Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berakok egy kocsit és fehér...

Őrült vagyok? Lehet :D

Félõ azon nem én fogok segíteni...

Crome

az hogy minden progiba van hiba
Itt vagyok, mi a problem? <#rolleyes>

Crome

supi ez is megvan 😄

na tanyáltam fe huva tegyöm? néküle nem megy a gp4 masters

faxom kéne nekem egy D3DX8ab.dll file

muszály +várnom cromot. addig nem lesz fantasy mód <#shakehead>

túlbonyolították a játékot akkor. ahelyett minden fényes ami az életbe matt <#mf2>

wad updétert sose hasnyáltam, nayó 1x2x. a tweekerben volt zászló gyilok aszem de a gémbe is ki lehet lõni asszem...
17:25-kor keztem ausztráliát, most felyeztem bé, közbe iktatva 1 kutya sétáltatást. ami röhejj: barika qrva szabálytalanul nem áltt félre 1/4 pályán, végül én kaptam 10 mp büntit, na ez isnagy baromság a gémben, inkább a sok fax kiírást tüntetnék L a képRnyõrõl és a cél 1NSbe lenne 1 táblás mandró!!!
te legalább be értél. engem meg kizártak <#mf1>

faxom fehér kocsik... ezen még dolgozni kell...

hogy kell a wad upterrel a kibontott és módosított wadot mappa formából újra wad-á varázsolni?

ha minden igaz gpxpatch GPxTrack fül majd rámész az edit gombra és átírod õket...

azt a gpxpatch-be is ki tudod. megnyitod a patchet és bemész a GPxSAT fülbe és ott megtalálod azt kiveszed elõle a pipát

föl tudnád rakni nekem valahova belõle a Hockenheim, Montreal, Szingapur pálya fájlait? ha netán meg van még a 2009-es akkor abból a Valenciai pályát?

Diezel
Ja amúgy kérdés:
A GP4-ben hol találhatók a pályák nevei?
ahol ki lehet választani õket, ott a 2008-as sorrend van, közben az original track-ek vannak bent, aztán összevissza van minden

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Diezel
Hát..nemtom nekem ugye nincs kormányom igy csak billel játszok, az F12010 meg bill-el élvezhetetlen, meg amugy sem tulságosan tetszett, hiába szép a grafika, nekem nem jött be (fõleg ez a windows live games-es buzi szarakodás..pff).
Nekem egy olyan modom van ami még valami 2008-as mod, csak beleraktam a 2010-es verdákat meg 2010-es teljesítmények vannak, meg pilóták, de nekem tökéletesen mûködik ha gondolod feltöltöm megauploadra aztán adok linket, egyszer már próbálkoztam csak elszállt a vinyóm<#nemtudom>
Amugy a GP4Tweakerrel ki lehet kapcsolni a Black Flaget?
Most tapasztaltam (4 évnyi Gp4ezés után 😄) a Black Flag valódi hátrányát, helyzet:
Monaco, szétszakadt kézzel nyomom az elsõ helyen RedBullal,3 kör van vissza, mögöttem Webber 25 mp-es hátránnyal, beérek a lekörözöttek közé forgalomba, és a 10-es (Nouvelle) kanyarhoz érek az alagút utáni lejtõ végén,ahol az elõttem haladó Di Grassi õrületesen lelassít, én kikerülöm és nincs mit tenni, átvágom a rázóköves részt, black flaget kapok, az autóm lelassul, node úgy is marad<#falbav> így blackfalgesen, végül 7dik helyen érek be. pazar

