Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Milyen modokat raktál fel?
speed limitert?
na beállítottam hogy legyen felvezetõ kör 😊 nagyon jó hogy nekem kell beállni a rajtkockába 😊

Őrült vagyok? Lehet :D

hát Falcon barátom csak mi virítunk itt

de atti se nyüzsög sokat...
nem tudom...nagyon eltûnt....

króm barátunkkal mi van vajon?
na már csak módokat kéne berakni 😊

hopp és már magyarosítottam is 😄

na már meg van az irányítás is 😊

végre megy! <#eljen> csak gõzöm sincs hol lehet az irányítást átállítani. THX Falcon <#worship> nem tudm miért az egyik pályánál betöltés elõtt kilép. na meek is próbálkozni <#email> végre teljes és nem demó. remélem. na már csak pályák és módok hiányoznak...

DAEMON Tools Pro Advanced v4.35.0308
innen: http://rapidshare.com/files/359648974/D.T.P.Adv.4.35.0308.rar
rarpass: www.2baksa.net
Auto loader izs vanik benne....
a crack fájt átmásoltad hano?
Ez a mod már megvan, de ebben csak a 2007-es évad csak beta modban van és nekem akad a gépen meg problémákat okoz.
Van egy mod ami egy teljes 2007-es mod.
Itt van egy leírás róla:
http://www.grandprixgames.org/read.php?4,803260
eltaláltad... vagy é vok béna vagy nem jó amit letöltöttem....

macleody
Mivel kínlódsz? rFactorral?
na megfogtam csináltam egy extrac file-t. aztán tömörítettem winrar ba. utánna rámentem az exe re a végén meg azt írta ki hogy Please Insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
na már qurvára elegem van ebbõl az iso file-ból....

de csak azt írja hogy parancssori hiba.... váfúdidó...

a peee be

ja a mountolást kihagytam démontúl...vagy kiírod dvd-re...
tömörítsd ki
installáld
másold át a krekk könyvtárból a fájlt a játékba
aztán nyomjad wazze...<#gonosz1>
majd nézelõdök... elöbb fel kéne telepítenem....

Installation:

1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon-tools.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked files from the Crack dir on the DVD to your
installation directory.
5. Play the game.

ez most mit akar?

kcsög parancs sori hiba...

jobb mint gp4, csak a kibaszov mentés mé nincs benne???????
wazze...Ngem a mod érdekelt vóna teeee...<#gonosz1>
na hogy addig nem unatkozzak letöltöm a rFactor-t...

csak 12 csapat lesz gyakorlatba.
1.Mercedes GP
2.McLaren
3.Ferrari
4.Renault
5.Red Bull
6.Force India
7.AT&T Williams
8.Sauber BMW (Ferrari motorral)
9.STR Ferrari
10.Lotus
11.Virgin
21.HRT (Hispania Racing Team)

hano!
és a gyakorlatban?
na link újra:

gp4 2006 + 2007 pre
erre gondolsz?

http://www.gp4db.com/?category=mods§ion=2006
Vakai segitene honnan tudnám letölteni a gp4 2007 csm mod relased-et
elvileg van olyan mód ami 13 csapatot tartalmaz...

csak kicsit sokat kért....nem kapta +, ezért most nagyon szomorú<#falbav>
beállítottam rfaktort versenykiírás szerûen,hááááttt.....ech....
õ szerette volna ha a Stefan bejut de ez nem rajta múlt...

