Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah. lejárt a szavatossági ideje
Őrült vagyok? Lehet :D
pl.: befizettem az autó után 90ezret, a bank szerint 20 ezret, tényleg 70 ezret romlott a forint 3 hónap alatt????????????
ebbe a zországba csak 1re xarabb minden.......
Falcon
Falocn vággyad meg a F1 2011-et az hátha jubb lész
szal...nem tok menteni, sõtt még csak kilépni se!!! TRÁGYA!!! Pedig jó lenne a szimulációja...fenébe
rálépek a fékere és rükvercbe vagyok!!??? hüjjék ezek?
elég szar +oldás
ok látom
na kéhemcépen....háááát....beállítottam mindent, izzadok rendesen, de kezd qrva jó lenni a gém. Próbált már valaki versenyközben kilépni? Menti az állást akkor, és ugyan onnét lehet folytatni???? Mi jelzi, hogy kértem a box ucca behajtást? Mer én nem látom...
boksz kiállás kérés mejjik gomb???
hûha..lehet ezzel száguldozni..
na...kezdek már belerázódni
thx mek. +prószálom
Nem kell hozzá semmi. A játékon belül nyomsz egy home-t, create new profil, ott lehúzod a csúszkát, lesz egy create offline profil vagy valami hasonló szöveg, rákattansz, beírsz egy nevet oszt csókolom.
egyszerû vedd meg a gammát <#mf1>#mf1>
az kér 1 kódot, ahhoz kéne 1 kéygen, amit videón bemutat sok barom, ahelyett, hogy feltette volna, én + nem értem, hogy kõ leszedni, NYnyi
nemtom, deee a qbaszov f12010-hez nincs 1 jó törés, használhatalan autósév nélkül<#boxer>#boxer>
Falcon nem lehet hogy az a bak fájlok?
pedig jó lenne ha emlékeznél 😄
majd nézd meg ott a játékba. elõbb levetít 1-2 képet és az elsõ kanyarnál ( Melbourn) már megy is. ugyan úgy mint a képeken amit belinkeltem.
hihihi....
a kivetítõk a bik fájlok aszem...valamikor régen konvertálgattam valamibe valami filmek...tököm Mléxik má rá...
a kivetítõk a bik fájlok aszem...valamikor régen konvertálgattam valamibe valami filmek...tököm Mléxik má rá...
Kabbe! <#mf2>#mf2>
oder:
Ja, ezek a rádióhangok már megvannak. Sajnos a videófallal kapcsolatban nem tudok segíteni, de majd ha otthon leszek, megnézem, hogy nekem a játékban mit mutat a fal verseny közben, és ha azt, ami a versenyben van, akkor kitalálom hol lehet elrejtve a cucc.
oder:
Ja, ezek a rádióhangok már megvannak. Sajnos a videófallal kapcsolatban nem tudok segíteni, de majd ha otthon leszek, megnézem, hogy nekem a játékban mit mutat a fal verseny közben, és ha azt, ami a versenyben van, akkor kitalálom hol lehet elrejtve a cucc.
Crome
remélem Crome hogy több sikerrel jársz mint én. ha tudnám hogy ki készítette....
tudnám hogy a készítõ hogy csinálta meg azt a dolgot....
