24
-
#24 "Itt a teljesitmeny jon ki 90%-ban, es az ar."
Az otthoni felhasználóknál igen. A piac nagyobb része pedig inkább többet fizet azért, hogy TUTIRA ne legyen gáz a gépekkel, mert neki az a kiesés több kárt okoz, mint az a kis plusz, amit a P4-ért fizet. -
Supergamer #22 Szerintem az iNTEL mellett most fokepp (nem egyedul) a tapasztalata szol.A "nagyobb" cegeknek, meg altalaban mindenkinek (aki nem arerzekeny) egy kiforrot megoldas a jo valasztas.De most eppen (lehet, hogy 3 honap mulva mas lesz a helyzet, bar egyenlore valoszinutlennek tunik) ott tartunk, hogy nem nagyon eri meg iNTEL-t venni.
A kerdes szerintem amit fel kell tenni, hogy mire jo, mi fontos, es mire hasznalod a procid.
Itt a teljesitmeny jon ki 90%-ban, es az ar.Ha egy termek mind2ben jobb mint a masik szerintem (most) egyertelmu, hogy melyiket kell valasztani.
A masik dolog, ami nagyon fontos, mind1, hogy milyen jo termeket arulsz, ha nem csomagolod be jol akkor mindenki a roszabb (de szebben csomagoltat) fogja venni.Itt a iNTEL a viszonylag gyenge P4el tud aratni, mert a marketingje messzemenoleg jobb mint az AMDje.Ha a wc tetot felhajtod mar ott is az iNTEL inside olvashato.
En ezt, igy latom, lehet, de persze lehet, hogy tevedek -
#21 Egyetértek, de tegyük hozzá, hogy a mi árérzékeny térségünkről beszélve csupán. -
#20 Persze, 1ik proci sem tökéletes. Az Intel a piacvezető, hiszen az sokkal több területet lefed a különböző típusaival, míg az AMD inkább otthoni, és hasonló elvárású gépekbe szánja a prockóit. Ha csak az otthoni gamer gépjeibe szánt procikat nézzűk, akkor már szerintem nem olyan nagy a különbség az AMD és Intel procik piaci részesedése között, sőt... -
#19 Ha annyira rossz választás az Intel, akkor miért nem az AMD a piacvezető az eladott procik számában és összteljesíményében? Hidd el, elég sok érv szól még mindig az AMD ellen és egyben az Intel mellett. Az ár/teljesítmény csak 1 a sok szempont között. Ráadásul nem is mindig a legfontosabb. Illetve neked meg (talán) nekem is az egyik legfontosabb, de elhiheted, hogy nem az otthoni felhasználók játékra szánt gépei teszik ki a piac nagyobbik részét. (Én pl nem is játszom sokat. Újabban pedig egy 3 éves játékkal töltöm ezt a kis időt is.) Nem, nem azért mert más nem fut... -
#18 Supergamernek teljesen igaza van, én is ezt gondolom, ahogyan azt a #1 hozzászólásomban le is írtam. A fanok meg vegyék csak mindig ugyanazt, aztán éljenek boldogan a szarul választott procijukkal. Régen én is az Intel mellett tettem le a voksomat, de a ma Athlonok a legjobbak a mindennapi játékra :), és minden másra... -
Supergamer #17 Pheel:
Szerintem teljesen mind1, hogy kire gondolt, aki nem ar teljeszitmeny alapjan vasarol arra ezek mind igazak.Szerintem, nagyon nagyon kicsi az a terulet ahova ma erdemes iNTEL-t venni.Egoizmusrol szo sincs felreolvastam.Sajnalom elo elo fordul .. az emberek hibaznak.De amit mondtam akkor is igaz, sot bizonyos szinten meg a cikkhez is tartozik.
De sajnalom...eluralkodott egy pillanatra a fejetlenseg.Barhol barmit olvasok visszaelnek a nickemmel, mindenki hulyenek nez, stb.
Megegyszer elnezest.
-
#16 Arra nem gondolsz, hogy nem rád hanem a lapra gondolt? Ekkora egy egoistát... :-P -
#15 sok hülye.
ennek mi a köze a cikkhez? -
Supergamer #14 Ez rendkivul humoros hozzaszolas volt... minenki dol a rohogestol, csak igy tovabb.
Elmondom neked megegyszer, semmi de semmi bajom sem volt az iNTELllel, amig normalis procikat gyartott.Nekem is van/volt egy ket iNTELES gepem, de most egyszeruen semmi sem szol mellette.Ezt mindenki fel tudja fogni(tisztelet a kivetelnek).Ha az iNTEL lesz ujra a jobb akkor azt veszek.De hat ha te nem a legjobb ar teljesitmenyu procit veszed...akkor vagy tobb a penzed mint az eszed, vagy nem ertesz hozza.(vagy csak fanatikus vagy)
De tenyelg rendkivul humoros volt a hozzaszolasod..A ralf biztos pillanatokon belul meg is jelenik rohogni rajta...az aztan nagy elismeres lesz.. -
Supergamer #13 "egy alphára csűkulccsal! kell felrakni már a bordát - hátha termel valami hőt ...
"
ez mar megint magaert beszel...csak ennyit mondok -
#11 ez nagy?
van ennél nagyobb is arrafelé
pl egy alphára csűkulccsal! kell felrakni már a bordát - hátha termel valami hőt ...
-
#9 Én azt nem értem, hogy mit kínlódtok? Ezek 64 bites szerverekbe szánt procik. Ettől nem változik az otthoni gépek piaca... -
#6 Ralf & Rajongo
Amúgy mi a bajotok??? -
#5 Értelmes hozzászólás volt Rajongo, köszönjük...
Everybody suxx -
#3 Hülye vagy te. Neked az jó, ha a két fő otthoni procigyártó közül az egyik teljesen kiszoríja a másikat? 100000 alatt nem kapnád meg a szaros kis P4-edet...
Úgyhogy: Hajrá AMD & Intel! -
#1 Hajrá AMD, ne legyen má' olyan könnyű dolga az Intelnek. Amúgy nem vagyok AMD fanatikus, mindig azt veszem, ami az árához képest a legjobb teljesítményt és stabilitást nyújtja. Szerintem mindenkinek ezt kellene tennie...