Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.gp4italia.org/download_verification/?file_id=798
Canada-Montreal over the Bridge ! (Fictional) Ha még nem töltöttétek le.
Aki használta GP3 2K-n, az ismeri.

osp-19451 a kód.
Laci1818
LOL. Megszereztem az összes 2009-es vasat. Kezdetnek nem rossz, bár elég tréül néz ki némelyik. fõleg ami a "részletességüket" illeti. szegény super agurival meg nemtudok mit kezdeni, mivel még fikcionált 2009-es autók nincsenek 😄

no fate

Nekem idáig az Atti által ajánlott spanyol mod jött be. Lemagyarítottam, aztán nyomom a gázt...
Én beteszem a 7 sebes változatot, de csak 6 van. Mit rontok L?
A pálya szélére az Lromlot sebváltó miatt álltam ki, tee:-)
Most betettem a VazalM 2008-at és megy vele! Nem lép ki, de ebben nincsenek benne az új pályák! Lehet akkor a pálya miatt lépett ki! Mind1. Játszok vele, tesztelem és ha kilép bemásolom h mit ír ki!
Én az intro-t mindig kihagyom, de megnézem ezeket a videókat. Thnx! Aha, hát akkor nem tudom mi lehet a gond, mert ha különbözõ mod-okkal is elszáll a gém, akkor lehet ott az alapjátékkal van valami gond. Mindegy, megnézem a log-ot, aztán hátha...

A Kyrill mod jön arról az oldalról, csak limitálva van a letöltési idõ. A letöltési oldalnál látsz alul majd egy "Zeit/Usersperre aktiv!" feliratot, meg egy számot. Ha az a szám (perceket jelent) lejár, akkor tudod tölteni a mod-ot.

Crome

ja és igen XP-m van
természetesen nem másoltam rá! mindig szûz gp-re csinálom! igen volt már iylen problémám más moddal--> VazalM MOD 2007!!! Na most felteszem a Vazalm 2008-at és bemásolom h mit ír ki!!! Amúgy a Kyrill mod-ot nem igazán tudom tölteni mert nem jön arról az oldalról!
http://gp4racing.olympe-network.com/
gyerekek ezek a videók beszarás...tõltsétek és másoljátok a játékba.........szenzációs az intró!!
VAn egy alapom,9.6 patch,no cd patch 1.02,gpx patch...és erre rámásoltam a KYrillt !!!Juj....azért vannak itt kérdések dögivel!!
Én a hangokal semmit nem szoktam variálni,viszont volt hogy az egész Semple ktárat felülirtam mert nem tetszettek a motorhangok!!
A Csm es modokat meg egyenesen utánom...,csak plusz próglémaforásnak érzem,ugyanakor nincsenek rá nekem tetszõ modok..
Ok, de ugye a csm-es verziót nem a Kyrill-es mod-ra raktad rá? Hanem azt is szûz gp4-re. Azt nem írtad, hogy Vista-s vagy e vagy XP-s. Amúgy régebbi mod-okkal mûkdött a játék? Esetleg próbáld meg a gpxpatch log-ot felrakni valahova és belenézek hátha rájövök belõle valamire...

A Kyrill a frankrie.de oldalról szedhetõ le, regisztrálás után.

Crome

amugy a kyrill MOD-ot honann lehet megszerezni? én eddig a VazalM 2007 és 2008-at próbáltam!!!
http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=13012

ez az a MOD amit csm-be használok!
de persze h jó lenne ha menne! Igen, teljesen szûz gp4-re teszem fel a kyrill módot és ezt csinálta! Ezért kerestem egy másik mod-ot és találtam is, de ezt csm-be kell betenni! na ezzel is ezt produkálja!
szal se kyrill mod (csm nélkül)
se csm-es mod!
minda2-nél ugyan ezt a hibát produkálja!
nem kokrét pályánál van a gond!!! bárhol, bármikor elõfordulhat!!! akár egy pálya betöltésénél is kiléphet!!!
Amúgy most olvasom jobban el a végét. Ha ez a hiba a CSM-es mod után jött elõ, akkor ott a gond. Az nem derül ki, hogy azt most valamelyik Kyrill-es mod-ra raktad e rá, vagy nem. Mert ha igen, akkor nyilván össze fog akadni vele. Mellesleg a 2008-as, .exe-s Kyrill nem jó neked? :-) Szerintem az eddigi legjobb 2008-as mod.

