Hamarabb jön az Intel Deerfield és Madison
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Itt a teljesitmeny jon ki 90%-ban, es az ar."
Az otthoni felhasználóknál igen. A piac nagyobb része pedig inkább többet fizet azért, hogy TUTIRA ne legyen gáz a gépekkel, mert neki az a kiesés több kárt okoz, mint az a kis plusz, amit a P4-ért fizet.
Az otthoni felhasználóknál igen. A piac nagyobb része pedig inkább többet fizet azért, hogy TUTIRA ne legyen gáz a gépekkel, mert neki az a kiesés több kárt okoz, mint az a kis plusz, amit a P4-ért fizet.
Szerintem az iNTEL mellett most fokepp (nem egyedul) a tapasztalata szol.A "nagyobb" cegeknek, meg altalaban mindenkinek (aki nem arerzekeny) egy kiforrot megoldas a jo valasztas.De most eppen (lehet, hogy 3 honap mulva mas lesz a helyzet, bar egyenlore valoszinutlennek tunik) ott tartunk, hogy nem nagyon eri meg iNTEL-t venni.
A kerdes szerintem amit fel kell tenni, hogy mire jo, mi fontos, es mire hasznalod a procid.
Itt a teljesitmeny jon ki 90%-ban, es az ar.Ha egy termek mind2ben jobb mint a masik szerintem (most) egyertelmu, hogy melyiket kell valasztani.
A masik dolog, ami nagyon fontos, mind1, hogy milyen jo termeket arulsz, ha nem csomagolod be jol akkor mindenki a roszabb (de szebben csomagoltat) fogja venni.Itt a iNTEL a viszonylag gyenge P4el tud aratni, mert a marketingje messzemenoleg jobb mint az AMDje.Ha a wc tetot felhajtod mar ott is az iNTEL inside olvashato.
En ezt, igy latom, lehet, de persze lehet, hogy tevedek
A kerdes szerintem amit fel kell tenni, hogy mire jo, mi fontos, es mire hasznalod a procid.
Itt a teljesitmeny jon ki 90%-ban, es az ar.Ha egy termek mind2ben jobb mint a masik szerintem (most) egyertelmu, hogy melyiket kell valasztani.
A masik dolog, ami nagyon fontos, mind1, hogy milyen jo termeket arulsz, ha nem csomagolod be jol akkor mindenki a roszabb (de szebben csomagoltat) fogja venni.Itt a iNTEL a viszonylag gyenge P4el tud aratni, mert a marketingje messzemenoleg jobb mint az AMDje.Ha a wc tetot felhajtod mar ott is az iNTEL inside olvashato.
En ezt, igy latom, lehet, de persze lehet, hogy tevedek
Persze, 1ik proci sem tökéletes. Az Intel a piacvezető, hiszen az sokkal több területet lefed a különböző típusaival, míg az AMD inkább otthoni, és hasonló elvárású gépekbe szánja a prockóit. Ha csak az otthoni gamer gépjeibe szánt procikat nézzűk, akkor már szerintem nem olyan nagy a különbség az AMD és Intel procik piaci részesedése között, sőt...
Ha annyira rossz választás az Intel, akkor miért nem az AMD a piacvezető az eladott procik számában és összteljesíményében? Hidd el, elég sok érv szól még mindig az AMD ellen és egyben az Intel mellett. Az ár/teljesítmény csak 1 a sok szempont között. Ráadásul nem is mindig a legfontosabb. Illetve neked meg (talán) nekem is az egyik legfontosabb, de elhiheted, hogy nem az otthoni felhasználók játékra szánt gépei teszik ki a piac nagyobbik részét. (Én pl nem is játszom sokat. Újabban pedig egy 3 éves játékkal töltöm ezt a kis időt is.) Nem, nem azért mert más nem fut...
Supergamernek teljesen igaza van, én is ezt gondolom, ahogyan azt a #1 hozzászólásomban le is írtam. A fanok meg vegyék csak mindig ugyanazt, aztán éljenek boldogan a szarul választott procijukkal. Régen én is az Intel mellett tettem le a voksomat, de a ma Athlonok a legjobbak a mindennapi játékra 😊, és minden másra...
Pheel:
Szerintem teljesen mind1, hogy kire gondolt, aki nem ar teljeszitmeny alapjan vasarol arra ezek mind igazak.Szerintem, nagyon nagyon kicsi az a terulet ahova ma erdemes iNTEL-t venni.Egoizmusrol szo sincs felreolvastam.Sajnalom elo elo fordul .. az emberek hibaznak.De amit mondtam akkor is igaz, sot bizonyos szinten meg a cikkhez is tartozik.
De sajnalom...eluralkodott egy pillanatra a fejetlenseg.Barhol barmit olvasok visszaelnek a nickemmel, mindenki hulyenek nez, stb.
Megegyszer elnezest.
Szerintem teljesen mind1, hogy kire gondolt, aki nem ar teljeszitmeny alapjan vasarol arra ezek mind igazak.Szerintem, nagyon nagyon kicsi az a terulet ahova ma erdemes iNTEL-t venni.Egoizmusrol szo sincs felreolvastam.Sajnalom elo elo fordul .. az emberek hibaznak.De amit mondtam akkor is igaz, sot bizonyos szinten meg a cikkhez is tartozik.
De sajnalom...eluralkodott egy pillanatra a fejetlenseg.Barhol barmit olvasok visszaelnek a nickemmel, mindenki hulyenek nez, stb.
Megegyszer elnezest.
sok hülye.
ennek mi a köze a cikkhez?
ennek mi a köze a cikkhez?
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Ez rendkivul humoros hozzaszolas volt... minenki dol a rohogestol, csak igy tovabb.
Elmondom neked megegyszer, semmi de semmi bajom sem volt az iNTELllel, amig normalis procikat gyartott.Nekem is van/volt egy ket iNTELES gepem, de most egyszeruen semmi sem szol mellette.Ezt mindenki fel tudja fogni(tisztelet a kivetelnek).Ha az iNTEL lesz ujra a jobb akkor azt veszek.De hat ha te nem a legjobb ar teljesitmenyu procit veszed...akkor vagy tobb a penzed mint az eszed, vagy nem ertesz hozza.(vagy csak fanatikus vagy)
De tenyelg rendkivul humoros volt a hozzaszolasod..A ralf biztos pillanatokon belul meg is jelenik rohogni rajta...az aztan nagy elismeres lesz..
Elmondom neked megegyszer, semmi de semmi bajom sem volt az iNTELllel, amig normalis procikat gyartott.Nekem is van/volt egy ket iNTELES gepem, de most egyszeruen semmi sem szol mellette.Ezt mindenki fel tudja fogni(tisztelet a kivetelnek).Ha az iNTEL lesz ujra a jobb akkor azt veszek.De hat ha te nem a legjobb ar teljesitmenyu procit veszed...akkor vagy tobb a penzed mint az eszed, vagy nem ertesz hozza.(vagy csak fanatikus vagy)
De tenyelg rendkivul humoros volt a hozzaszolasod..A ralf biztos pillanatokon belul meg is jelenik rohogni rajta...az aztan nagy elismeres lesz..
"egy alphára csűkulccsal! kell felrakni már a bordát - hátha termel valami hőt ...
"
ez mar megint magaert beszel...csak ennyit mondok
"
ez mar megint magaert beszel...csak ennyit mondok
ez nagy?
van ennél nagyobb is arrafelé
pl egy alphára csűkulccsal! kell felrakni már a bordát - hátha termel valami hőt ...
van ennél nagyobb is arrafelé
pl egy alphára csűkulccsal! kell felrakni már a bordát - hátha termel valami hőt ...
Én azt nem értem, hogy mit kínlódtok? Ezek 64 bites szerverekbe szánt procik. Ettől nem változik az otthoni gépek piaca...
Hülye vagy te. Neked az jó, ha a két fő otthoni procigyártó közül az egyik teljesen kiszoríja a másikat? 100000 alatt nem kapnád meg a szaros kis P4-edet...
Úgyhogy: Hajrá AMD & Intel!
Úgyhogy: Hajrá AMD & Intel!
Ralf & Rajongo