5264
Mit tudtok róla?
  • oder hano
    kormányhoz a vezérlés kiválasztásánál advancedet kell választani az ott +jelenő menűben balra lenn wheel
    ha ez + van megnézni hogy a csíkok be vannak-é jelölve és jól-é
    ergo: kormánynál y izzé belemászol, mozgatod kormány, csík jön-megy pötty előtte.
    aztán a gáz adás köv. ue. ez jó szokott lenni, most a fék: na ez nem szokott a hejjin lenni! yakszis vagy mi, rátaposol a fékre és a pöttyött bejelölöd oda ahol mozog a csík!
    ezután már csak 1 lényeges van a box kiállás, ja a le és felváltást kihagytam, eme három dolognál ott lesz pötty, ahol nyomod rángatod karokat, gombokat, szal amaelyikre mijjen feladatot bízol.
    ezekután bemászol a kalibrácijóba
    sorrend:
    kormány balra tökig - tűzgomb /bármejjik/
    kormány jobbra tökig - ......
    kormány középre - .....
    gáz tökig - ....
    gáz felenged - ....
    fék tökig - ....
    fék felenged - ...
    ende
    itt is látod ha rossz helyen mozog a fék csíkábrája...
    ennyi, ezek után jónak kő lenni
  • oder hano
    bekalibráltad?
  • rolika1111
    felraktam a Grand Prix 4 Stagione 2011 FB és beállítom a kormányomat a menübe de mikor elindítom a versenyt a féket nem érzékeli. valakinek ötlete?
  • oder hano
    olyan már nem lesz... a gp4 meghalt :)
  • White Falcon
    vazalm 2011-et akarok!!!!!!!!!
  • oder hano
    hát ha nem írta alá akkor cumpici
  • White Falcon
    yó yó de kijaz????????
  • oder hano
    1. nem tudni
    2. pontosan úgy végignézed és amíg nem lesz jó addig csinálod...
    3 mond meg annak aki csinálta
  • White Falcon
    régen a gp3-ba v a 2k-ba ha megnyitottad a dat filet akkor láthattad mit honnét tőt be, ezen a xaron nám látni
  • White Falcon
    ok és mi a wad eredeti neve?????? Ezt honnét lehet +tudni, v nevezgessem a 17 lehetőség szerint míg jó nem lesz??? az kissé fárasztó azért! Szóval annyával nemi életet aki így oldja +!!!!
  • oder hano
    passz de akkor is vissza kell nevezni a wadot az eredeti nevére a program miatt
  • White Falcon
    Na szóval...ha van tuh file, akkor azt a ZAZ beteszi a gémbe 1 track könyvtárba, kibontva azokká a fájloká, amit felsoroltam. DEEEEEE kituggya hogy továbB????
  • oder hano
    akkor az már eleve veszett balta nyele
  • White Falcon
    * INSTALLATION *
    =======================================================================

Make sure 'Zaz tools' with TSM in installed, and updated.

Double click the 'Le Mans Bugatti DTM2006.tuh' file.
    TSM will open and ask for a folder name.
    Enter 'LeMans\DTM2006'
    Thats all. Now add the track to your chosen profile, and drive :)

ez van! De nincs TUH file!
    tmd, ini , dat, wad és gpi fájlok vannak bennük

• oder hano
    hát még mindig csak az a V.0.1.5-es mód van. bár nem csodálom mostmár tényleg kihalt ez a gamma....
  • oder hano
    hát igen ahhoz tudni kéne hogy mi mire lett... nem csodálom hogy áttértem mert ott legalább annyi pályát teszek be amennyit akarok és tök egyszerűen...
  • Diezel
    Hát ez jó kérdés mert oder szavait osztva, a gp4 tényleg annyira hülye hogy az eredeti wad nevet keresi. esetleg nincs hozzá egy Readme vagy valami?
  • oder hano
    na jó ez nekem már magas... Tiszta bonyolult a gp4...
  • White Falcon
    Az h van amelyik megy az ijjen, van amelyik nem...
  • oder hano
    az a baj hogy a wadot nem ajánlatos átnevezni mert a program olyan hülye hogy úgy nem találja csak az eredeti wadnevet keresi. ezért nem volt soha átnevezve egy módnál se. Amúgy mi a baj?
  • White Falcon
    Dízel!
    Ha úgy jön le 1 pálya, h elimeno.dat és elimeno.wad /gondolom ismered/ akkor itt mi a megoldás????
  • Diezel
    oder : DD a wadok a bisszbasszal. saviola, az a lényeg hogy a circuit fájlok és a Wad-ok összepasszoljanak. ehhez az szükségeltetik, hogy a játék milyen sorrendben pakolja a trackek wad fájljait, és akkor már gyerekjátszma az egész : )