Crome

A Kyrill mod a sima GP4-re van telepítve? Ilyen hibánál tapasztalataim szerint 99%-ban valamelyik .wad fájl a hibás. Azon belül is legtöbbször a cars.wad vagy az anim.wad. Ha egy konkrét pályánál dob ki mindig, akkor értelem szerûen az adott pálya wad-ja lehet a hibás. Az a log fájl, amit a gpxpatch készít, elvileg tartalmazza a kódot, ami miatt elszáll a játék. Ahhoz viszont sajnos nem értek, hogy meg tudjam mondani belõle...
Esetleg ami még hibát okozhat, ha Vista alatt játszol, mert azt nem annyira szereti és instabilabban mûködik alatt a játék, mint XP alatt.

Crome

Sziasztok! ha erre valaki talál megoldást nekem, nagyon megköszönném! kyrill mod-ról van szó! akár 2007 akár a 2008-as! elindítom a játékot és egy idõ után, akár 2 perc akár 1 óra akár 4 óra! de mindig kilép a játékból ezzel az üzenettel:

An error has occurred. Open the log file?
(GPxPatch will quit afterwards to free up resources)

Mindig ez jön be4 most h letöltöttem a CSM-es 2008-as Mod-ot! ennél is! egyzserûen nemtudok velem mit kezdeni h miért van ez???
Jah, hát erre nem gondoltam volna. :-) Pálya szélén tényleg nehéz 6.-ba váltani. :-D Amúgy te nem 7 fokozatos beállításokkal játszol?

A gond annyi volt, hogy a hangok nem jó csatornán jöttek. Vagyis jón, csak nem volt bekapcsolva az 5.1-es rendszer, hanem fejhallgató volt az egyik kimenetre rakva és azon pont nem jött semmi hang. (A fejhallgató amúgy mûködik). Aztán bevillant, hogy mi lenne, ha bekapcsolnám a hangrendszert, és lõn, jött is hang. Gondolom az volt a gond, hogy be volt kapcsolva a játékban az EAX, anélkül szólt volna fejhallgatón is. Bár lehet nem emiatt volt, annyira nem értek hozzá... :-) Majd kipróbálom kikapcsolva, hogy akkor ad e hangot a füles.

Crome

Kiálltam a pálya szélére, a köv. pályán már ment mind a 6 fokozat!:-D
Crome!
És mi volt a probléma????
Eh... megtaláltam a problémát. Én voltam béna meg figyelmetlen, de most már okés. Cool. :-)

Crome

Elõször is Ati-nak üzenem, hogy én is úgy csináltam és volt is hangja az elsõ pár alkalommal, aztán megnémult. Pedig egyrészt nem nyúltam a hangokhoz, másrészt a Samples és a Sound könyvtárban is ott vannak a fájlok. (Itt jegyezném meg, hogy a Sound könyvtárban fõleg a menühangok és zenék vannak, ha jól tudom, tehát az mind1). A soundset-el sincs gond, mert az ini-ben szereplõ hangok mind a helyükön vannak, csak éppen nem szólnak. Úgyhogy sajnos egyelõre nem tudom mi lehet a hiba még mindig...

A váltós dologra. Nálam egyszer volt ilyen, akkor a betöltött kocsisetup-ban, a váltóáttételeknél volt valami elrontva. Bár sejtem most nem errõl van szó. Nem lehet, hogy csak a váltód romlik el ilyen gyakran? :-)

Crome

Ati!
A sundset.ini a külsõhangokat kapcsolja. Tehát ha besteszel (GP3-ból, GP3 2K-ból) Murray szettet + ilyeneket. A motor hangokat nem törölted ki??? Samples könyvtáradat lesd +, és a külsõ sound könyvtárat. Nem a gpxpdata könyvtárba lévõt, oda töltsd be a fenteb írt hanganyagot és a sundset.ini tedd át pl. Mureyset.ini-re, ha van ilyened!
Francba!
MÁr nem az elsõ eset, hogy nem vált az autó 4. fölé, a mezõny + süvít el mellettem. Miért van ez???? Help Me!
Na!!!!!!!!!Figyú....én úgy csináltam,hogy az alap játékra rámásoltam a Kyrillt.VAn egy alapom,9.6 patch,no cd patch 1.02,gpx patch...és erre rámásoltam a KYrillt !!!Semmi gond nincs vele!!
Nah csá így már magyar az oldal de sajnos olyan pontja nincs ahonnan le is lehet szedni csak mindig vissza számol:S ilyen 108 minute meg 440 minute stb!! Ha valaki tud egy másik oldalt linkeljen már elõre is köszi!!( A Kyrill modrol van szó )
Próbáld meg így megnézni!

http://translate.google.hu/translate?prev=hp&hl=hu&js=n&u=www.frankrie.de&sl=de&tl=hu

Crome

Amugy nem tok németül tehát semmit nem ér a kyrilles link de azért kösz!!:S
Atti!

