Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmmm na de kafa ez jobb mint a rar...

Őrült vagyok? Lehet :D

na szóval az elsõt megnyitottam majd a mappát kibontom és telepítem... ennyi?

kezdem megérteni 😄

el tudnád magyarázni hogy mit csináljak? ehez a 7-es hez hüjjje vagyok

telepítem a 7zip-et

aha. de ha mégis?

Szerintem a winrar nem nyitja meg ,csak a 7zip!!!!!!!!
hát megpróbálom megszerezni...

na letöltöttem.. hamarabb mint gondoltam. na szóval hogy is kell fölpakolni? megnyitom a winrat majd az elsõt winrarba teszem majd kibontom és telepítem?

Fenthagyom persze!!de a csapatrádió engem is érdekel,valaki toljon valami infót vagy tõltse fel...
atti fent hagyod játékot 9-ig? olyan negyed 4 re érek haza... hát akkor keresni kell hozzá csapatrádiós beszédet... Nem lehetne hozzá letölteni valami hogy a force india legyen bent a hispania helyett?? De jó lenne ma már tolni... Úgy szeretem mikor a két autó kereke összeért és fel repültés 😄

macleody
Volt hozzá egy sound pack amiben benne volt a kommentátor is. Nekem is megvolt anno de már rég letöröltem.
Mármint mit rakott be?

Crome

Csapatrádió nincs,de valaki aki berakta már megoszthatná velünk ,mit és hova kell másolni..?!
Jaja, ez a rádiósduma nekem is kéne, mert megvolt anno, de letöröltem és azóta sem tudtam megszerezni... <#falbav>

Crome

jah nekem 64 bit es van...

ezt aztán a gyors válasz 😄 Hát majd holnap ha hazajöttem kipróbálom. De elõbb letöltöm mit atti adot. már csak 2 kéne de asszem az már marad holnapra... remélem lesz benne majd csapatrádió szöveg mint ebbe a vidibe

Köszi szépen.
Amúgy most Xp-t raktam fel külön a gp4 kedvéért, mert win 7 alatt is elszállt mindig.
Amúgy meg vagy 3szor volt már kék halál is...szóval jó😄
Akkor néhány válasz így gyorsan. Amennyiben a GPxPatch paneljén be van kapcsolva a "Start GPx in debug mode", úgy minden hibánál azt fogja kiírni, hogy "An error has occured, open log file?" tehát elvileg ha itt valaki yes-t nyom, akkor a megnyitott log file-ban ott van valahol, hogy miért szállt el. Mellesleg érdemes a debug mode melletti verbosity kapcsolót is medium-ra rakni, van amikor segít. Illetve, ha nem, akkor meg érdemes egy próbát tenni azzal, hogy nem debug mode-ban indítani a gémet. Egyébként a Force India nincs a csapatok között.
Win7 alatt simán megy, nekem is az van (32bit).
Azt, hogy miért száll el egyeseknél azt nem tudom, de ugye szinte biztos, hogy a cars vagy az anim.wad a hibás. Egyébként volt nálam már olyan is, hogy a grafikai beállításoknál, ha be volt kapcsolva a "video walls", akkor ugyanígy elszállt, anélkül meg szépen betöltött. Úgyhogy érdemes még a grafikai beállításoknál is kapcsolgatni és kísérletezni.

Crome

passz. remélem atti féle jó lesz...

"An error has occured, open log file?
nekem is ezt irja ki. ezzel mit lehet csinálni?
melyik csapat esik ki a módból?

és melyik a legújabb?

már írtam a csíkról, az új qrva nagy cars.wad file-ok betöltése miatt ijjen hosszú, régen a cars vad 10ede se vót wazze, gagyi is vót ótó grafiks.....<#nevetes1>
gp3 2000 banben volt mód arra, hogy a gpxpdata könyvtárba kitörültem a log fájlt a log könyvtárból, indításnál kiírta, hogy nyema log fájl! Deee Lindút!!! Na ez nem ment Gp4-beeeeee...azért próba + éri. F6-al tedd át máshová, max vissza töltöd. yaaaa és a legújabb drivert tessék letölteni a végéáá kártyátokhoz!!!! vagymi <#vigyor1>
és amire a betöltõ csík végig megy gyötrelem...

egyszerûen sehova nem megy...

semmi hiba üzenet...

Aki kérte annál priviben a linkek!!

Holnap tõrlõm.....
Neked is ezzel a hibaüzenettel fagy ki?
"An error has occured, open log file?
macleody
Kezdheted 😊
Baz......g Oder!!Esköszöm feltõltõm neked !!
???

srácok fut win 7 alat normálisan?? érdemes leszednem??

Feltettétek a VGA kártyáitokra a legújabb meghajtó drivert???????
unom hogy a betöltés végén lefagy,..

Vedd meg tõlem😄
honnan a fenébõl lehetne letölteni mûködõ GP4-et????

faxom...

azt vettem észre 😄 én is nyomnám de nekem kifagy...

Nem érünk rá itt dumáni, wazze....mi nyomassuk a vazalm 2010-et!!!<#buck>
hát eddig nem tudok semmi megoldást... :S

Nekem ugyanaz a hibám a vazalm 2010-zel mint neked, kifagy a betöltésnél. Ha megtaláltad a megoldást, majd oszd meg velem. 😊 Thx
szerintem a vazalmon kívül nincs más mód. Amúgy szerintem a Vzazalm a legjobb...

Nem tudnátok valami linket adni egy gp4-es 2010-es modról a vazalmon kivül?
aha. Én most a vazalm update 1 et töltöm le...utána le kell töltenem az update2 és utána remélem hogy menni fog...

Az a 2009-es Vazalam-nak volt a végleges elõtti változata (ezt jelzi az rc4), de nem érdemes felrakni, hanem inkább a véglegest belõle.

Crome

Gp409rc4 az meg milyen mód? hányas évadot dolgozza fel? na nekem el se indul a vazalm. legalább is a pálya betöltésnél kifagy <#boxer>

Gp409rc4 ezt a modot tettem fel. egész jó.
2010-es modból csak a vazalm féle van?
mert az nekem rengetegszer kifagy.
hova a csába tüntetek?