Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fireburnert ugy felejts el,ahogy van.De ha nem hiszed,vedd az elõzõ sort tárgytalannak!
Tanács!!!!!!!!!!!
1.Nero5.5.8.2
2.Daemon tools3.0
3.Daemonba betöltöd az ISO-t(remélem tudod,hogy kell!!)
4.Nero elindít
5.CD COPY-kiválasztod a VIRTUÁLIS MEGHAJTÓT!!!
6.4 max 8x-os sebességgel írod ki!!!!!!
Tutkó jó lesz.Én csak így írok ki ISO-t.Még sose hibázott.A CD R_Win nem mindíg jó!
Ha rossz lesz küldök neked 1 cd-t.De nem lesz rossz!
1.Nero5.5.8.2
2.Daemon tools3.0
3.Daemonba betöltöd az ISO-t(remélem tudod,hogy kell!!)
4.Nero elindít
5.CD COPY-kiválasztod a VIRTUÁLIS MEGHAJTÓT!!!
6.4 max 8x-os sebességgel írod ki!!!!!!
Tutkó jó lesz.Én csak így írok ki ISO-t.Még sose hibázott.A CD R_Win nem mindíg jó!
Ha rossz lesz küldök neked 1 cd-t.De nem lesz rossz!
A Myth-en meddig lesz fent?
megcsinálja az írást, aztán kiírja: "Writing leadout track...plz waiting".
ezután vagy 5 percig áll az egész (cd meg se mozdul), majd a végén kiírja: "....complete". és beragad az a kurva cd az íróba, és csak reboottal tudom kiszedni. ezután persze a töküres cd fogad....mi a lóf@sz ez?

ezután vagy 5 percig áll az egész (cd meg se mozdul), majd a végén kiírja: "....complete". és beragad az a kurva cd az íróba, és csak reboottal tudom kiszedni. ezután persze a töküres cd fogad....mi a lóf@sz ez?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
én már a 2. cd-met kúrtam el.....Cdrwin, load cueshet, start recording, ennyi nem?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Ez már a full version?
Thank U.Közben megtaláltam!
djcom nyomj refresht akkor erosen mar ott van egy ideje
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Megvan!Nekem is gyün!!!!
nem megy a crack!!! mi a fasz baja lehet?
nincs repack dakotan meg :p van mar egyaltalan?
nincs repack dakotan meg :p van mar egyaltalan?
Má nemazért,de ott tag vagyok.Nem látom!
Kell!!!Mikor lesz link?
Mikorra jön le?
Bassza meg!Pont ott nem vagyok tag!
Honnan?Tudom nem pubus,de érdekelne!
egyszerûbben, és szebben
2002-06-12 Geoff Crammond's Grand Prix 4 (C) Infogrames 44x15 MB FAIRLIGHT
még egyszerûbben : KINT VAN GECA! 😄D
2002-06-12 Geoff Crammond's Grand Prix 4 (C) Infogrames 44x15 MB FAIRLIGHT
még egyszerûbben : KINT VAN GECA! 😄D
Riszpekk
Geoff Crammond's Grand Prix 4 (C) Infogrames ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAIRLIGHT : : Release Date: 6/12/2002 :
³ Cracked by: FAIRLIGHT ³ ³ Game Type: RACING ³
³ Packaged by: FAIRLIGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 1 ³ ³ Protection: C-Dilla 2.x ³
³ CD1 archives: 44 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-gp4.001 -> .044
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAIRLIGHT : : Release Date: 6/12/2002 :
³ Cracked by: FAIRLIGHT ³ ³ Game Type: RACING ³
³ Packaged by: FAIRLIGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 1 ³ ³ Protection: C-Dilla 2.x ³
³ CD1 archives: 44 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-gp4.001 -> .044
Bízok warezes barátainkban!Az F1 2002 is 2 héttel a megjelenés elõtt itt figyelt!Az októberi megjelenéshez képest meg király a bejelentés nem?
Sajnos csak egyes kiválasztottak játszhattak eddig a programmal, az már csak puszta szerencse hogy ezek közül valaki csinált pár képet a demóból.
Ha lenne demó, akkor arról már biztosan tudnál - hangos lenne tõle az egész net :-)
Ha lenne demó, akkor arról már biztosan tudnál - hangos lenne tõle az egész net :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
formula1.jatekok.hu-n a jatekhirek alatt vannak keped a gp4 demo-bol!!! Akkor hol a demo????? IDe vele!!!