Nekem a Kyrill Firefox-al is simán lejött, nem volt vele gondom, szóval szerintem nem kötelezõ az Explorer.

Arra van ötletetek, hogy miért nincs egy nyikkanásnyi hang sem nálam azután, hogy betöltötte a pályát? A menüben van zene, odáig ok, de utána semmi. Se motorhang, se semmi...
Már megnéztem, hogy gpxdata mappában jól vannak a snd mappa beli hangok, ott van a soundset.ini is. A gpxpatch-ben is minden jól van beállítva és mégse szól.
Végre nekikezdhetnék játszani vele, erre most meg megnémült. Grrr...

Crome

Tudom Atti már írtad, hogy nem tudsz ebben segíteni, de hátha valaki.
Olyan pályát lehet letölteni ami nincs konkrét helyhez kötve, ezeket kellene tudni, miként lehet használni õket. Ilyen fájlokból áll:
AbuDhabi2009.dat
AbuDhabi2009.wad
settings.ini
Ezt kaptam elõ hirtelen több ilyen pálya van! A példában szereplõ Abu Dhabi pálya béta verzióját már le lehet tölteni, 5. pályának megy.
Arra még nagyon sokat kell várni:-(
Atti! Nem túlzol te ebben a "mindent meg lehet" találni kézikönyvileg?
Én azért még tudnék mondani nagyon sok editort, amihez semmi leírás ot!
Cs amúgy fasza használható 2009 mod még nem jelent meg ha igen plz link !!
http://digilander.libero.it/emaboni/gp4/gp4_08.jpg
Peppus
Video nincs esetleg errõl a modról? vagy pár kép? 😊 Mert idáig leszedtem vagy 20 fajta kiegészítést, de alig van ami használható.

cask reggelve ,és csak explorerel ,firefoxal a letõltés nem koser!!
http://www.frankrie.de/
Léci aki tudja linkeljen már nekem egy olyan oldalt( oldalakat ) ahonnan le lehet szedni a Kyrill modot a gp4 -hez!! köszi

Elõszõr egy kis segitség..http://www.gp4hungary.extra.hu/manual.htm

itt megtalálsz minden kézikönyvet,mit ,hogyan kell használni!!
Annak leírása itt több oldalt igényelne! Xerintem jácc valami 2008-as MOD-ot, és várd + a 2009-es MOD megjelenését. Részletkérdésekben ha tudunk bitti segítünk.
Szia
SD456
Hi all!

Most töltöttem le pár 2009-es kocsit, meg egyéb dolgot. De az a baj, hogy még sosem raktam be semmit sem a GP4-et és nem is tudom, hogyan kell. Valaki esetleg el tudná magyarázni ?

PS3 ID: SDani456

Köszi a linkeket!

Ok, délután megnézem nálam mit reagál a 8-as gombra, de szerintem nem az a gond. Azt vágom, hogy a sárga pöttyök az ellenfelek a piros meg én vagyok, a gond csak az, hogy a sárga pöttyök és a piros nyíl alatt nincsen pályavonal, csak nagy fehérség. Tehát gyakorlatilag a sárgák és a piros egy fehér kockában mennek. Ugyan ez van, ha a olyan kamerára váltok, ami szembõl mutatja a kocsit.

Crome

http://data.hu/get/1324400/Logo_EuroSport_Live.rar.html

hmmm. Pálya térkép a 8-as gombal csalogatható elõ, és a bal felsõ sarokban leledz(NÁLAM!) A sárga pötyik az ellen, míg a piros nyil vagyol Te.....
http://data.hu/get/1324414/Rev_Counter_NBRS.rar.html
http://data.hu/get/1324415/Speed_Counter_2007.rar.html
http://data.hu/get/1324416/Tachy_Rev_Gear-Meter.rar.html

Amíg nincs más.....
Én meg visszatértem, és ennek az oka a Kyrill mod. Nagyon zsír, végre minden a helyén, nincs pálya gond, nincs kormány gond. :-) Van viszont más, igaz ez kisebb dolog. Nem tudjátok, hogy honnan lehetne Eurosport-os tv logo-t letölteni? Google-ben néztem és nem találok. Kellene még egy G-force panel is, mert azt sem találok sehol, pedig tudom, hogy létezik.
Illetve a végére még egy kérdés. Miért van az, hogy ha külsõ nézetre kapcsolok, amikor a pilóta feje fölé/mögé vált a kamera, akkor a jobb oldalon lévõ pályatérkép csak egy nagy fehér folt és azon mennek a kis sárga pontok, amik a kocsikat jelölik a pályán?

