Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell még ez a mod(dohány), vagy már megtaláltad ?

Január végén valaki kidobott egy vazalm(?) 2010 beta modot gp4-re. Laza 3 gb, de egy kész röhej volt.

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

macleody
Ja látom már, elkezdtem tölteni.
macleody
De melyik az a mod, megnézném én is, hogy nálam mi a helyzet vele.
ez nem akar elindulni...

Őrült vagyok? Lehet :D

áhh ebbõl a f1 módbol elegem van. Lszáll a factor...

macleody
Melyik F1 nem indul el hano?
amúgy meg na nem tetszik nem kell olvasni...minket meg nem zavar többi ember nem nagyon nézeget be ide. Gondolom attinak gondolom neked meg nincs kedved új fórumot létre hoznod... hát gp4 re max a vazalm mod volt jó. Caak azt sajnálom hogy itt nincs esõ meg hogy mentenibsem lehet. de számomra az rFactor 100x jobb. nem lassúl be úgy hogy 31 ellenfelem van... még mindig nem értem hogy az f1 miért nem indul el....

attinak igaza van...

gp4-re +várom vazalmot, at yó vót...
szeddle....
Tudod az a helyzet ha csont nélkül fut akkor igazándiból ,csak azt tudom javasolni,csinálj egy teljesen új gamet.Az alapjátéktól ,patch,stb

Szerintem nézd meg mien nevek fórdulnak meg ebben a topicban.........,megvan??Szal ,had döntsük már mi el ,hogy mirõl irogatunk ,beszélünk,elemzünk,adunk tanácsot egymásnak..stb.Ha tanács kell és segiteni tudunk segitünk...Akkor errõl ennyit...!!
A GP 4 hez 2010 es autók és egyebek(ha tudsz szerkeszteni)

http://www.grandprixgames.org/read.php?4,909868
naon szép h mindenfélét írogattok itt csak egy a gond...az RFACTORRÓL...ez k**vára nem tartozik sztem a GP4 topikjába...

én arra lennék kíváncsi h vannak-e 2010-es kocsik, esetleg vmi béta mód? mert nem akarom már újra leszedni az rfactort a 2010-es modért...😛
heh...úgy látom új tv hud lesz idén 2010-ben...egy teljesen fekete színû😄
nya..beszereltem a legnagyobb hûtõt...ne fortyogjon mindig oil + waßßer
GP4 már csak ilyen! És undorító módon be szokott lassulni. rFactor-t ajánlanám, igaz kínlódok vele /beállításaival/ rendesen. De ég és föld a különbség!
Sziasztok
Nekem Gp4 játék van fent a gépen és Csm moddal játszok azon belül a 2006 os mod 2007 es bõvitésével, olyan problémám van vele hogy némelyik pályán megfagy a játék, 60%-ra van állitva a verseny hossza, és bosszanto mikor 40 körös verseny, utolso 4 körében fagy le.Néha szaggat is a játék pedig elég nagy gépem van, valaki tudna segíteni a problémámban?
Elõre is köszi a segítséget.
nem lehetne esetleg egy jobb seb mérõt rá tenni?

Készítettünk egy rövid ismertetõt, hogy hogyan lehet a keresõmotorok segítségével gyorsan és egyszerûen keresni az addat.hu-ra feltöltött és kilinkelt fájlok között. Az ismertetõt itt találod:

FAQ #29: Hogyan keressek az Addat.hu-n?

Valamint elhelyeztünk egy keresõdobozt a fõoldalon, amely segítségével direkt kereséseteket tudsz indítani a Google.hu-n. Nézd meg itt:

http://www.addat.hu

Nem vagy még Prémium felhasználó? Márciusi akciónk keretein belül a már megszokott árakon, kiemelkedõen hosszú idejû „Prémium” tagságot kínálunk felhasználóinknak. Ne szalaszd el a lehetõséget...😊

30 napos elõfizetés 400,- Ft +ÁFA (bruttó 500,- Ft) 17Ft/nap (bruttó)
Küldd sms-ben a prm WhiteFalcon üzenetet a 06-90-643-143 számra.

90 napos elõfizetés 800,- Ft +ÁFA (bruttó 1000,- Ft) 11Ft/nap (bruttó)
Küldd sms-ben a prm WhiteFalcon üzenetet a 06-90-619-319 számra.

365 napos elõfizetés 1600,- Ft +ÁFA (bruttó 2000,- Ft) 5Ft/nap (bruttó)
Küldd sms-ben a prm WhiteFalcon üzenetet a 06-90-619-919 számra.

