Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mint a cuh fájlokat
he?

Őrült vagyok? Lehet :D

gp3 2k
a tsm pályákat hugy lehet betenni?

visszaállnék legszívesebben 3p3 2k-ra, ha menne ezen a gépen
birmingham qrva yó
közbe gyûlnek a fantazy pályák <#mf1>

á már asse tudom melyik kérdésemre mi a válasz

én is szerettem szerkeszteni, jobb mint jáccani, csak a végerdmény néha lehangolt
nem pálya módosításra gondolok. Ahol választasz pályát pl a monic accor mutatja a pálya vezetését. azt xeretném onnan törölni.

GP4 Tex Resizer v3.0 viszont qrva yó, na ijjesmi kéne tga riszájzer be vagy mi
tga szerkesztõ progi kéne vagy mi paintshop, photoshop csak látszatra yó, végeredmény : TRÁGYA
má próbáltam magam tga-ját rámásolni origr, akkor is xar
kép, az nekem nem köll <#eplus2>

már gyorsan mennek. adtam nekik speedet <#mf1>

nekem meg Lszállt itt f1 2010..baszik indulni javítás után se
hát a ribanc anny akezgye még1x jáccani!!!!
mivel trágya az össz f1, ezért várok 1 normálisat, na így vagyok vindóccal is aztisvár6ommég1darabig<#ravasz1>
írd ki az Redeti pofák mejjik csapat mejjik pilóta, és aztán másold rá a tiedet, aztán lehet csodálkozni, mi a faszé lessz belõle 1 szar kép a gémbe
GP4 GPI Browser 1.2
odaírtam aztis wazze
4. végre 1xû kérdés!!!
csinász grafikákat 1024x768 vagy nagyobb de arányos felbontásba MAPS/RESOURCES/Loading ide másolod az ott lát6ó nevekkel bmp-beeee
a Bar.bmp az a csík, ami alul qrva lassan rohan<#mf1>
dazt tudom de a pilóták képeit hogy lehet törölni. mert ugyanis fantázia pilóták lesznek....

3. ráfessted a képernyõre /faxom se tuggya, pedig sokat törtem anno énis a feyem rayta/
2. GP4 Track Editor v3.04 amihö vanik angol leírás, na én úgy nem tok...és amit ezzel csináltam nagy keservesen pályát az 1se ment<#rinya>
1. gpxpatch beír performance file
képek: MenuData/PC/GP2001/Images a gpi filék szerkesztésével ezeket 1 prg átkonvertálja tga fájloká, te meg szerkeszted 1 grafikai programba, a progi visszakonvertálja és lesz belõlük 1 KIBASZOTTNAGYÁKOMBÁKOM!!!
ha walaki tuggya, hogy lesz jó nyalatkozzon, please!!!!
elõre néhány kérdés.
1. hogyan lehet a pilótákat módosítani?
2. pálya választásnál a pálya vonalvezetését hogyan lehet módosítani vagy törölni?
3.a pálya neveket hogyan lehet módosítani?
4. a betöltõképeket hol lehet módosítani?
és lesz egy kis +lepetés <#vigyor>

biztos. de ebbe olyan fantázia pályák lesznek meg csaptok ha majd + csinálom 😄

má tettem fõ anno
fantázia módot....

mijjen módot?
én egy módot akarok összebaszni csak a kocsik nem jók mikor betezxem a játékba. némelyik fehér lesz...

látod
Megjöttem..........ja nem sikitóztam a Zfan oldalon,csak ott jártam.jeeeeeeeeeeeee!!
Hiányoztam????
Mivel foglalatoskodtok mostanában??
türelem játékot kell játszanom. + kell tanálnom hog melyik wad és s1ct kell...

háerrõpofáztamidáigwazze
asszem a singapur valencia hockenhem marad holnapra mert gõzöm sincs mot. betettem a szingit azt lám repülõ kocsik....

na jól van visszatettem az eredetit....

na probléma +oldva. a 8-as helyett a 7-es másoltam be. csak annyi a beebee hogy a visszafordítónál késõbb kanyarodunk mint ahol az aszfalt van....

na nem egyszerû az egyik módból a másikba áttenni a pályát... Kivettem a Vaz ból a s1ct08-at és montreal vadot. mert ugye ott 8-ik úgyhogy elvileg párok. na most beteszem az eredeti helyére ott is a 8-ik és erre föl nem a silverstrone pályát tölti be. na most én se értem....

és akkor a többi am+ mi,

tex fájlok az ótók. lesd + üket
és honnan tudjam hogy melynek ugyan az a rajzolata? vagy lehet úgy kéne csinálnom hogy az eredeti autó fájlait kitörölni és úgy ahogy van betenni a letöltöttekét azt becsom....

azok, amelyeknek ugyan az a rajzolata!!!
Aszem a prost helyén megy, mán a team-M
Falcon a csapatodat hogy köll betenni a gammába?

mondjuk azt is jó volna tudni hogy hogyan lehetne megcsinálni hogy ne az eredeti pálya neve legyen a gammába. tehát most ugye le van nálam cserélve a indianapilisi pálya akkor ne az a neve legyen a pályának hanem amit +adok?

Diezel akkor csak azok az autók mûködnek helyesen (vagyis kéne) aminek a car_xxx_car1_lod0 1 2 3 4 és ugyan ez a car2 na meg a hi_xxx1 2 3 és a xxx1 2 3 van a mappába?

a pálya sorba rakásához nem értek... csak a cseréhez...

monnyuk imolát, ami a 4S pálya, átakarom tenni 9-es pályának, akkor????
gyün gyün gyün a koreai pálya <#nyes>

nálunk azért repkedtem az autók mert rossz fájlokat cseréltünk ki. na vegyük át újra. Ha kicserélünk egy pályát legyen az xxx ami 7-ik a bajnokságba.ez a S1CT07 és a monaco2001 wad. mert ugye azt kell néznünk hogy az eredeti játékba hogy voltak a pályák... Na de ha mi a S1CT07-es pl a a1ring2001 wadot vesszük ki és más pályát teszünk be akkor van az hogy az autók repkednek hisz mert nem jó wad-ot szedtünk ki...

szép baleset <#taps>

Diezel

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Diezel

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM