár most, holott erről szó sincs.
Jameska - azért valld be, nem lassú a 2.2-es P4...
Supergamer - néha egyetértünk ;) -
Supergamer #8 A "Moore torveny" nem alaptetel meg csak nem is tetel...Egyszeruen Gordon bacsi rajzolt egy grefikont jo 20 evvel ezelott es megallapitotta, hogy a procik tejesitmenyben 18-24 honaponta megduplazodik.Mert akkor a meg (jobban) igaz volt, hogy teljesitmeny=megahertz
SGonzalez:en sem ertem, hogy mi ezen ilyen komlikalt...ehhez meg az informatikahoz sem kell erteni... csak magyarul..dehat vanakinek ez is nehezseget okoz -
Szepi #6 Akkor talán olvass bele a Cikkek-elemzések rovaton belül az "Intel, AMD : 64 bites processzorok" cikkébe... :))) -
#5 Én azt nem értem hogy miért nem csinálnak 64 meg 128 bites processzorokat??? -
#1 Az idő azonban úgy rohan, hogy most már ott tartunk, hogy a modern mikroprocesszorok frekvenciája hetenként átlagosan annyival növekszik, mint amennyi az első 486-os chip frekvenciája volt, azaz 25 MHz-cel. Úgy gondolom, hogy nem vagyunk már messze attól, hogy a mikroprocesszorok frekvenciája naponta növekedjen ugyanennyivel
- szal jelent pillanatban csak hetente 25Mhz - ne ferdítsünk már a címben