ezek vannak benne:
EnterCockpit=
ExitCockpit=
LoadTrack=
StartingLights1=RD_Radio_check.wav
StartingLights2=
StartingLights3=
StartingLights4=
StartingLights5=
StartingLightsOut=startrace.wav
RaceLastLap=finallap.wav
RaceWon=win.wav
RaceFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
RaceFastestLapLost=
RacePersonalFastestLap=
RacePitIn=
RacePitOut=GO_wav.wav
QualifyFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
QualifyFastestLapLost=
QualifyPersonalFastestLap=
PracticeFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
PracticeFastestLapLost=
PracticePersonalFastestLap=
UnlPracticeFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
FailureSuspensionLR=RLsusp.wav
FailureSuspensionRR=RRsusp.wav
FailureSuspensionLF=FLsusp.wav
FailureSuspensionRF=FRsusp.wav
FailureLooseWheelLR=REAR_LEFT_PROBLEM_wav.wav
FailureLooseWheelRR=REAR_RIGHT_PROBLEM_wav.wav
FailureLooseWheelLF=FRONT_LEFT_PROBLEM_wav.wav
FailureLooseWheelRF=FRONT_RIGHT_PROBLEM_wav.wav
FailurePunctureLR=RLpunt.wav
FailurePunctureRR=RRpunt.wav
FailurePunctureLF=FLpunt.wav
FailurePunctureRF=FRpunt.wav
FailureEngine=fall.wav
FailureTransmission=fall.wav
FailureOilLeak=enginedamage.wav
FailureThrottle=fall.wav
FailureElectrical=electronics.wav
FailureWaterLeak=fall.wav
FailureBrake=brakes.wav
WarningComeInNow=full.wav
WarningTimesDQ=war.wav
WarningFuelLow=FUEL_PROBLEM_wav.wav
EnterCockpit=
ExitCockpit=
LoadTrack=
StartingLights1=RD_Radio_check.wav
StartingLights2=
StartingLights3=
StartingLights4=
StartingLights5=
StartingLightsOut=startrace.wav
RaceLastLap=finallap.wav
RaceWon=win.wav
RaceFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
RaceFastestLapLost=
RacePersonalFastestLap=
RacePitIn=
RacePitOut=GO_wav.wav
QualifyFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
QualifyFastestLapLost=
QualifyPersonalFastestLap=
PracticeFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
PracticeFastestLapLost=
PracticePersonalFastestLap=
UnlPracticeFastestLap=Well_Done_Great_Dr.wav
FailureSuspensionLR=RLsusp.wav
FailureSuspensionRR=RRsusp.wav
FailureSuspensionLF=FLsusp.wav
FailureSuspensionRF=FRsusp.wav
FailureLooseWheelLR=REAR_LEFT_PROBLEM_wav.wav
FailureLooseWheelRR=REAR_RIGHT_PROBLEM_wav.wav
FailureLooseWheelLF=FRONT_LEFT_PROBLEM_wav.wav
FailureLooseWheelRF=FRONT_RIGHT_PROBLEM_wav.wav
FailurePunctureLR=RLpunt.wav
FailurePunctureRR=RRpunt.wav
FailurePunctureLF=FLpunt.wav
FailurePunctureRF=FRpunt.wav
FailureEngine=fall.wav
FailureTransmission=fall.wav
FailureOilLeak=enginedamage.wav
FailureThrottle=fall.wav
FailureElectrical=electronics.wav
FailureWaterLeak=fall.wav
FailureBrake=brakes.wav
WarningComeInNow=full.wav
WarningTimesDQ=war.wav
WarningFuelLow=FUEL_PROBLEM_wav.wav
na + a soundset init. kéne még rádióbeszélgetés :d
aha persze. én csak bemásoltam a hang fájlokat a vietnamos snd mappából az eredeti be és úgy is szólt hogy Radio check aztán a lámpák kialvása után a Go! és aztán jött az a bla bla bla a szöveg.
122. <#mf1>#mf1>
gpxpdata/snd itt vannak a hangok és az ini file híjja bé üket.
amit a gpxpatch/gpxsound ablakba kõ bévarázsolni
persze, ha nincs sajá inijük, akkó írni kõ nékik
lényeg, hogy a hangokat a külömbözõ történésekhez kõ fûzni
úgymint:
StartingLights1=ez az elsõ lámpa wazze.wav
stb, stb, stb....
vágodmá????
amit a gpxpatch/gpxsound ablakba kõ bévarázsolni
persze, ha nincs sajá inijük, akkó írni kõ nékik
lényeg, hogy a hangokat a külömbözõ történésekhez kõ fûzni
úgymint:
StartingLights1=ez az elsõ lámpa wazze.wav
stb, stb, stb....
vágodmá????
Ha adsz nekem is ide egy linket, akkor jövõhéten (elõbb nem megy), ha addig nem sikerül kiszedned, akkor megpróbálom én kiszedni. Ha meg sikerül, akkor kérem én is. <#vigyor>#vigyor>
Crome
Hé, és én hanyadik számú legjobb barátod vagyok? <#mf2>#mf2>
Crome
wáááá milyen rádióbeszélgetések vannak benne 😄
Falcon nem tudod hogy hogyan tudnám a F1 vietnamból kiszedni a rádióbeszélgetést ( az van benne amit keresünk/kerestünk) na meg a kivetítõt? Mert sokkal jobb van benne mint az eredetibe na meg a vazalmba. Tehát nem belerakott képeket mutat hanem a versenyt. Vagyis valóságosan mutatja hogy a pályán mi történik na + van hogy a pilóták T camjába vált és onnan is mutatja. Na és ez kéne nekem az eredeti GP-be
jah már +van 😄
Falcon örömest kipróbálom ha gépet is adsz hozzá. Nem emlékszetek hogy a F1 vietnamos gp4-et honan lehet letölteni?
