42
-
kaiser960 #42 nekem modok kénének -
#35 Nos letöltöttem a game demóját és 5 perc alatt arra a következtetésre jutottam, hogy habár a grafika nagyon jó, a játék maga leginkább valami DOOM és Quake(1) keverék mai technikával elkészítve... (azért ami előszőr megrémísztett az amikor a csávó ordítva rohan felém bommbával a kezében)
Mindenesetre ez valóban csak a gyilkolásra alapszik és nem sok története van, mondhatni kicsit gyerekes. S ezt mondom annak ellenére, hogy a SWINE-el nyomulok... :)
Ami viszon nem rossz, sőt... az a MAX Payne...
-
#29 Azok a "borítékok" a Netricsa üzenetei: infók az ellenfelekről, a pályákról, vagy csak jó dummák. Default gombkiosztás esetében egy dupla jobbklikkel tudod elolvasni őket (érdemes). -
#27 Most egy dolog.. az teny hogy szep a grafikaja! de hogy mekorra marhasag egy jatek!!!!! borzalmas! -
#25 Az egyes resz az olyan szar volt hogy 5 percel az instal utan unistal:) -
Maul #24 Én az ilyenektől folyton iszonyú fejfájást kapok. -
#23 Nincs mese ez a gamma minden FPS rajongónak ,
kötelező...a grafikája meg szerintem elképesztően jó! amúgy meg régen olvastam ilyen jó cikket,
,jó is az amikor azt veszem észre hogy röhögök a
monitor előtt:-) nice shot:-) -
#22 csak 3 honap?
talan 33 -
Árnyvadász #19 Liquid fan club! :)) Nos az elöbbihez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy bár a megállapítás igaz, hogy a játék is alaplja, de hidd el kedves Liquid, hogy lehetne egy játék bármilyen jó, hogyha fertelmes lenne a róla készített beszámoló és fordítva. És még szerény is! :)) Pacsi. -
#18 Thnx ismételten, bár az érdem ilyenkor legalább annyira a rivjú alapjául szolgáló játéké, mint az arról bemutatót karcoló emberkéé. -
Árnyvadász #16 Liquid: Valóban nagyon jól írsz! Már régebben is feltünt. Hogy az igazak megmondója legyek, több neves PC-s magazin leírásánál jobban szoktam a tieidet várni. Hiszen teljesen átfogó képet kapok, úgy ahogy azt 4 oldalban lehet, természetesen a negyedik oldal a képeké, dehát az is a játék része. Nem mondom, hogy csak így tovább, hiszen ez csak jobb lesz, tehát értelemszerűen továbbra is maradok hű olvasód. :)) -
#15 Az elso resz volt nekem az ev jateka tavaly, ezert ezt is meg kell vennem. Szerintem kihagyhatatlan. -
#14 (Magyarázat: ősrégi D&D party során vezette be kedvenc, azóta külföldre szármatott mesélőm - az MP-s klasszikus ferdítése alapján- az Anatóliai Kézigránát intézményét, a különössen nagy sebzésű fireballokat nevezve így. Költői szabadság, tudod...) -
#13 Ciki, nem ciki, nekem az anatóliai, most már így marad... :-) -
#12 ANTIOCHIAI a kézigránát, nem anatóliai... klasszikust csak pontosan illene idézni, ez így rém ciki. -
#10 Nem, nem hozzám volt szerencséd, sok altegeróm garázdálkodik még a neten... :-) -
Dante #6 4 csillag ennek...
hihetetlen. A játék jó hogy szép de egy idő után (ami azt illeti elég kis idő után) rohadt monotonná válik az egész moster cécó...
-
#4 Köszönöm a dícséretet urak - a kritikát is. Sajna egy ilyen SS jellegű FPS esetében (ami ráadásul folytatás) nem nagyon lehet mit "leírni" a konkrét játékmenetről, ha csak a fegyverek/szörnyek részletesebb jellemzését nem: ezt viszont már megtette az első részről író kolléga, nem akarom őt ismételni. Ha valami "tartalmasabb" anyagot veszünk górcső alá (pl egy új Civ-et, vagy egy normális RPG-t) akkor megpróbálunk több, a stílussal csak most ismerkedőket segítő információt is belepréselni a bemutatóba.