melbourne2001.wad S1CT01
    sepang2001.wad S1CT02
    interlagos2001.wad S1CT03
    imola2001.wad S1CT04
    barcelona2001.wad S1CT05
    a1ring2001.wad S1CT06
    monaco2001.wad S1CT07
    montreal2001.wad S1CT08
    nurgburgring2001.wad S1CT09
    magnycours2001.wad S1CT10
    silverstone2001.wad S1CT11
    hockenheim2001.wad S1CT12
    hungaroring2001.wad S1CT13
    spa2001.wad S1CT14
    monza2001.wad S1CT15
    indianapolis2001.wad S1CT16
    suzuka2001.wad S1CT17

A circuit fájlok (S1CT01,stb) a pályák vonalvezetését tartalmazzák. Tehát ha majd letöltesz egy 2011-es pályát, mondjuk aaa Koreai Internesönel Szörkitet az tartalmazni fog egy wad-ot és egy circuit filet, tegyük fel hogy a koreai pálya a hungaroring2001.wad-ra van megcsinálva, akkor a hozzá járó circuit fájlnak mindenképpen majd a S1CT13-mast kell felülírnia. No ennyi a lényeg, sok sikert saviola!
    (én nem szedegettem új pályákat mivel a nagy részük bugosan van kivitelezve)
  • oder hano
    itt a leg realisztikusabb F1C mód http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_WS_2011_V2
    itt valóban úgy viselkedik a gumi ahogy az életbe. monzába nem bírt ki nekem csak 10 kört xD
  • oder hano
    pontosan nem oldja meg... a megoldás 1. vagy magadnak szeded össze és kicseréled de akkor vigyázni kell mert ha nem jól lesznek összepárosítva a vadok meg a bizbaszai ( de rég játszottam ezzel) akkor a kocsik a levegőbe fognak menni. Nálam volt rá példa mire rájöttem mit hogy kell. a 2 pedig hogy megvárod a mód köv válozatát
  • saviola83
    És akkor hogy tudom megoldani hogy az új pályák legyenek benne?Akkor azt maga a mod nem oldja meg?
  • Diezel
    Az, hogy csak a képek vannak kicserélve, a pályák a régiek.
  • saviola83
    Az lenen a kérdésem hogy leszedtem egy 2011 es modot feltelepítettem mindent kciserél csak a pályák nem jók.a Betöltö képnél az a pálya jön be aminek kéne viszont a pálya maga már az ami az eredeti játékban benne van.Mi leheta gond?
  • oder hano
    hát gp4-et normális még nincs de F1C-re igen
  • White Falcon
    tamájjá mán ides gyermekem
  • oder hano
    ha találok linkelek
  • White Falcon
    hano! ha tanász jó 2011S verziót írjááá!!! én találtam 2011S vazalmot de fizetős torrenten vót
  • White Falcon
    azt + én is tudom hogy gémbe hol lehet!! ha azt 100%-ra teszem akkor 15 kor baxus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • White Falcon
    de nekem nem a quick race kőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!!
    hanem a verseny táv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Diezel
    Egy újabb screen tőlem

F.Alonso (Ferrari), Bahrein Practice
  • Diezel
    GpxPatch megnyit --> GPxSet fül ---> Session settings - Quickrace lenght --> %-ban megadod.

ha nem quickrace, hanem non champ, vagy championship akkor a játékon belül kiválasztod --> options --> game options --> bal oldalon lent állítgatod a versenytáv meg a kvalifikáció hosszát
  • oder hano
    hát ilyen...
  • White Falcon
    mijjen fórum ez ahol csak 2N vagyunk?:??? há xar!!!
  • oder hano
    nem is mondtad hogy van bankod
  • oder hano
    na már nem kell sok xD még párszor felrakod :D
  • White Falcon
    apropó! újra tettem és átváltott 15 körre