Juni20-án jön!!!
Még mindig nincs fent warezen? Te jó ég. MIKOR JÖN MÁR????????????????????????????
Legujabb infok szerint csak karacsonykor jon....
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Hivalalos oldalt nem tudom (tudom ez szégyen) :-)
Azonban ide feltétlenül nézzél be ha a GP4-rõl akarsz valamit megtudni:
http://gp4.alphaf1.com/
Azonban ide feltétlenül nézzél be ha a GP4-rõl akarsz valamit megtudni:
http://gp4.alphaf1.com/
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
elcsúsztatták augusztusra talán.
nem tudja vki, mikor jön ki a játék? vagy ha kijött már, megköszönnék 1 linket
én csak az elsőt láttam:-)
Ez melyik videó ?
Ugye nem az amelyiket a program sajtóbemutatóján készítettek valamelyik olasz lap munkatársai ?
Az elég gyenge (azért is nem került ki hozzánk).
A másik videó már hetek óta elérhető nálunk is, az valóban egész jó.
Ugye nem az amelyiket a program sajtóbemutatóján készítettek valamelyik olasz lap munkatársai ?
Az elég gyenge (azért is nem került ki hozzánk).
A másik videó már hetek óta elérhető nálunk is, az valóban egész jó.
mar reg leszedtem es az. kurva jo
nem de énszerintem egy szimulátoroldalra hamarabb kitennék mint egy multival foglalkozó oldalra...
de amiatt még lehet...nézd meg ha az leszedem:-)
de amiatt még lehet...nézd meg ha az leszedem:-)
ftp://ftp.mportal.hu/gamer/movies/grand_prix_4-video.divx
ezt lattad mar ANEEE????
ezt lattad mar ANEEE????
még ingame anim sincs
demo van már valahol?
jah most F12001 üt mindent.
Eléggé flash de GP4 szőröstül bőröstül megeszi
Eléggé flash de GP4 szőröstül bőröstül megeszi
Gyerekek! Naponta jonnek az uj kepek, es most ez a video!!!!! Nagyon el vagyok szallva. De megprobalom objektiven leirni a velemenyemet.
Szoval a jo:
- Vegre eredeti karosszeria minden kocsinak.
-A kedvencem, hogy ugy latszik, ez mar nemcsak 25 fps-t kepes kipumpalni(bevallom, a kedvenc 3-ik reszem kozben neha kifojt a szemem.)
-Tenyleg sokkal valosaghubbnek erzem(persze csak a video alapjan, es az nem jelent semmit)
viszont:
- mi a velemenyetek a kormanyrol? Mert ha valosaghusegre akartak torekedni, akkor 2-es, ha viszont a hasznalhatosagra, akkor jeles.Szerintetek lenne ertelme valosaghu kormanyt beletenni?
-Nekem igaz nem, de sokaknak hianyozni fog a multiplayer neten.
-Az, hogy a jatek megjelenik X-Box-ra, magaval hoz egypar dolgot: Szerintem sokkal tobb pwenz van a fejlesztesekre, ami jo. De vajon nem fog-e ez a uj reszre szant rovid ido a jatek rovasara menni? Es nem fog-e szep magyar szoval "elarkadosodni" ez ajatek is? Geoff Crammond eddigi munkait ismerve szigoruan NEM. De mindenkeppen megvaltozik valami:Vagy megjelenik konzolra az elso etkezlab F1 szimulator, vagy mi kapunk PC-re egy konz..( jajj ezt le sem merem irni)
Elnezest, ha egy kicsit hosszu voltam, de hat ez a program.. es kerek mindenkit, aki nem ert egyet, vagy velemenye van, irja le!
Szoval a jo:
- Vegre eredeti karosszeria minden kocsinak.
-A kedvencem, hogy ugy latszik, ez mar nemcsak 25 fps-t kepes kipumpalni(bevallom, a kedvenc 3-ik reszem kozben neha kifojt a szemem.)
-Tenyleg sokkal valosaghubbnek erzem(persze csak a video alapjan, es az nem jelent semmit)
viszont:
- mi a velemenyetek a kormanyrol? Mert ha valosaghusegre akartak torekedni, akkor 2-es, ha viszont a hasznalhatosagra, akkor jeles.Szerintetek lenne ertelme valosaghu kormanyt beletenni?
-Nekem igaz nem, de sokaknak hianyozni fog a multiplayer neten.
-Az, hogy a jatek megjelenik X-Box-ra, magaval hoz egypar dolgot: Szerintem sokkal tobb pwenz van a fejlesztesekre, ami jo. De vajon nem fog-e ez a uj reszre szant rovid ido a jatek rovasara menni? Es nem fog-e szep magyar szoval "elarkadosodni" ez ajatek is? Geoff Crammond eddigi munkait ismerve szigoruan NEM. De mindenkeppen megvaltozik valami:Vagy megjelenik konzolra az elso etkezlab F1 szimulator, vagy mi kapunk PC-re egy konz..( jajj ezt le sem merem irni)
Elnezest, ha egy kicsit hosszu voltam, de hat ez a program.. es kerek mindenkit, aki nem ert egyet, vagy velemenye van, irja le!
Törölt felhasználó
csalódás??? neked lehet...

ha már találtál cdboritót akkor elolvashattad volna hogy csak tervezett
amúgy június végéig várnod kell vele
amúgy június végéig várnod kell vele
Hello!
Le lehet már tölteni valahonnan?
Mert CD borítókat is láttam már hozzá,tehát szerintem warezeken már fent kéne lennie,de hol??
thanx
Le lehet már tölteni valahonnan?
Mert CD borítókat is láttam már hozzá,tehát szerintem warezeken már fent kéne lennie,de hol??
thanx