Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát... nekem a Vazalm-ba is megvan a 345, ha úgy állítom be a kocsit, és a fizikával sincs gondom. Bár én tényleg elõre szóltam, hogy nem vagyok oda a CSM-es mod-okért. :-)

Crome

Okés srácok..én akkor ezt nem erõltetem ,de..érdemes lett volna!!Monza végsebesség 345Km/h,viszonylag jó fizika stb!!A CSM et én sem szeretem igazság szerint,de mikor rájöttem hogy mik a szarságok benne amik szivatnak csináltam egy 2005-06-07 et ,és egy 2008 -09 es játékot!!Amugy minden évad megvan hagyományos telepitéésel is 1999-2009 ig.
Ebba a Sim Spor Tv-s oldalon hogy lehet versenyezni?

Őrült vagyok? Lehet :D

ps: igaz volt amibõl kiszedtem dolgokat...
yaya ezeket a cuh + tup állatságokat magam is úúútálom!
Okay!<#mf2>
Falcon!

Közben megtaláltam mi volt a hiba. Nem a panel a hibás, hanem a GPxPatch GpxSat fülén van egy olyan, hogy Tyre type bitmaps, és ott a Type 1-et is át kellett raknom digital_2004_b.tga-ra, digital_2004_m.tga-ról. Így már a lágy gumit is Bridgestone-nak írja ki a panel. :-)

oder!

Ha a saját kocsidon állítod a leszorító erõt, akkor az csak a te kocsidon fog változni, a gép által vezetett kocsikon nem. Viszont ha állítasz a szárnyakon, akkor utána mentsd el a setup-ot. Meg figyelj arra is, hogy a kevesebb leszorító erõ miatt lehet a sebességváltó áttéteken is változtatni kell, hiszen jobban fog gyorsulni a kocsi és nagyobb végsebességre lesz képes!

A csm-es mod-hoz: én valóban nem néztem meg, de én már régebben kifejtettem, hogy nem szeretem a csm-el készült mod-okat. Anno a Vazalm-ot is te linkelted be, én azzal tökéletesen elvagyok. :-)

Crome

Az a helyzet a 2008- 2009 együtt 9 GB ....,ugy hogy nem hiszem ,hogy fellinkelem!!!!!
...meg nem is érdekel senkit ..azt hiszem!!
Skacok A CSM es modot senki nem nézzzi meg???csak én...........?????????
Errõl nem is tudtam. Crome! ha az én autómon állítgatom a a leszorító erõt az ugyan úgy állítja a gépnél is mint a 7-es fokozatot?

Crome, amit behívsz a GPcCInfo-ba. Ill. ott keresd meg, F4-el nyisd meg és csak rátalálsz....én nem ismerem ezt a kiegészítést, amit te használsz, sorry..
Az ok, csak nem tudom melyik panel ini-jében...

Crome

az ini fájlban tudot átírni.....aszem
Valóban bejelentette, de nem volt és amíg ténylegesen nincs benne, addig a játékba sem rakom bele. Nekem sem minden pályán van fehér csík, az újabbakba már nekem sincs.
Számomra azt kéne valahogy megoldani, hogy azt panelt, ami ugye tévesen írja ki a nyert versenyzõnél a gumitípust, át lehessen úgy írni, hogy 0-ás guminál is Bridgestone-t írjon ki.

Crome

na már megvan. végre megyek 310-320-al 😊

ya....apropó. A Sim Sport TV serveren néztem f1 09 versenyt magyar faszikkal. Ismeritek???
miérte lenne a red bull renaultba? hisz ergó a valencia-i versenyen a red bull renault bejelentette hogy a belguimban ott lesz a kers. agy csak én emlékszek rosszul? neked mennyi a a car setup ba a gear ration-nál a 7 fokozat utáni szám? Azt tudom hol kell aktiválni csak a realgpx-nél nem találtam vmi sokat. hát nekem az a fehér csík nincs. vagyis nem mind1-ik pályán. Singapur ba nemvolt míg monzaba volt..

A fehér csík a vezetési segítség(F5)
Tv logót sokat sok helyrõl tudsz letölteni.
Az ini fájlt a GpxPatch GpXCinfo részén tod aktiválni....
Nekem a képen lévõ pályán (Bahrain) is 310 volt a végsebességem a célegyenes végén, de hogy neked miért nem megy 300 fõlé azt nem tudom... Vagy a perf. fájlban kevés a kocsi teljesítménye, vagy a setup-ban túl sok a leszorító erõ.

Crome

A neten találtam még régebben valamilyen Gp4-es oldalon. Nos, KERS az életben sincs a RBR-ban, ezért nekem sincs. :-) A fehér szaggatott vonal az ideális ív jelölése a pályán. Be szoktam kapcsolni, bár van, hogy nem egészen követem, amit ajánl. :-)

Crome

és még mindig nem tudom 300 fölé feltolni a verdát. csak gõzöm sincs hogy miért

Honnan van az a Euro Sport-os izéd? Nemárt betenned a Kers a RBR Renault ba betenni. 😊 és miaz a fehér szaggatott vonal a pályán?

