Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Killjoy-nak igaza van! Már a GP3-ban is a pálya egyik szakaszán szakadt az esõ, a másik részen csont száraz volt és ahogy hagyták el a vizes szakaszt, úgy látszott a nyoma!!! Meg full esõs pályán, amikor eláll az esõ, szépen kialakul a nyomvonal! Ezért is volt király a GP3!!!

Nem hiszen, hogy ez beta, mert 21.-én jelenne meg hivatalosan UK-ban!!!! Szeritem is sux az f1 2002! Nézzétek meg a kerekeket külsõ kamerás nézetbõl a pilota fölött! Ki sincsen dolgozva, egy henger az egész! Amúgy egyetértek MozesapóvaL!!! eddig a gp3 season 2000 volt a legjobb!!!!
Ez igaz a GP3+2000 addonnal még mindig játszom. Megnéztem az F12002-t, hát egy rakás szar!!!!! De ez az én véleményem.
Szerintem ha ez ennyire szar akkor lehet hogy egy kilopott beta verzió, ugyanúgy mint a SOFII volt kb. 1-2 hónapja.
A myth-es ISO vagy RIP??
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
na akkor elirtam gf2 mx 400 ugyhogy tuti a vga a ludas
Wajk: a kep igaz 😄 mozgasban is ilyen 😄
amugy minden kocsinak mas a hangja ami cmar nagy elorelepes a gp korszakban
csak a gepigeny nagy
gp2 + 1700+ xp es 1024ben besszaggat neha
amugy minden kocsinak mas a hangja ami cmar nagy elorelepes a gp korszakban
csak a gepigeny nagy
gp2 + 1700+ xp es 1024ben besszaggat neha
szerintem gp4 jobb mint a f12002 de mindenkinek mas a velemenye
Akinek nincs kormanya az gp4el nyomja akinek van es ff-s akkor f12002 mert f1 gamet sima kormannyal sem lehet jol nyomni
Légyszi segitsetek, mivel tömöritsem ki a letöltött fájlokat. Két helyrõl is letöltöttem de 10 darab fájl mindig CRC-s lesz. myth.zona és a morpheus-ról is próbáltam.
hogy a 2 közül melyik is az arcade game, azon gondolkozz még 1 kicsit, hátha rájössz... 

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
mert warezcenterrre meg mindig nem raktak ki 😞((
knixx feltoltotted mar ide a masik felet a ripnek?? http://www.extra.hu/chikenfuck/
na ripp cim kell 😊))))))))))))
Na végül felírtam Nero-val imagenak (bazeg mostantól csak ezzel írok).
1. benyomás: Kibaszott jó! Asszem ezzel megint el leszek 1ideig, a GP5-ig biztos.
Amúgy szerintem nem érdemes 1 arcade játékot (F12002) összehasonlítani a GP4-el....
1. benyomás: Kibaszott jó! Asszem ezzel megint el leszek 1ideig, a GP5-ig biztos.
Amúgy szerintem nem érdemes 1 arcade játékot (F12002) összehasonlítani a GP4-el....
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Most nyomtam 15 kört az F1 2002-vel.Hát igen az már autoverseny.
Egyetértek ertével!
Egyetértek ertével!
Hát egyenlõre nem talán az apollon nézd meg.Holnapra már biztos tele lesz az összes warez oldal linkekkel.Nem tudom miért hagyták öket félbe.Én egy másik ftp-rõl szedtem le.
Az F1 2002 valós idejû.Ez nem.Ott eredetiek a hangok,itt nem.Itt az valami egész más.Az a gyorsulásélmény,amit az F1-ben kaptál,itt elvész,nincs.És mitõl Forma 1 a Forma 1:Az élménytõl,a sebesség élményétõl.Az,hogy olyan mintha benne ülnél a Ferrariban.Átélheted a pilóták élményét te is.Ez a játék ezt nem adhja vissza.És bizony számít a csillogás is.Az teszi teljessé a játékot.
Oké! Akkor az iso-t kihagyom
Djcom : Azon a privát ftp-én se a rip se az iso nincs befejezve ! Tudsz egy linket a rip-hez ?