na szal...úgy értelmezem, hogy lesz mayd lementési lehetõség, ha szépen felregelsz 1 oridzsinált játékkal a májkrofosra(?!) Únok fórumokat olvasgatni, de úgy láttam ott se nagyon dicsérik. jó lenne viszont, ha a hawerom töltögetne annyit, min tezaxar!!! hát kínlódás a legjobb kormány beállítással is közlekedni abszolute zõdfülûként is, na monnyuk ez a privát bénaságom, nem a gém hibája. örülnék viszont ha itteni legjobb barétom(alias oder hanó) is kipróbálná, és lökné ide felé a véleményét.
És 2. számú legjobb barátom (alias Atti) is szó6na má néhány böffenetet eme gémrõl
NEDUGDKI<#wow1>#wow1>
És 2. számú legjobb barátom (alias Atti) is szó6na má néhány böffenetet eme gémrõl
NEDUGDKI<#wow1>#wow1>
Érdekes. Ebben a fórumban sokan mennek kormánnyal és kevesen panaszkodnak rá. <#vigyor>#vigyor> Én meg keyboard-al nyomom, bár éppen ezért tervezek kormányt venni. Mentésnek meg kéne benne lenni, hiszen Live-os, ott pedig lehet menteni tudtommal...
Crome
Xerintem az annyának csinájjon még 3 gyereket, aki ezt a xart csinálta!!
Nagy nehezen megtaláltam, hogy a 3-as gomb a nézetváltás, de: kormánnyal szinte lehetetlen menni. No tuti én nem fogom ezt begyakorloni, mert nincs türelmem hozzá, kéjbordról meg jáccani, ha van steeringwheeel,,..ugyi....szóval annyába! Ja mentés nincs benne. ezért annyiszor kell végignézni 2 ribanc utásításait, hogy már beleúntam az egészbe. Agyon bonyolított szar!!! ez xeméjjes véleményem!!!
Nagy nehezen megtaláltam, hogy a 3-as gomb a nézetváltás, de: kormánnyal szinte lehetetlen menni. No tuti én nem fogom ezt begyakorloni, mert nincs türelmem hozzá, kéjbordról meg jáccani, ha van steeringwheeel,,..ugyi....szóval annyába! Ja mentés nincs benne. ezért annyiszor kell végignézni 2 ribanc utásításait, hogy már beleúntam az egészbe. Agyon bonyolított szar!!! ez xeméjjes véleményem!!!
akkor Crome kalandra fal! <#mf1>#mf1>
Eddig még csak rövid tesztre volt lehetõségem, de nincs safety car és felvezetõ kör sem, és az sem kizárt, hogy a többi részben sem lesz, mivel a Codemasters szerint a felhasználók többségének nincs rá szüksége, csak a full versenyre.
Törni még nem törtem, így nem tudom, hogy akkor mi van...
Törni még nem törtem, így nem tudom, hogy akkor mi van...
Crome
lehet de én megvárom a kötvetkezõ f1 szezont. amúgy van benne felvezetõ kör meg safetycar? és mi történik a összetöröd a kocsit?
pathh=patch
Crome
Nekem nincs gondom a játékkal. Igaz bill.-el nyomom, és csak c-t kell nyomnom, hogy átváltsa a kamerát belsõre. Teljesen jól vezethetõek az autók és persze, ha career-t nyomsz, akkor csak a leggyengébb csapatoknál kezdhetsz, és ha jól szerepelsz, akkor mehetsz a jobb csapatokhoz is. Amúgy Time trial módban bármelyik csapattal mehetsz, ott nincs megkötés. Nem mondom, hogy a legkirályabb játék, de szerintem nem rossz és biztos lesz még jobb is, fõleg ha az esetleges hibákra adnak ki valami pathh-t vagy hasonlót...
A GP4 számomra még mindig tartja magát, de tény, hogy most el fogok egy kis idõt tölteni ezzel az új szerzeménnyel is.
A GP4 számomra még mindig tartja magát, de tény, hogy most el fogok egy kis idõt tölteni ezzel az új szerzeménnyel is.
Crome
én maradok a jó bevált eredeti gp4 nél...