Itt a kép arról, amit írtam, hogy Michelin-es gumit ír a gép a nyertes pilótának, ha lágy gumi van megadva a perf. fájlban.

http://imagerz.com/QEQVDEtvAwIAAw8cRAVR

Crome

Én is megnéztem a 2 videt, de semmi extrát nem láttam benne a Vazalm-hoz képest. Annyit meg pláne nem, hogy csm-el szórakozzak miatta. :-)

Crome

Szerencsére nekem nincs ilyen akadozási problémám. Ha netán a cpu terhelése miatt elkezd szaggatni akkor benyomom a Game Booster-t azt minden jólesz 😊

és milyen a Gp 4 Spain en lévõ mód? Hát a 2 videoból nem láttam sokat de jónak tûnik

Szal....Elindítod a GPxPatch-t, nyitod a GPxSet ablakot, bejelölöd a Performance file fület, és behívod rá a Te peformanc fájlodat. Természetesen a mentett játékállásoknál, sajnos a régi beállítás lesz érvényes. Ergo, kezd újra a játékot.....
Na vége a szaggatásnak! Betettem az alaplapi 3100-as mellé 1 Sapphire Radeon HD4730 512MB GDDR5 PCIExpress-t, süvítenek az ótók 64 biten!<#mf1>
hello mindenkinek!!

még mindig nem tom mitõl van az hogy ha a gpxpatchet elindítom akk nem a nekem tetszõ perf. fájlt beállítani és a 2005-ös módnál(tony)a gpxdata/2005-Montreal van jelezve ezzel a következõ a gondom:

1. nem tom változtatni h másik fájl legyen
2. ilyen fájl nem is létezik a mappában hanem a betöltõdéskor jelenik meg az összes és mikor kilépek akk mindegyik eltûnik...

azért probléma ez nekem mert szeretek úgy quicklapeket menni h mind a 20 autót kijelölöm és fordított sorrendbe jönnek ki a pályára mint a régi idõmerõ edzéseken(pl.:2003 akk az utolsó szabadedzés fordított sorrendjébe jöttek ki)

szal plz segítsetek!!!
Uh. hát az nekem nem jó... Akkor marad.

No, kicsit nem voltam gépközelben, de már vagyok. :-)

GPxPatch-ben a GPxSat fülön a performance file sorba betöltöd az adott fájlt és utána értelemszerûen azon a pályán indítasz versenyt, amilyen perf. fájlt behívtál.

Crome

http://www.gp4spain.com/viewtopic.php?f=5&t=2681&sid=17c9e9b1de92637fdf9c36ee26b58b4f

Nagyon tréfás mert ............,hogy mért szivtam vele???ha valaki fennakad jelezze,segittek!!
A lényeg ,hogy megy!!
attila! netán egy linket nemtudnál bedobni?

hogy lehet használni a páylákhoz külön készített performancet használni?

A Gp 4 Spain oldalon van 2009 es CSM es mod,,,õszeraktam elég jónak tünik !!Ajálom figyelmetekbe!
Skacok!!

CSM es moddal variálok,1.00 ás alap kéne,de akárhogy patcholom a CSM azt irja ki nem eredeti exe................õtlet??
Nincs vmi új mód?

Úgylátszik az csak a kiválasztottaknak van 😊

Akkor csinálni fogok egy screenshot-ot, mert úgy látszik nagyon spéci funkció ez a kiírás. :-)

Crome

sorry ezt nem ide akartam. Na akkor nem én vagyok az egyedüli ahova nem írja ki a B-t vagy az M-et 😊

Énb sem tapasztaltam ilyet, sorry...
Na nekem olyan nincs 😊

Nekem igen. De csak a versenyt megnyerõjénél. Pl. Jenson Button Winner, Race Time 1:32:321, Brawn Mercedes és mellé rak egy piros B, vagy kék M betût.

Crome

fura. Nekem soha nem írja ki a verseny végén a gumitipusokat.

Köszi, de a bajom nem a gumikkal van, hanem azzal a panellal, ami a versenyek végén kiírja a gyõztes nevét, versenyidejét és gumitípusát. Az érzékeli a csíkos Bridge-et Michelin-nek.

Crome

Jajmmáááá...
A cars.wad file szerkesztésével tudod változtatni a gumikat!
Tehát a Bridgestont hagyod mondjuk csík nélkül, míg a Michelin helyett beteszel csíkos gumi grafikát....
Közben rájöttem mi volt a hiba. Versenyévad közben próbáltam a cserét, és olyankor már nem lehet változtatni a gumikon. Viszont kipróbáltam quickrace-nél és ott mûködött. Még a McLaren-eknél is. Viszont az nem változott, hogy ha lágy gumira állítom, tehát 0-ra, akkor a verseny végén Michelin-es guminak írja ki a gyõztes neve mellett. Nálatok amúgy mennyivel mennek a kocsik a boxban? Azt néztem, hogy lehet e külön sebességet állítani az edzésekre és külön a versenyekre a boxban, de sajnos úgy látom nem...

Crome

Ez érdekes. mert én akármit teszek a Mclaren Team egyfolytába keménykeverékkel megy.

Tényleg fura. Most megnéztem. Ha 0-ra rakom mindet akkor is marad mindenki Bridge-en, de a zöld csík is marad. Viszont akár 0, akár 1, az egyik McLaren-es versenyzõ (változó, hogy melyik) zöld csík nélkül megy. De hogy miért, vagy miért nem veszi a program figyelembe, hogy átírom a gumitípust azt nem tudom. Meg azt sem, hogy miért épp az egész mezõnybõl csak az egyik Merci gumiját cseréli keményre.

Crome