Djcom : Azon a privát ftp-én se a rip se az iso nincs befejezve ! Tudsz egy linket a rip-hez ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Én nem tudom,mert nem sokat játszottam a 3-mal,de szerintem a maga idejében jobb volt mint ez.Emberek!2002-t írunk.Unreal engime,pixel shader,vertex shader,nyakunkon a directx9.Akkor mi a szar ez amit ugy istenítettek.Ez a játék dx6 színvonalú!!!
Az F1 2002 sokkal jobb,sokkal szebb!
Az F1 2002 sokkal jobb,sokkal szebb!
Hi
Leszedtem az ISO-t a myth.zona-ról de 10 darab file is CRC-s lett, pedig egy szálon jött és nem szüneteltettem a letöltést. Flashgetet használok. Szerintetek mi lehet a gond? Az utobbi idõben egyre többet szívok a crc-s letöltések miatt és nem értem mi lehet a gond.
Leszedtem az ISO-t a myth.zona-ról de 10 darab file is CRC-s lett, pedig egy szálon jött és nem szüneteltettem a letöltést. Flashgetet használok. Szerintetek mi lehet a gond? Az utobbi idõben egyre többet szívok a crc-s letöltések miatt és nem értem mi lehet a gond.
Ez most valami vicc?Ez a GP4?Hát ez egy trágya!De aki azt mondja erre,hogy jó,az elfogult.hol van ebbõl az f1 2002 sebességélménye???Ez mégcsak nem is valósidejû.
A grafika az autót leszámítva(csak néhány részét)ugy 2 évvel ezelõtti színvonal.A hang nagyon gyenge(f1 2002-ben eredeti hangog vannak),a menü profi(de tényleg.Rengeteg opcionálási lehetõség)Az irányíthatóság elmegy,játszani?Nem volt tovább kedvem.Most nem akarok elkeseríteni senkit,de olyan volt az f1 2002 után,mintha leûltem volna az Amiga elé.Na de õszintén:!2002-ben csak erre a grafikára,játékélményre fussa?
Az f1 2002 egy vérbeli profi,szépen kidolgozott játék.ott van játékélmény,visszaadja a verseny eredeti hangulatát.Hát ez nem.Tudom nem ezzel kéne összehasonlítani,de nézzük már meg az Unreal2003 demo és ennek a grafikáját!!!
Egyszóval:Aki még nem kezdte el ne töltse le.
FOS
Régen csalódtam ekkorát játékban.
A grafika az autót leszámítva(csak néhány részét)ugy 2 évvel ezelõtti színvonal.A hang nagyon gyenge(f1 2002-ben eredeti hangog vannak),a menü profi(de tényleg.Rengeteg opcionálási lehetõség)Az irányíthatóság elmegy,játszani?Nem volt tovább kedvem.Most nem akarok elkeseríteni senkit,de olyan volt az f1 2002 után,mintha leûltem volna az Amiga elé.Na de õszintén:!2002-ben csak erre a grafikára,játékélményre fussa?
Az f1 2002 egy vérbeli profi,szépen kidolgozott játék.ott van játékélmény,visszaadja a verseny eredeti hangulatát.Hát ez nem.Tudom nem ezzel kéne összehasonlítani,de nézzük már meg az Unreal2003 demo és ennek a grafikáját!!!
Egyszóval:Aki még nem kezdte el ne töltse le.
FOS
Régen csalódtam ekkorát játékban.
Milyen különbség van az iso és a rip között - mit hagyatak ki a ripbõl, mert a rip sokkal kisebb, és mivel modemes vagyok és letöltöttem a forma1 2002 iso-ban, most mit töltsek le ? Megéri az iso-t ? Mert eddig több a negatív vélemény mint a pozítív !
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
no akkor most start gp4!!
Hát nemtom nekem sem rontott el eddig egyet sem a fireburner. Vagy InstantCopy.
Majd holnap mondok véleményt a játékról
Majd holnap mondok véleményt a játékról
Na mingyá lennvan.1 perc.Oszt GOOOOOOOOOO