Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Őrült vagyok? Lehet :D
The original is too light and this'll start the ball rolling with other people hopefully.
to install use GP4 master to open a track.wad (one at a time unfortunately) extract the wad to a temp folder then using the tex editor part of GP4 master load up the tarmacmap.tex found at maps\resources\tarmacmap.tex...then just "replace the selected file" with my tarmac1.tga and re create the wad.
hopefully some one will sit down and make separate colours\textures for each track....i might ..eventually...see how this one goes down first..
i've only tested it on the Nurburgring and the A1Ring and they look great,,much much better than the original light grey colour track..
if you make some more colours \textures for the tracks plz e mail me one or two in the interest of friendship...
hope you enjoy
any problems or wanna get in touch
mail : [email protected]
Enjoy
just added..Francetarmac which is a texture made from a photo atof the Magny cours track
even better than my original one..but both included to let you choose which one you want
once again ..Enjoy
az original..az eredeti játékban is benne van..valamelyik billentyüvel lehet elõhozni..próbálgasd..
na ne máár
kukába vele...én meg már alig vártam hogy majd a 2004, 2005ös moddal nyomhatnám majd benne mert a mai f1 jó szar...basszus...marad a GP4 még egy jó darabig asszem......
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
Display Card: GeForce 6800 GT 256 MB GDDR3 /Radeon X1300 or above
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 12.5GB
Operating System: Windows XP
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
Display Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 12.5GB
Operating System: Windows XP/Vista
Szóval ettõl kicsit magasabb, de olvastam olyat, hogy 3GB RAM és Intel i7-es vagy AMD Phenom II-es proci kell majd. Viszont ez elég durva ha így van, úgyhogy remélem csak kamu.
A rossz hír viszont, hogy nem lesz moddolható, szóval minden évben ki kell jönnie egy újnak, különben hamar érvényét veszti majd...
Crome
Crome
Szeptember 24.-én jelenik meg.
Demo úgy néz ki hogy nem lesz.
Én valószínüleg lefagyasztom addig magamat.😊
Már nem bírok várni...
Crome
Jó lesz ez nagyon, csak kár, hogy 2011-ben fog már csak kijönni...
Azt mondjuk remélem, hogy a fehér csíkkal jelölt gumi nem lesz benne, mert az már idén se volt meg szerintem tavaly sem teljesen.
Crome
Crome
Crome