THX!!!!!
http://addat.hu/495206d9/Locations.7z.001.html
http://addat.hu/74122c21/Locations.7z.002.html
http://addat.hu/281990d5/Locations.7z.003.html
http://addat.hu/370fac06/Locations.7z.004.html
http://addat.hu/962ab6ea/Locations.7z.005.html

White!!Parancsolj...
ok
White!!Igen van ....már nem található ill.én nem találom,de ha kell holnap felcsavarom.Kiadtak hozzá egy teljes track packot is ,de pill.nem lelem sehol.
még mindig nem mûködik az F1 2010-es mód ráadásul a game is elszáll. A betöltés végéig eljutok ésa nuku tovább

hiába másoltam be oda de nincsenek a pályák

atti vannak 2007S Mod-hoz pályák is, mer én nem lelem
Kááár, hogy 1Nként nem lehet erõsséget állítani a spillereknél, ahogy Lnézem 1másba ér a farkuk, úgy jönnek mögöttem:-P
Olajam + felforr +ijjenek, tom azt is lehet valahol állítani. Bajnokságon volt walakinek ijjen problemájaa...
Hát Macleody,ezt nem tudom,de egy MMG F1 2007 nél ha felhuzod az ellenfeleket akkor még a spayker is elkalapál ha nem gyakorolsz néhány napot..az fix.
balesetbe van de feli körbe... lusta a sofõr XD

elég érdekes F1 típusú kocsikkal sötétbe versenyezni... 😄

Oder ....ez most akkora gond...........,ha egy olyan modal játszól ,mint az MMG vagy Fsone ,abban ha baleset lesz ,akkor bejön és körözhetsz mögötte néhány kört,de felvezetõkõrben nincs,,minek....úgyse arra figyelünk.
miért nincs a felvezetõ körben safety car?

macleody
Vannak modok az rFactorban ahol az ellenfelek végsebessége le van korlátozva. Mondjuk nem mennek csak 240-et. Hiába állítod 120%-ra akkor is csak annyit mennek. Ha csinálsz egy setupot mondjuk a monzai pályára és azt bemásolod az userdata mappába, majd átnevezed a megfelelõ névre akkor az ellenfél gyakorlatilag a te setupoddal megy és 120%-on lever mint a cölöpöt 😊
Túl sok a fékerõ hátúl,elõl emeld a fékerõt.Elenfelek erõségét fel lehet huzni 120%ig!!

Montam MMG F1 2007!!!!!!!!!!!!!!!!a legjobb
nem mindegy a festés??
Nyomom rFactor 2010-et, hát szopat rendesen...
1, Ellenfelek lehetelenül gyengék....????
2, Egy idõ után az autót nem lehet a pályán tartani, akkor is kipördül, ha fékezék....?????
Az általam leírtaknál, ha semmi segítséget nem kérsz az az ACE!!!!!
Minek állítod oda?! A segítségek felvételénél auto beálítja az erõsséget! Tedd kezdõbe ha már ott akarod állítani, aztán F1-F9-ig oda állítod ahova akarod! NYnyi----
Már vagy százszor írtam hogy azt csak a legkönnyebb nehézségnél lehet mind bekapcsolni. Ha nehezebbet állítok akkor sorba tiltja lefelé õket. Az a kérdésem hogy nem e lehet valahogy megoldani azt hogy pl: felveszem a nehézséget ACE-ra, és így is be lehessen kapcsolni az összes segítséget. Mert alapból ezt nem engedi. Esetleg valamelyik modban van ilyen. Én már egy ilyennel találkoztam csak nem emlékszem melyik volt az. Mert a gép olyan gyenge a legkönnyebben mint a harmat. Az idõmérõn 2-3másodpercet kapnak tõlem.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Bem,ész a Beállítások-ba, ott a Vezetési segítségekbe, és ott azt állítasz be amit akarsz magadnak
Igen de akkor az összes segítséget kikapcsolja. És nem lehet õket visszakapcsolni. Sem a menüben sem a játék közben.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

a menüben. ott ahol a pályát bajnokságot és a autót választod.asszem a legalsó az. ace a legnehezebb

A GP4ben.

meikbe? rFactor vagy gp4?

thx mac. majd ha otthon leszek körbe nézek...(6 óra után :S) xar hosszabított nap. 16 óra :S

http://www.grand-prix-4.de/
És innen. Ez király. De nekem senki nem segít? Hogy állítsam nehezebbre az ellenfeleket?

jü az meg van de még így sem tudom megvenni az összes autót...
ok akkor még holnap letöltöm azt a maradékot már ha addig fönt lesz még... igaz már van egy 2009-es track pack... amúgy a gp hungary-n kivûl honnan lehet leszedni hozzá módokat pályákat és kocsikat?

Gamedata/Locations

ide bemásolod és kész!!

ahoz hogy több kredited legyen azt kell csinálni hogy
elinditasz egy edzést,és a cset sorba beirod alura,hogy ISI_BABYFACTORY
majd enter,ismételd meg kisbetüvel is mert,nem emlékszem meik a jó

és lépj ki......a kredit el fog szálni!!
szeptember környékére várható a code játéka,...

hogy kell betenni a játékba hogy müxegyen?

bakker kell mék sok kredit 😊