Crome

Rendben!!Egy biztos,ami 1.00-ra van irva az nem okés 1.02-ön.Fordítva szintén!!
Olyankor szokott elõfordulni,hogy a betöltött pálya egy szétesett valami,vagy be se tõlti és kilép!!A módokat általában már megpatcholva szokták felrakni,de azért szoktak gondok lenni!!
O.K! +leltem!!:-)
Ha a GP4 Carset Creator v4b4-L szerkesztek akkor is Lszáll a gém.
Ha az alant leírt módszerrel akkor nem.
Amúgy a GP3 2K szerkesztgetése leányálom volt a GP4 szerkesztgetéséhez!

Atti.
Én a GPcPatch 3.93-at használom, Nocd-t nem tom mia verziója...Írjál már be lécci 1 linket róla!
THX
Na, ki is próbáltam a data-ra feltöltött wad-ot, de semmi eredmény. :-S
A patch-es dolog sem hozott javulást, úgyhogy egyelõre feladom. Talán majd még küzdök a másik mod-ban a kormány váltással, hátha összejön...

Azért köszi a segítségeket!

Üdv!

Crome

Én próbáltam ezt a cars.wad-ba való kormány berakást, de ha lecseréltem a cockpit fájlokat is olyanra, ami jó lett volna, akkor elszállt a játék...

Én amúgy a wad updater-t használtam erre.

Most próbálkozom ezzel a patch-es, no cd-s dologgal, hátha tényleg emiatt xaraxik a Vazalm...

Crome

Kül Még anyit van egy jól megcsinált alap modom,feltelepitve a gép fõkõnyvtárába.Nincs benne semmi csak az alap játék ,9.6 patch,Nocd 1.02,Gpx patch 3.92...!
Nos én ha ki akarok próbálni egy modot ,akkor fogom az egész Infogrames/Grand Prix 4 könyvtárat és másolom egy másik meghajóra,abba másolom azt a modot Pl:Kyrill és próbálom.HA nem jó ,vagy nem tetszik akkor Delet!!
Üdv!!
Felhivnám a figyelmeteket,hogy a szerkezgetésekben fontos szerepet tõlt be az ,hogy a játék No cd patch 1.00 vagy 1.02!!
Nálam a Gp 4 hez való F1 modoknak jó hányada 1.02 õn fút,és pl a Vazalm
tökéletesen ,semmi pálya hibával.Nem tudom,hogy ezt most hülyeség volt e leirni vagy segitett..?
Én az autók, kormányok, 1általán a wad fájlok szerkesztésére a GP4 MASTER-t használom.(Van más is ehhez).
Ha be mész a &WAD Workshop-ba (balról a harmadik), és betöltöd a szerkesztésre váró vadot (balra LOAD WAD FILE), majd alul lekéred az EXTRACT ALL FILE-t, meg adva a kitömörítési utat(Pl. F:\cars), akkor már tudod cserélgetni a fájlokat. Letöltesz a kivánságodnak megfelelõ kormányt és rátöltöd az F:\cars\cars\cockpits könyvtárba fájlokra, lecserélve azokat. Majd rákattansz a "create WAD from directory" fülre, a megjelenõ ablakba beírod a fájlok elérhetõségét, ami esetünkben az F:\cars, ezután felnyílik még 1 ugyanilyen ablak, amibe beírod, hogy F:\cars.wad, akkor a progi legyártja neked az autókat, de már új kormánnyal. Felhívom a figyelmedet, hogy az autók cseréje nem ilyen 1xû! Minden autó template-je más és más, ezt a a gp4 filék (a WAD-ban lévõk) határozzák meg, mivel nekem ezek szerkesztésérõl fogalmam sincs, azt szoktam csinálni, hogy 1.: A tex filéket átteszem tga fájloká és pingálok, matricázok stb. Majd visszakonvertálom tex fájloká és bemásolom az ismert kibontot könyvtárba. 2.: Keresek olyan autót aminek 1ezik a templat-yeeeeee...stb....
nah, érted ugyi? mer énse:-P
Szia
Még valami: sajnos a mod-okban úgy vettem észre, hogy nem nagyon tájékoztatják a játékost semmilyen txt-ben, hogy a mod-ban szereplõ régi wad-ok milyen esetlegesen új pályát takarnak. A dat-okat is nagy riktán nevezik el a pálya nevére, mindenhol csak sima számozással vannak, ezért is idõigényes kitalálni, hogy ha hibázik egy pálya, akkor az melyik wad és melyik dat tartozik hozzá pontosan...
(A Vazalm mod-ban amúgy 21 dat fájl van, de ugye csak 17 pálya, és akkor most találjam ki, hogy az a maradék 3, az milyen pályához van).

Crome