Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Kérlek, segítsetek, hátha van valami ötletetek.
Hosszú idõ után elõvettem a GP4-et, és feltelepítettem a gépemre, amin Vista van. Felraktam hozzá a Logitech WingMan kormányomat is.
Bekalibráltam a kormányomat, ahogy kell. De az istennek sincs rajta fék. Megnéztem a kormány beállításait, a bal-jobb fodítás az X, a gáz az Y, a fék az IRZ tengelyre lett kiosztva. Ami nem is lenne baj, de az Advanced Setup képernyõn az istennek se lehet ráklikkelni a fék ablakára (hogy átrakjam az IRZ-re), noha a gázére rá lehet.

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna rá egy megoldást.

Timur Lenk
hát nem tusom hogy az rtl klub most-on lehet-e nézni F1-et..

Őrült vagyok? Lehet :D

na, ez az...
reméljük lesz még 1 okos Mber. bár jólett volna ha rávarázsolt volna 20-at vagy többet 😊 szóval akkor vhogy lehet bõvíteni a pályák számát. hát ha azt is lehet akkor vhogy a csapatok számát is tudni kéne. Csak kérdés hogy mi határozza meg...

internyeten lehet nézni valahol f1-et?????
me az új végéámtó nem fért be a tv karim, baxus!!
a qrva italy-ról + nem tok tölteni, sõt fel sem ismer pedig regisztrált vok<#gun>
hano!
a gpxpatch régen 16 pályát tudott kezelni, walaki okos programozó rávarázsolta a 17.-et....hátha ez az okos Mber távarázsol még 2-õt.
a jó öreg gramond + csinálhatta volna úgy, hogy tetszõleges csapattal indulhassunk...monnyuk jóval kevesebb felesleges katingatással....
milyen jólenne ha visszajönnlnek a régi pályák 😊 Bár énxerintem jövõre változtattam volna a pintok kiosztásán. Fõleg a 28-an lesznek... De reméljük hogy 19 pályával izgalmasabb vb-t kapunk...

jövõre lehet hogy 19 pálya lessz. Hát ha valami okso emberke nemtudja majd bõvíteni az autókj és a páolyák számát hát akkor sajna dobhatjuk a GP4-et. Na itt a 2010-es verseny naptár
http://f1mania.hu/tart/cikk/ic/0/54831/1/f1maniavnaptár

gõzöm sincs...

Oder hano!!

Ha az autók repülnek akkor nem a megfelelõ no cd patchot használod!!
Lehet 1.00 vagy 1.02!!
hiába teszek rá nehezéket ha a pálya nem változik. Tegyük fel én most menni akarok a shanghaji pályán maga a környezet nem változik hanem marad a brasil pálya alattunk mi meg szépen repülünk...

Ólom lemezek?
hogy lehet azt megoldani hogy a vazalm-ból a pályákat tudjam noirmálisan használni a vietnamos módba? tehát hogy ne a levegõbe versenyezzenek?

a Campos és a Manor GP külön csapat csak véletlenül nem tettem ,-õt

na az új csapatok akik elvileg jövõre a F1-be lesznek: Campos Manor GP, USGPE, Lotus

jah jövõre jön egy Lotus F1 Team.

jps, shadows....
copersugar: <#hehe>
lotus?
lola? erre nem Mléxel?
benetton is lesz? prost? footwork??? okay!
ne is mond. na mind1 helyette kapsz majd egy Lotus F1 Team, Manor Grand prix, US Grand Prix Energieen, metg vmi másik csapatot aminek most nem tudom a nevét...

nekem bizza hiányzik az arrows, a jaguar, a bmw, a jordan, az ossella...és a többiek.....
Régen sok csapat volt f1-be, Qualifiction + kellett futni a limitet, akik nem futották meg, másnap nem indulhattak...aztán a csapatok fogytak/eklesztonúr+hízott/, és nem volt szükség már kizárásra, ha ekleszton et. tovább hízik, lehet már csak 3 csapat indul és max. 2autó köröz a végén!
Én inkább a tetûségen izgulok, mert valakit ugyan azért/mondvacsinálthibáért/ 5 hellyel hátréb sorolni, a másikat + csak 1 hellyel...hmmmmm
de 1 biztos jövõre jókis versenyt látunk. Remélhetõleg mind a 14 csapat elindul 😊

Reméljük nem fog eldölni hogy ki nyeri a vb-t. akkor legalább lenne egy izgalmasabb verseny Abu-ba 😊

SZOMBATON!! RTL
22:50
Forma-1 (élõ) - Brazil Nagydíj
há +....<#vigyor4>
na ezt is megbrszéltük

nagyanyátokkkkkkk, hihi
naugye 😄

Ja, tényleg. <#vigyor>

Crome

azt gondoltam de ehelyett magénak gratulált 😛

Szerintem neked gratulált ahhoz, hogy sikerült kihoznod a max-ot a kocsidból... <#bee1>

Crome

az szép gratulálsz magadnak? 😄

Gratula!
közbe a sebesség mérõs problémát mregoldottam...De miért van az ha én a Vazalm módból beteszem oda a pályákat akkor a levegõbe vagy az egyéb helyeken megyünk? Sõt én olyan okos voltam hogy a vazalm-ból betettem oda a jobb oldali panelt az ott is tom használni 😊 Amúgy a Vietnamosba a gép is többel megy mnint 300. Jó kis szoros versenyt lehet tolni. sikerül a vasamból kihozni a maxot 😄

oderke, ha kiméc vietkongokho ott tuti tanász
<#eplus2>
de én 1általán nem tok. wazzee.....:-(
Amúgy köszi!!
Megnéztem és nem fizetõs, hanem ahogy írtam is letöltési limitek vannak, amik ha elérõdnek (így szép magyarosan :-) ), akkor egy ideig nem lehet tölteni az oldalról.

Crome

vki nem tudna adni a F1vietnam-os mód hoz adni egy javítást hogy a 2009-es pályák legyenek benne?

Crome nézd már + lécci italyt!!
Szög, kalapács!:-P
NA MÁR CSAK MÉG 1 KÉRDÉS. a sebesség mérõ alá hogylehet bekapcsolni betenni a sebesség mutatót?

THX! most már mükszik márcsak javítás kéne hozzá....

hogyan telepítsem fel?

Ja, azt hittem azt csak arra írod, hogy töltsük és versenyezzünk. <#vigyor5>

Nem lehet, hogy csak be van korlátozva az letöltési idõ/mennyiség? Régen úgy volt, hogy lehetett tölteni bizonyos kvótáig, aztán pár óra múlva ismét egy adott kvótáig...

Crome