Warrior Kings

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scynetyc
Hi valaki!

Warrior Kings nem akar menni az XP-n. Létezik ez?
Ha ráklikkelek akár a tutoriálra akár a küldetésre, kilép a tálcára a játékból.
Abit st6 512 mega ram 756 mhz celeron proci, Pixelwiev Geforce 2 mx400 64 megás videokártya van .Probálgattam az nvidia drivereket cserélgetni, de ugy sem müködik.

Van valakinek ötlete, azon kivül hogy a Win 98 se-t tegyem fel?
FREAK
olvass vissza, nekem rémlik valami

Riszpekk

Hali! Volt valakinek olyan porblémája, hoty nem volt hangja... ?

Aborg
Egy haver meg szeretné venni a gamet, de nem tudja futna e neki Windows 2000 Professional alatt. Menne a dolog?
http://ebola.uw.hu

ha kell valakinek a "beta" ISOja az dobjon egy mailt...

skorpio7
Egy jó hír a játékot váróknak ... VÉGRE GOLD !!!
Lehet , hogy tényleg egy bétá-val nyomtuk eddig ?!
Nem csodálkoznék , ha most kijönne egy "FINAL" warez változat is .A hivatalos megjelenés Április 15.-e . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

I.C.ram
FTP accouunt johet 😊)

kar hogym ar nincs meg 😞( nagyon kene mert a RIP allandoan kilep
I.C.ram
honnan tudom leszedni az ISO-t?
OliApa
Totál igaz. . .
Icebird
Meglátásom szerint ez még nem a teljes verzió.Mivel egyrészt a kiadás időpontja 2002.03.25-re van irva .Másrészt az is arról árulkodik hogy van egy árva Campaign és 1 tutorial ,és ezzel zöld.Előszőr meg azt hittem hogy nincs hang alatta ,csendes az egész,hiányolom a muzsikát.Mert ha ez lenne a full akkor nagyon silány.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

FREAK
Én tudom, miről beszéltek, de a város 10 m magasból is jól néz ki, és akkor még a talaj is cool!

Riszpekk

FREAK
Érdekes, engem nem zavart. De meg is kérdezném: MAGADNÁL VAGY TE, HOGY EGY MÉTERRE BEZOOMOLSZ???

Mégis, mit látsz közvetlen közelről??? Nálam a legdurvább zoom is 10-12 méterrel a talaj fölött tartotta a kamerát, és akkor már látsz mindent szál búzát, de még kurva jól néz ki a talaj.

Ez megint sima kötekedés.

Riszpekk

OliApa
A program ilyen. Messziről nem zavaró, közelről meg játszhatatlan. : )
OliApa
Köszi, de már a másodiknál tartok!

Hát bizony, eddig azt hittem, vmi jó fajta gépem van. . . : (
OliApa
Tud valaki mentéseket küldeni, vagy vmilyen helyet, ahonnan leszedhetem? Sajnos, nincs skirmish mód, így csak multiban lehet gyakorolni offline, de akkor nincs ellenség, így hamar megunható. . . : (
De szép a program, a kölkeim nyüstölnek, segítsen már vki rajtunk, kap egy CD-t ajándékba!
FREAK
de nem is értem, miért játszik valaki kétgombossal

így könnyű a programot fikázni 😊

Riszpekk

magus
win2k-m van...

FREAK
SZopás.

Riszpekk

FREAK
A szöget a középső gomb lenyomásával tudod állítani, ha a freelook be van kapcsolva.

Riszpekk

FREAK
Most people have found that using the 12.41 certified drivers or using the latest 27.42 Beta drivers gives very much better frame rates in Warrior Kings

Riszpekk

FREAK
Csak winme alatt van fagyi, de nálam már volt olyan, hogy úgy hagytam, és fél óra múlva kilépett.

Riszpekk

FREAK
1. Olvasd el a site-on levő FAQ-t, vagy olvass vissza a topikban, bemásoltam a lényeget.

2. A játékmenet a 3. epizód környékén kezd összeállni, és szerintem nagyon jól megcsinálták a fokozatoságot.

Riszpekk

Blasta
Csá!
Ha WinXP-d van, akkor rakd vissza a windowsos drivert a GF2-re és begyorsul! Elbaszták a fejlesztők az nVidiás kártyák kezelését (hát persze. mi mást tudtak volna elkurni???)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hmuda
Lenne egy kérdésem:
Leszedtem a demót, ami ritka sz*r volt. Lassú töltés és kilépéskor fagyott. Nem tudja valaki, hogy ez a kifagyás a RIPben is megvan?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
Ki lett próbálva multiban, igaz, nem eléggé. Szóval kezdtünk egy 7 playeres kört, aminek az lett a vége, hogy az egyik skac 25 perc után eleresztett két Abaddont, de mivel először játszott vele, nem is tudta mit csinál, és észre sem vette, hogy a "kis" háziállatkái elsétáltak a legközelebbi városokig, és szarrá taposták őket. Fél óra után, kiírta a progi, hogy nyertünk (négyen voltunk szövetségben) és persze senki nem vágta, hogy ugyan, miért nyertünk, hiszen még hadseregünk se volt. Erre átjöttek a "vesztesek" a másik szobából, hogy "kösz, jó poén volt a nagy piros gecó".........

