Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na asszem felejtõs a Code F1-e. Mi az hogy nem lesz mechanikai meghibásodás? Épp az benne az izgalom. Na más részt még a 2010-es hud- ot is lusták beletenni... Remélem jövõre jobb lesz.... Addig meg mod 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

már csak a 2010-es hud kéne

szép kis F1 2010 mod ez a Dazor. Játszhatnánk egymás ellen 😄

nem tudok benne F1-es autót vezetni <#mf1>

Aha. Sõt már le is idiótáztak 😄

macleody
Ugye? 😊
de szupi online 😄

de szemét eza rfactor online játékból kilép...

pedig azt a biz bazt töltöttem le....

aszfaltot akarod cserélni?????
New track surface texture\colour

The original is too light and this'll start the ball rolling with other people hopefully.

to install use GP4 master to open a track.wad (one at a time unfortunately) extract the wad to a temp folder then using the tex editor part of GP4 master load up the tarmacmap.tex found at maps\resources\tarmacmap.tex...then just "replace the selected file" with my tarmac1.tga and re create the wad.

hopefully some one will sit down and make separate colours\textures for each track....i might ..eventually...see how this one goes down first..

i've only tested it on the Nurburgring and the A1Ring and they look great,,much much better than the original light grey colour track..

if you make some more colours \textures for the tracks plz e mail me one or two in the interest of friendship...

hope you enjoy

any problems or wanna get in touch

mail : [email protected]

Enjoy

just added..Francetarmac which is a texture made from a photo atof the Magny cours track
even better than my original one..but both included to let you choose which one you want

once again ..Enjoy

jah már értem 😉

he?

mit akarsz a mesterrel? de .osan írd!
hát igen lehet nekem is. Na majd az f1 2012 :d

már le töltöttem csak a GP4 Master-el bekéne teni a játékba de nem tudom...

a videón látott az autó állapotát mutató kocsit nem tudjátok honnan lehet letölteni?
az original..az eredeti játékban is benne van..valamelyik billentyüvel lehet elõhozni..próbálgasd..
nem lesz moddolohato??????
na ne máár
kukába vele...én meg már alig vártam hogy majd a 2004, 2005ös moddal nyomhatnám majd benne mert a mai f1 jó szar...basszus...marad a GP4 még egy jó darabig asszem......
hát ha az embereknek lenne pénze jópáran vennének maguknak egy gamer pc-t

hát mert a fejlesztõknek az a lényeg hogy csillogjon minden, ami matt az életben. Azt hiszik hogy annál jobb minél nagyobb a gépigény?

macleody
Nem is hinnéd mennyi embernek van atomerõmûve otthon. Az ArmA-t is sokan megvették, pedig ahhoz is atom gép kell.
lehet majd elõveszem a ps2 azt Grand Prix Challange-zek 1-et. Tegnap a F1 2001-et és a 2004-et vettem elõ. a 2001-es vicc volt a 2004-es meg unalmas

úgy jártam volna a legjobban ha ps2-n is kiadták volna...

Akkor inkább érdemesebb xbox-ot venni aztán flashelni azt fullon megy

hát remélem mert ez így nagyon atomerõmûs game. Na ha olyan lesz nem sokan fogják megvenni... Azért egy game kedvéjér nem mindenki fog annyit költeni akkor inkább maradnak a rFactor-os módoknál...

Ez ugye a Dirt2 követelménye:

Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
Display Card: GeForce 6800 GT 256 MB GDDR3 /Radeon X1300 or above
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 12.5GB
Operating System: Windows XP

Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
Display Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 12.5GB
Operating System: Windows XP/Vista

Szóval ettõl kicsit magasabb, de olvastam olyat, hogy 3GB RAM és Intel i7-es vagy AMD Phenom II-es proci kell majd. Viszont ez elég durva ha így van, úgyhogy remélem csak kamu.

A rossz hír viszont, hogy nem lesz moddolható, szóval minden évben ki kell jönnie egy újnak, különben hamar érvényét veszti majd...

Crome

a PO nagy számának van köze ahhoz hogy a gép meleg? ( nem buzi <#mf1>)

akkor végem. Remélem tényleg csak egy nagyon kicsit... Hát ez a game egy atomerõmût fog követelni :S

Azt olvastam, hogy a rendszerkövetelménye kicsivel a Dirt2 felett lesz...

Crome

amúgy ezt én is olvastam és én is beírtam ide csak nem tudom hányadik hsz... Addig bekel szereznem egy nagyobb RAM-ot...

a türelem f1-et terem<#mf1>
Kamu azt csak aprilis 1-jén irták poénból.
Szeptember 24.-én jelenik meg.
Demo úgy néz ki hogy nem lesz.
Én valószínüleg lefagyasztom addig magamat.😊
Már nem bírok várni...
macleody
Én meg azt olvastam, hogy ez csak kamu.
Neten olvastam valahol. A lényeg, hogy ki akarták belõle hagyni a felvezetõ kört meg a safety car-t és ez sok leendõ játékosnak nem tetszett. Ezért aztán félvén, hogy emiatt nem lesz sikeres a game, elkezdték belerakni azokat is, csak emiatt annyit fog csúszni a játék, hogy 2011 lesz belõle...

Crome

honnan veszed? bár mind1 a gépemre úgyse menne föl. Fõleg ha olyan konfiga lesz mint a dirtnek. Annak kell legalább 2GB RAM nekem meg csak 1GB van :S

F1 2010 - Codemasters

Jó lesz ez nagyon, csak kár, hogy 2011-ben fog már csak kijönni...

Azt mondjuk remélem, hogy a fehér csíkkal jelölt gumi nem lesz benne, mert az már idén se volt meg szerintem tavaly sem teljesen.

Crome

Szerintem rFactor...

Crome

de hogy ezzal a szaggatással semmit nem tudok csinálni... Mindig 300 körül van és a Game 30FPS-t produkál...

jajam...DAT fájlokkal vigyázzatok....nehogy felülirjatok valamit..én pl ugy szoktam hogy elnevezem minden pályához tartozó da-fájlt igy könyebb..mer akkor ocsmány lenne az egész ha más dat fájlt tennél be...levegõbe lógós kocsik.....
hát valahogy csak lehet http://www.youtube.com/watch?v=t8sSWi8WXE4 a videón se F1 naptárban szereplõ pályán megy... bár de lényegtelen mert nincsenek meg a filék...

nem biztos, hogy menne, ugyanis a dat fijlok manapság nem mindig a saját wad-jukat töltik be. rákérdeztem már itt, hogy lehet a pályákat cserélgetni, de senki sem tudja, mert akkor talán válaszolt volna....
már ha meglenne....

Gondolom a silvertsone wad-ot meg a hozzá tartozó .dat fájlt kell átrakni.

Crome

a vazalm ból a sileverstroni pálya vonalvezetését hogy lehet átteni az eredeti game-be?

http://cliptank.com/PeopleofInfluencePainting.htm

hát olyat én biztos hogy nem tudnék csinálni 😄

betöltõképet