ecvlestont kék má a yóqrvaannyába vágni! xerintem....fejtõl büdös a hal...kissé telhetetlen a szarláda roncskereskedõ...
1 tavaly difúzor úgy most meg hátsó szárny ügy... Ugyan is a Red Bull és a Ferrari vizsgálatot indított el a McLaren hátsó szárnyán lévõ bevágások ellen. Ugyan is a kocsi szárnyán olyan bevágások vannak amik az egyenesbe 10km/h-val több sebességet tud elérni. Elvileg a szabályzat tiltja hogy a hátsó szárnyon bármilye rés legyen. Na hát ez az ügy eltarthat egy darabig...
2. 13 csapat helyett csak 12 lesz ott. Ugyanis az USF1 nem tudott elkészülni problémák miatt. ( bár a nevezésüket szerették volna átolni 2011-re de a fia nem engedélyezte. visznt így újabb pályázatot írnak ki a következõ évre) Az USF1 helyére szeretett volna bejutni a Stefan GP. Mely a Toyota hamvára épült. Ugyanis megvették a Toyotátol 2010-re tervezett programjukat a kész kasznival... Ráadásul Kazuki Nakajimaval és Jackes Villnevue lett volna a pilótájuk. Amúgy meg röhely hogy a FIA mivel állt elõ amiért nem engedélyezte hogy a szerb csapat ott legyen. A válaszuk az volt mert nem tudtak tesztelni. A Stefan GP állítása szerint új csapatként is versenyképesek lettek volna. Hisz nem a 0-ról kezdték.
3. Hát enyhén szólva nem szerepeltek túl jól az új csapatok. Sõt az se volt biztos hogy 12-en lesznek hisz a Campos csapat már rég óta vergõdött. De hogy most átvették a csapatot így már van pénzük és kész is vannak az autóval amit a Dallara cég épített. Bár mostmár nem Campos Meta a nevük hanem. HRT vagyis Hispania Racing Team
4. A Ferrari pár hete nagyon beszólt a FIA-nak és az új csapatoknak. Ugyanis a Ferrari azt mondta hogy a FIA miatt jutottak el idájig hogy a Honda után a Toyota is távozott a F1-bõl. Igaz a Renault te gyári csapat... Eladták a nagy részét. És a hogy a FIA miatt vergõdnek az új csapatok. Amibe 1-et értek. Úgyan is azokat részesítették elõnybe akik a Coshwort motorait használják. Amúgy több mint új csapat jelentkezett hogy szeretnének beszálni. vannak köztük nagy nevek mint Pl a Lola Aston Martin és még sorolhatnám. Szerintem ezzel a 2-vel ngyon jól járt volna az F1. Hiszen a Lola a Le Mans ba megálják a helyüket. és Az Aston Martin is volt már az F1-be... szóval ennyit a FIA-ról. Remélem hogy jövõre jobb csapatok jutnak be. És remélem hogy addigra a Lotus HRT és a Virgin R is versenyképes lesz... szóval még sorolhatnám de már ez is nagyon hosszú...

namánmegintmért?
megint xar f1 idényünk lesz....

keresi a bánat. majd augusztus környékén kijön... na de de majd megtudjuk 17-én. remélem nem hazudtak és jobb lesz mint a Gridd. na és hányan voltak?

te keresed a 2010 f1-t, wazze...
az igen 2010 és 2010 es autókkal mennek milyen meglepõ 😊

Nézem ép a sim tv-t rFactor F1 2010 és 2010-S autókkal mennek!!!!!!
talán jobban haladtak volna ha nem csinálnak év végén f1 játékot... vhol láttam megjelenést ahol az írták hogy 2010 közepe... De azért milyen jó lenne ha már ki is adnák... vagy csak a koreai gp után láthatjuk a játékot... hisz vmi lézeres szarsággal mennek végig a pályákon. Hát és még a koreai pálya nincs kész... asszem le kell tölteni egy játékot mire lesz rá mód... rfactor-ra még nagyon kezdõleges...

Szerintem ez a F1 2010 megjelenés egy kamú..!!
Lesz egy sajtótájékoztató és mutatnak egy demot,meg egy videót és bejelentik a megjelenést szeptemberre.Nem tudom elképzelni,hogy ennek van reális alapja.Ha a 2009 jelene meg azt elhiném,de a 2010....nevetséges,még az autókat se láthattuk igazán.

Valamiért vicnek érzem...azt nyilatkozzák hogy be lesz mutatva,nem azt hogy meg is jelenik.....Szreintem Oder ne éld bele magad.!!!
jah már +van- jó sokat változott

mi annak az oldalnak a neve ahol online verseny szokott lenni? vmi ilyesmi a neve hogy simracing...

Hahhóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!

GTR EVO F1 2007 MMG király nagyon!!!!!!!!!

http://www.racedepartment.com/content/
mind1. nekem csak elvileg 😛 és nincs kész!

Oder...........nem elvileg hanem van és kész!!

link http://www.scuadraf1.net/