Warrior Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warrior Kings nem akar menni az XP-n. Létezik ez?
Ha ráklikkelek akár a tutoriálra akár a küldetésre, kilép a tálcára a játékból.
Abit st6 512 mega ram 756 mhz celeron proci, Pixelwiev Geforce 2 mx400 64 megás videokártya van .Probálgattam az nvidia drivereket cserélgetni, de ugy sem müködik.
Van valakinek ötlete, azon kivül hogy a Win 98 se-t tegyem fel?
Lehet , hogy tényleg egy bétá-val nyomtuk eddig ?!
Nem csodálkoznék , ha most kijönne egy "FINAL" warez változat is .A hivatalos megjelenés Április 15.-e . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Riszpekk
Mégis, mit látsz közvetlen közelről??? Nálam a legdurvább zoom is 10-12 méterrel a talaj fölött tartotta a kamerát, és akkor már látsz mindent szál búzát, de még kurva jól néz ki a talaj.
Ez megint sima kötekedés.
Riszpekk
Hát bizony, eddig azt hittem, vmi jó fajta gépem van. . . : (
De szép a program, a kölkeim nyüstölnek, segítsen már vki rajtunk, kap egy CD-t ajándékba!
Riszpekk
Riszpekk
2. A játékmenet a 3. epizód környékén kezd összeállni, és szerintem nagyon jól megcsinálták a fokozatoságot.
Riszpekk
Ha WinXP-d van, akkor rakd vissza a windowsos drivert a GF2-re és begyorsul! Elbaszták a fejlesztők az nVidiás kártyák kezelését (hát persze. mi mást tudtak volna elkurni???)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Leszedtem a demót, ami ritka sz*r volt. Lassú töltés és kilépéskor fagyott. Nem tudja valaki, hogy ez a kifagyás a RIPben is megvan?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egy másik menetben csak ketten kezdtük el egy 2 vagy 3 playeres mapen, és 30-40 perc után volt egy gyenge próbálkozásom egy ostromra, persze minden ostromcucc nélkül. Az eredmény teljes szívás, bár sikerült felégetni a falak egy részét, meg a gatehouse-t, de bent már nem volt esélyem (azzal az ötven mercenary-vel..... 😊)) AZtán sajnos időhiány miatt abba kellett hagyni a játékot, és menteni sajna nem lehet multiban. Pedig jó lenne, mert ha kihagyjuk az ördög/angyal gyilkológépeket, akkor egy nagyon kellemes egész napos háborút lehet vele vívni.
Riszpekk
AUT OF HÍR
BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADERFAKING SIT ASZ.
csináltam egy próbát. A kezdőértékeket 5000-re állítottam, és kezdésnél benyomtam a gyorsítást.
Figyeltem az órát, és 15 perc elteltével egy egész szigetet elfoglaló nagyváros állt előttem, majdnem minden felépíthető épülettel, több mint 8000 egység food-dal, második szintű brutál kőfalakkal körülvéve. Na? Még mindig lassú? Csak azért, mert ha láma módon alap beállításokkal kezdi el valaki a multit, akkor ugyanez LAZÁN igényelne 3 órát, ha nem többet. Szóval ésszel, emberek, mielőtt lefejeljük a felénk nyíló ajtót.................
Riszpekk
Emléxel annak idején az Imperium Galactika 2-re? (hogy lehetne feledni)
Na annál összetettebb 3d-s, majd mindenre kiterjedő játékmenetet nem produkáltak azóta, megkockáztatom, hogy nem csak űrstratégia szinten!
Annak ellenére, hogy imádtam, végignyomtam, nem lett volna kedvem multiba nyomni, hiszen a single játékidő is igencsak hosszura sikeredett, hátmég ha azt multiba próbálnánk produkálni!
Nagyon hosszu és lagymatag lett volna, hiába a tökéletes játékmód!
Namármost.
Ha a WK is ezen a szinten mozog, akkor igencsak unalmas Vasárnapunk lesz! Hiszen mindenki azért megy hálózni, hogy jót szórakozzon, jót játszon a haverjai ellen nem pedig órákig ellenséget nem látva magába ücsörögjön. Ezt ne úgy fogd fel, hogy "muszály ölni", de akkor is, a multi öröme abban rejlik, hogy olyan játékokat játszhatsz, amik emberi ellenfelek ellen, hatalmas plusszt adnak! Egy IG2 szintü játék nem hiszem, hogy sokkal többet nyújtott volna multiba, mint a gép ellen!
Amint mondtam, ez otthon, egy nyugis hétvégén jó lehet, de a Rollban.....??????
Riszpekk
Riszpekk
There is a serious known issue with many games caused by an error in the drivers for Nvidia cards other than the 12.41 WHQl certified drivers. This causes very slow frame rates even on powerful machines. Most people have found that using the 12.41 certified drivers or using the latest 27.42 Beta drivers gives very much better frame rates in Warrior Kings (and indeed in most other DirectX based games). For Nvidia based hardware it is always worth while perusing the comprehensive troubleshooting FAQ at: http://www.geforcefaq.com
VIA Motherboard?
People using computers with VIA motherboards are well advised to ensure that they have the latest "VIA 4-in-1" upgrades installed. Check out your motherboard against the lists on http://www.viaarena.com/?PageID=1 . The AGP drivers are especially important to game performance, but these upgrades provide overall improvements.
What is the minimum spec machine for Warrior Kings?
A : CPU: 350Mhz, System RAM: 128Mb, Video: Minimum 8Mb with 3D Acceleration and DirectX 8 compliant.
--------------------------------------------------------------------------------
What is the recommended spec machine for Warrior Kings?
A : CPU: 733Mhz, System RAM: 256Mb, Video: We would recommend a card with 32Mb RAM and DirectX 8 compliant.
--------------------------------------------------------------------------------
What operating system do I need to have, to run Warrior Kings?
A : Warrior Kings will run on the following operating systems: Windows 95a, Windows 95b, Windows 98se, Windows 98, Windows 2000, Windows ME and Windows XP.
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
Az eleje elég bugyuta, majdnem abba is hagytam, de a második epizód (szerencsére az első csak negyedóra), már nem rossz. Buggal hálistennek még nem találkoztam, és a szaggatás sem jelentkezett, bár az első rész végén a nagy csatánál érezhető volt a proci izzadságszaga (vagy a videokártyáé? Mindig keverem 😊
Viszont a multi sem olyan vészes ám, gyerekek. Be lehet állítani a kezdő nyersanyag, kaja és arany mennyiséget, vagyis kapásból nem kell fél évet várni az első komolyabb építkezésre, és a játék sebességét is lehet szabályozni (lassú-normál-turbo). Ezt bővebben majd a hétvégi tesztkör után elemezném.
Riszpekk
Egyébként jól néz ki. Engem inkább a empire earthra emlékeztet.
"...Although the more time you spend with the game's interface, the easier army group management becomes. The game does not appear to be geared towards novice gamers or those that lack the patience to become accustomed to the controls...."
"Warrior Kings has almost unlimited potential. Never before have we seen a medieval-fantasy game on such a large, yet highly detailed scale. If you've ever wanted to command a hoard of medieval-fantasy units, lay siege to a castle containing 500 troops without ample food support, and have had enough of the usual "send in the knights" military approach, then you should keep an eye out for it."
Riszpekk
Riszpekk