Egy másik menetben csak ketten kezdtük el egy 2 vagy 3 playeres mapen, és 30-40 perc után volt egy gyenge próbálkozásom egy ostromra, persze minden ostromcucc nélkül. Az eredmény teljes szívás, bár sikerült felégetni a falak egy részét, meg a gatehouse-t, de bent már nem volt esélyem (azzal az ötven mercenary-vel..... 😊)) AZtán sajnos időhiány miatt abba kellett hagyni a játékot, és menteni sajna nem lehet multiban. Pedig jó lenne, mert ha kihagyjuk az ördög/angyal gyilkológépeket, akkor egy nagyon kellemes egész napos háborút lehet vele vívni.

Riszpekk

Hat szedd a qczi-rol,az biztos jo es onnan gyorsan szedi.

Blasta
GET DA FAK
AUT OF HÍR
BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADERFAKING SIT ASZ.

FREAK
Azoknak, akik szerint a játékmenet (multiban) túl lassú :

csináltam egy próbát. A kezdőértékeket 5000-re állítottam, és kezdésnél benyomtam a gyorsítást.
Figyeltem az órát, és 15 perc elteltével egy egész szigetet elfoglaló nagyváros állt előttem, majdnem minden felépíthető épülettel, több mint 8000 egység food-dal, második szintű brutál kőfalakkal körülvéve. Na? Még mindig lassú? Csak azért, mert ha láma módon alap beállításokkal kezdi el valaki a multit, akkor ugyanez LAZÁN igényelne 3 órát, ha nem többet. Szóval ésszel, emberek, mielőtt lefejeljük a felénk nyíló ajtót.................

Riszpekk

Blasta
Elmondom mi a gondom:
Emléxel annak idején az Imperium Galactika 2-re? (hogy lehetne feledni)
Na annál összetettebb 3d-s, majd mindenre kiterjedő játékmenetet nem produkáltak azóta, megkockáztatom, hogy nem csak űrstratégia szinten!

Annak ellenére, hogy imádtam, végignyomtam, nem lett volna kedvem multiba nyomni, hiszen a single játékidő is igencsak hosszura sikeredett, hátmég ha azt multiba próbálnánk produkálni!
Nagyon hosszu és lagymatag lett volna, hiába a tökéletes játékmód!
Namármost.
Ha a WK is ezen a szinten mozog, akkor igencsak unalmas Vasárnapunk lesz! Hiszen mindenki azért megy hálózni, hogy jót szórakozzon, jót játszon a haverjai ellen nem pedig órákig ellenséget nem látva magába ücsörögjön. Ezt ne úgy fogd fel, hogy "muszály ölni", de akkor is, a multi öröme abban rejlik, hogy olyan játékokat játszhatsz, amik emberi ellenfelek ellen, hatalmas plusszt adnak! Egy IG2 szintü játék nem hiszem, hogy sokkal többet nyújtott volna multiba, mint a gép ellen!
Amint mondtam, ez otthon, egy nyugis hétvégén jó lehet, de a Rollban.....??????

FREAK
Vissza a multira : van benne diplomácia is, meg (ha jól láttam) segélyezés, szóval a sunyiságnak nem szabtak határokat. Kíváncsi vagyok a nagy szövetségekre és a végén a hatalmi belviszályokra! 😊)))

Riszpekk

FREAK
Jaja 😊 Van egy fansite contest, amin lehet nyerni egy Radeon 8500-t 😊))))))) Királyság

Riszpekk

FREAK
Ja, és a linkek között az ATi szerepel, az nVidia nem, úgyhogy talán ez az (egyik) első game, amit végre inkább Radeonra optimalizáltak (megjegyzem a KyroII-t is szereti 😊

Riszpekk

FREAK
Nvidia Drivers causing problems?
There is a serious known issue with many games caused by an error in the drivers for Nvidia cards other than the 12.41 WHQl certified drivers. This causes very slow frame rates even on powerful machines. Most people have found that using the 12.41 certified drivers or using the latest 27.42 Beta drivers gives very much better frame rates in Warrior Kings (and indeed in most other DirectX based games). For Nvidia based hardware it is always worth while perusing the comprehensive troubleshooting FAQ at: http://www.geforcefaq.com

VIA Motherboard?
People using computers with VIA motherboards are well advised to ensure that they have the latest "VIA 4-in-1" upgrades installed. Check out your motherboard against the lists on http://www.viaarena.com/?PageID=1 . The AGP drivers are especially important to game performance, but these upgrades provide overall improvements.