hali üzemanyag!
Köszi, már csináltam profilt. tény hogy a várakozást bõven alul múlja ez a xar, vezetési élménybe xerintem yobb, mint a gp4. füst és 1éb effekteket a játék gyorsasága miatt hagyták ki? vélek felfedezni 1 kis rafinériát: tiszta kört még sosem tudtam menni idõmérõn, valami fasz mindig kijön az Mber Lé, ez direkt van?
gp4 ben a vazalm nekem max yóvolt, ill. lett volna ha monnyuk esc nyomás /mentés elõtt/ után nem akad ki + nem száll L monnyuk 8 kör után.
némi szünettel lenyomtam az Lsõ pályát f1 2010N hátam mayd leszakadt mire végeztem, 20 körre álítva + tök életszerûtlen.
de ha már kihagyták belõle a felvezetõ kört, akkor mija faszé a boxból indul a verseny???????????????
és ha én kb. 200 at kattintva a kurzor billentyûkön a paddockot kérve akkor mi a jó qrva annyáért kérezi, hogy igen? nem? ráadásul kapásból a nem-en vagy, stb, stb...ezt a begyöpösödött computeres fasságot már + lehetne szüntetni!
max rosszat lépek, na és? mayd vissza lépek, ennyi....
Diezel
White, amugy látom neked sem jött be az F1 2010 : )
A 2 ribancot azért kell olyan sokszor végighallgatni mert nem csináltál Offline profilt, de nem is érdemes vele szarakodni, mert a GP4 még 9-10 éves játék létére is sokkal élvezhetõbb : )

Diezel
Hy!
De rég jártam itt
Tudtok valami jól mûködõ 2010-es modrol? : )

na wazze ez + 1 trakis eszkavátoros szupppiiii...<#eljen>
huhúúú végre 1 yó kamionos progi!!!
+
Falcon megvan neked a 2010-es vazalm?

elég nekem ez a 7-is kalap kaki. úgy hiányzik egy kaki szmájli <#nyes>

jah. szóval a vinyó hiánya?

ugye már ti is várjátok a vindóc 8-at, asztán a 9-et, asztán a 10-et? FASZOK! inkább 1 yót várnátok!!!!!!<#mf1>
hát a fire fox hibája vút...

mert olyan kedve van rotfl. mi a faxér nem megy neki? így nem tudok összerakni egy módot... és meég ezek a xar szmájlik se jünnek bé...

anyádat mé sziggya???<#dumcsi>
a faxomat hogy nem tudom becsomagolni a wadot. azt harsogja hogy mémoire insuffisante meg az anyád <#mf1>

na faxa. van jó pár csapatom de nem tudom melyik 11 legyen az...

tanyáltam a GP hez további zászlókat. majd csak bé kell tenni. elleszek én ezzel a dologgal egy darabig 😄

éljenek a nõk 😄 fax nem jönnek be a szmáljik

kéne nekem pár pálya fájlai. Szingapure (2010-es) Kanada (2010), Valencia, Hockenheim (2010)

http://www.picvi.com/2010/10/12/hot-moto-chicks/
xopjon lé. letiltott. túl sokat próbáltam....

faxom milyen jó kocsik vannak a racesimulations comon csak regisztrálni kõll a letöltésért de nem fogadja el a buxi betyûket...

ó hogy miért ilyen szar a hsw....? nem tudok letölteni. rámegyek a letöltésre majd egy kis ablka kijön hogy figyelmeztetés 530 login incorrect

mi van benne?

hát ott aztán lehet. a jövõ évi jobb lesz. ezt nem nagyon fogják fejlesztgetni. azt ígérték ahogy kész a 2010 állnak neki a 2011-nek. bár ott még sok mindent még nem tudnak csinálni. amire az kijön megpróbálom ezt a gépet kicsit tuningolni...

f1 2010-be teeeeeeeeeeee...<#wilting>
attit láttam sikítozni a zf1 2010 fórumon, patch után...<#vigyor4>
jaj de reggel van...

Atilla barátunk nagyon eltûnt....

faxom a hsw be....

nekem nincs problémám. utálom a rallyt

mit nem értesz?
akkor erre csak annyit tudok mondani xar programozás...
sztem õk a hülyék hozzá hisz egy rakomány nem csinál így....