GF2Ti 64 MB vs. Radeon 7500
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami megér egy kis foglalkozást
de te már járott útra léptél én még a radeon 1el sokkal többet szenvedtem...
Amugy a többi driverrel szivtam rendesen, ez elöttiekből egy se volt amivel minden ment volna, hol ez nem ment, hol az fagyott le...
Szóval a mottó:
ATI KÁRTYÁHOZ (K.) ERŐS IDEGZET, KITARTÁS KELL!
Akinek ez nincs, az vegyen geforcot.
Segitségeteket kérném! Honnan lehetne Biost frissiteni egy Asus V7700 Ti GeForce 2 kártyához? Szerintetek természetes, hogy vadi uj kártyát 2000/10/10-es dátumu Biossal adnak el???
A radeon nem gát a tuningban
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!