1
Most elmondhatod nekik !
 • skorpio7
  #1
  Legyen chello-s vagy broadband-es az ember , most érdemes véleményt mondani nekik a "csodálatos" szolgáltatásukról .

  HWSW
  Internetelőfizetőinek véleményére kíváncsi a UPC
  írta: ratonyi, idő: 19:19

  [HWSW] Online kérdőíven keresztül méri fel kábeltévés előfizetőinek véleményét a UPC. A 14 kérdésből álló kérdőív az internet-hozzáférés minőségével és az ügyfélszolgálattal kapcsolatban kialakult véleményekre és elvárásokra vonatkozó űrlapmezőkből áll, a kérdőív végén még további nyolc, személyes jellegű kérdéssel. A kérdőívet kitöltők között UPC pólót sorsolnak márciusban.
  A előfizetői véleményények és elvárások online kérdőívvel való felmérésének az érdekessége, hogy a UPC a chello szolgáltatás 2000 novemberi indítása óta nem merészkedett ilyen nagyszabású, a nyilvánosság előtt zajló internetes közvéleménykutatásra. A UPC és internetes szolgáltatásai a kezdet kezdetétől igen ellentmondásos szereplői voltak jószerivel valamennyi internetes fórumnak, s az online sajtóban számos cikk látott napvilágot a szolgáltató vélt vagy valós baklövéseiről, az ügyfelek kálváriájáról. Mint korábban beszámoltunk róla, jelenleg is több hatóság és szervezet vizsgálja a UPC egyes szolgáltatásait, így a Gazdasági Versenyhivatal, a Hírközlési Főfelügyelet és a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség is.

  Bár a kérdőív kitöltésével a UPC valamivel árnyaltabb képet kaphatna a cég imázsáról és a szolgáltatások fogadtatásáról, az eredmények értékelhetőségét jócskán megnehezíti, hogy nemcsak chellós előfizetők, hanem gyakorlatilag bárki válaszolhat a kérdésekre. A fenti malőrt leszámítva magának a felmérés gondolatát üdvözlendőnek tartjuk

  A kérdőív az alábbi URL címen érhető el:
  http://www1.gfk-wi.com/wi/p5074844/ctl.asp