27
Melyiket érdemes?
-
Borg #27 Tudom én, félreértés ne essék: Megéri a fáradtságot:) -
Anee #26 egy nagy fenéket kell...csak abba a tudatba kell lenni hogy egy állat vasad vanami megér egy kis foglalkozást
de te már járott útra léptél én még a radeon 1el sokkal többet szenvedtem... -
Borg #25 De van..csak nem annyira súlyosak. Pl az uj 6052 driver már mindenhol jó, csak a teljesitményt nem használja még ki 100%osan, ezen a téren javitani kell még erősen.
Amugy a többi driverrel szivtam rendesen, ez elöttiekből egy se volt amivel minden ment volna, hol ez nem ment, hol az fagyott le...
Szóval a mottó:
ATI KÁRTYÁHOZ (K.) ERŐS IDEGZET, KITARTÁS KELL!
Akinek ez nincs, az vegyen geforcot. -
Madman #24 Meddig lehet huzni egy Gef2Ti t?Memoria,Core? -
Borg #21 Milyen bugra gondolsz? Csakmert a 8500nak nincs egyse. Max a driverének VOLT. -
Mc Laca #17 © Mc Laca tegnap 22:03 | Válasz erre | #184
Segitségeteket kérném! Honnan lehetne Biost frissiteni egy Asus V7700 Ti GeForce 2 kártyához? Szerintetek természetes, hogy vadi uj kártyát 2000/10/10-es dátumu Biossal adnak el???
-
Anee #16 125ös fsb-t bírja a Duron.
A radeon nem gát a tuningban -
#14 Na megoldódott koszi -
#13 Kosz megprobalom -
#11 F-L pont ez a gondom hogy az nincsen, meg egy mail cimet is irhatnal mert a kiwis nem muxik -
#9 De mire mert nem adtak hozzá drivert -
#7 Mit kell ahhoz csinálni, hogy a Képernyő beállításainál a csatolónál mejelenjen a menu ahol kiválaszthatom a frissítést?
-
#1 Új videokártyát szeretnék venni, kb. ebben az árkategóriában, sajna GF3 már nem fér bele.
Szóval, melyiket érdemesebb szerintetek? Esetleg nyomjatok egy-két teszteredményt is, meg akármit, amitől okosabb leszek.