What is the minimum spec machine for Warrior Kings?

A : CPU: 350Mhz, System RAM: 128Mb, Video: Minimum 8Mb with 3D Acceleration and DirectX 8 compliant.

--------------------------------------------------------------------------------

What is the recommended spec machine for Warrior Kings?

A : CPU: 733Mhz, System RAM: 256Mb, Video: We would recommend a card with 32Mb RAM and DirectX 8 compliant.

--------------------------------------------------------------------------------

What operating system do I need to have, to run Warrior Kings?

A : Warrior Kings will run on the following operating systems: Windows 95a, Windows 95b, Windows 98se, Windows 98, Windows 2000, Windows ME and Windows XP.

Riszpekk

Blasta
FAK

FREAK
minimum 30 fps 😊

Riszpekk

Blasta
A minimum érdekelne!

FREAK
nálam faszán fut, szóval nincs gáz vele

Riszpekk

Blasta
Esetleg idővel! Szerinted milyen a gépigénye?

FREAK
Attól nem kell félni. Hadseregeket, városokat minden mágia nélkül is lehet nyomatni, de ha igazi mazo vagy, akkor belemész a mágikus dolgokba.

Riszpekk

Blasta
Hát azokat lehet, hogy nem fogom kedvelni, de ha nem csak azon mulik a dolog, akkor mint "special weapon"-ökként használhatjuk őket!

FREAK
Hát ja, az nem árt. Kibaszott sok egység és épület van, és kibaszott sok dolgot tudnak csinálni. Amit te nem fox szeretni az az, hogy a jó és gonosz istenek segítségével különböző mágikus tevékenységek is vannak. Egyszerűbb esetben csak egy sima gyógyító monk, aki jobban gyógyít, ha van a városban katedrális, és még jobban, ha van bishop meg ilyenek.... De amibe még nekem sem volt kedvem belemenni, az a mindenféle mágikus harci eszközök. Persze játszhatunk úgy is, hogy bizonyos dolgokat megtiltunk (CS - no sniper) 😊)))))))

Riszpekk

Blasta
OK. Akkor valamikor átugranék érte, hogy kicsit edzek rá vasárnap előtt!

FREAK
Nálam vol hang a ripben. De már megvan a full is, és tegnap kipróbáltam a single-t is.

Az eleje elég bugyuta, majdnem abba is hagytam, de a második epizód (szerencsére az első csak negyedóra), már nem rossz. Buggal hálistennek még nem találkoztam, és a szaggatás sem jelentkezett, bár az első rész végén a nagy csatánál érezhető volt a proci izzadságszaga (vagy a videokártyáé? Mindig keverem 😊

Viszont a multi sem olyan vészes ám, gyerekek. Be lehet állítani a kezdő nyersanyag, kaja és arany mennyiséget, vagyis kapásból nem kell fél évet várni az első komolyabb építkezésre, és a játék sebességét is lehet szabályozni (lassú-normál-turbo). Ezt bővebben majd a hétvégi tesztkör után elemezném.

Riszpekk

Meg van a rip .(közönség : huuuu).A proplémám ,hogy nincs hang. Ez általános v. csak nálam van így ?
Egyébként jól néz ki. Engem inkább a empire earthra emlékeztet.
Blasta
Moindjuk egy fél napos multi lehet, hogy nem izgatna annyira fel, de 2-3-4 órás mentek nagyon jók. Minél többen nyomjuk, annál hoszabb, ez evidens minden rts-re.

FREAK
Lámáknak gamespy review:

"...Although the more time you spend with the game's interface, the easier army group management becomes. The game does not appear to be geared towards novice gamers or those that lack the patience to become accustomed to the controls...."

"Warrior Kings has almost unlimited potential. Never before have we seen a medieval-fantasy game on such a large, yet highly detailed scale. If you've ever wanted to command a hoard of medieval-fantasy units, lay siege to a castle containing 500 troops without ample food support, and have had enough of the usual "send in the knights" military approach, then you should keep an eye out for it."

Riszpekk

FREAK
Érdekes ez nálam pl. pozitívum, hogy végre egy game, amiben lehet félnapos multikat nyomni.

Riszpekk

Blasta
Na csá. Mentem home!

Blasta
Akkor hétvégén WK!
Csak szerezzed megfele ezerrel!

Oldal 1 / 3Következő →